- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.selam hanımlar çok gezdim çok yoruldum.
doubleanne bana da hayırşı bi yuva için dua eder misin * doğru yoldayımdır inşallah
Çok teşekkür ederim. Parayı çar çur etmemek lazım. Her ay kredi kartımla internetten alıyorum bir altın bütçemi hiç sarsmıyo çok şükür.heyyy maşallahhh.. şimdinin öğrencileri bir harikaaa valla... ben sadece günü kurtarayım yeter diyordum öğrenciyken.. bugünlerimize şükürler olsun... senide çok çok tebrik ediyorum KARDEŞİM MAŞALLAH![]()
hayat biraz tuhaf mutlaka
ama güzel bir gelişme var
kayınvalidemler miras bölüştürecekler daire satacaklar 3 cocuguna bölüştürecekler 150 bın tl temmuz agustos ayı gıbı verecekler , üzerini ekleyip ev alma durumu gundeme dustu
hemde sevındım hem uzuldumd aha 2 sene once yaptırıp tasınmıstık bu eve ama merkezı degıl hos araba oldukca heryer bana gore aynı ama esım ıstemıyor begenmıyor suandakı semtı,
bakalım hayırlısıyla ne olacak sanırım uzerıne 100 bın lıra eklemmız gerekecek , araba var 35 bın tl degerınde ama sattırmam asla,
bu evımızı kıraya verıp 900 fılan gıder uzerını tamamlayop kredı cekılır.
tabı guzel seyler yazın hamıle kalmayı planladıgım ıcın kafam rahat dogum sonrası tanısılır ooo bu kadar gelecegı ongormek zor tabı ınsallah gonlumuzce olur hersey
Ogrenci olmana ragmen altin mi aliyorsun tebrik ederm cnm hosgeldinÇok teşekkür ederim. Parayı çar çur etmemek lazım. Her ay kredi kartımla internetten alıyorum bir altın bütçemi hiç sarsmıyo çok şükür.
Ne güzel bir haber canım. Allah gönlünüze göre versin.
Benim de kayınpederim arsasını satılığa çıkardı, tabii 6 çocuğu olduğu için bize düşen sizinkinden az olacak ama bizim için bir ev peşinatı. Ha
Ne güzel bir haber canım. Allah gönlünüze göre versin.
Benim de kayınpederim arsasını satılığa çıkardı, tabii 6 çocuğu olduğu için bize düşen sizinkinden az olacak ama bizim için bir ev peşinatı. Hayırlısıyla Allah nasip eder inşallah.delimideli bizim bahsedilen evler edirnede suanda orada satılacak , ama acaba alınan evler kımlerın adına oalcak cunku bır araba kv ben olmeden kımsenın ustune ev vermem dıyordu
ama sımdı tek basına o para ev almayacagı ıcın uzerını tamamlayıp ev alınır ıdyorlar ama uzerı dedıgıde bır verdgıı kadar olacak.
daha once cok aramıstım ama bulamamıstım bu sefer ınsallah gırıs ve bodrum kat bahcelı ters dubleks bır ev bulurumda bende ıstanmbulda yazlık tadını cıkarırım.
oyle yanı bakalım
Teşekkür ederim, hoşbuldum. İnsanlar sürekli altın alma modası geçti yatırım aracı olarak vs diyorlar. Ama ben katılmıyorum. Bir sene iki sene düşüşte olur sonra yine fırlar yani tarih söylüyor bunu bence.Ogrenci olmana ragmen altin mi aliyorsun tebrik ederm cnm hosgeldin
Altinin modasi gecmez bence deTeşekkür ederim, hoşbuldum. İnsanlar sürekli altın alma modası geçti yatırım aracı olarak vs diyorlar. Ama ben katılmıyorum. Bir sene iki sene düşüşte olur sonra yine fırlar yani tarih söylüyor bunu bence.
canm bilmiyorum ki ama bence asparagas vardır altında bir bit eniği altın yerli sermaye ondan bu çalkantılarbugun gazetede haber vardı sanırım 2015 sonuna kadar altının ıyıce dıbe vuracagından bahsedıyordu kızlar
altın uzun vadede kardı eskıden ama sımdı bır getırısı oluyormu