- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamun aleykum ,ne kadar samımı bır ortam bende vakıt buldukca dahıl olmak ısterım...
nurhayal hoşgeldin :) Çok güzel bi topice geldin.:)
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir bebeklerim.İkiside erkek görünüyor usg de :)
inşallah canım Allah gönlüne göre versin. Sezeryan olurken dua edeceğim listeye senide ekliyeyim,doğum anında daha çok kabul olurmuş dualar..Hoşgeldinnn:)
Duble hamilenin duası kabul olurmuş, ben çok seviyorum istiyorum ikiz. Dua eder misin bana da?
Benide listeye ekledjn demi caniminşallah canım Allah gönlüne göre versin. Sezeryan olurken dua edeceğim listeye senide ekliyeyim,doğum anında daha çok kabul olurmuş dualar..
inşallah canım Allah gönlüne göre versin. Sezeryan olurken dua edeceğim listeye senide ekliyeyim,doğum anında daha çok kabul olurmuş dualar..
evet canım sende varsın.Ben hepinizi içimden geçiririm yinede Rabbim kabul eder inşallahBenide listeye ekledjn demi canim
Sagol cnn tesekkur eserm allah razi olsunevet canım sende varsın.Ben hepinizi içimden geçiririm yinede Rabbim kabul eder inşallah
Günaydı kızlar
Farmasi akşam size geliyorum, bu nasıl menü böyle.![]()
Varyemez arabaya atlasam 2-3 saate orada olurum. Menüye bak ya....maşallah. Afiyet bal şeker olsun...
Varyemez dokturmussun masaalah gene :) afiyet olsun :)
Bu aksam birikimci hatunlar olarak farmasiye yemege gidelim bence![]()
walla ben her akşam yemeğinde farmasi de olmak istiyorum
uçan süpürgeye bini gelmek mümkün olsaydı keşke![]()
Varyemez afiyet olsun menün harika
Donukpudra ederim tabi.İnşallah sağlıklı hayırlı güzel bi kızın olur :)Tunaydin kizlar
Pazar gunleri nasil geciyor anlamiyorum.. dun film keyfinde ikimizde uyuyakalmisiz
4Tl gitti kumbarama..
Doubleanne bana da dua edermisin? Bir kizim olsun cok istiyorum.istiyoruz
Farmasi o menu ne yahuuu
Camasir asacagim simdi .. Spora gidecegim
Aksama belki sahile yuruyuse gideriz..![]()
Siparis gibi oldu ama Allah saglikli hayirli versin ins...Donukpudra ederim tabi.İnşallah sağlıklı hayırlı güzel bi kızın olur :)
İnşallah farmasi. Allah kabul etsin dualarını. O an hepinizi aklımdan geçircem inşallah :)double anne benim için de ameli makbul duası kabul kullardan olmam yönünde dua eder misin canım ? :)
Spordayimmm
Bisikletteyken yazayim bari 20 dk bisiklet sıkıyor..
Zaten 2 kg da kaldim.. metabolizmami hizlandircak birseyler yapmam lazim.
Kisir yapacaktim vazgectim. Simdi cok sevdigim icin abartirim onu da..
![]()
İnşallah farmasi. Allah kabul etsin dualarını. O an hepinizi aklımdan geçircem inşallah :)