- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
farmasi ne kadar duyarlısın tebrik ederim.Başkası olsa umursamaz vaktini enerjisini boşa harcadığını düşünür.bugün okuldan çıktım tam eve geliyordum bir öğretmen arkadaşla ayaküstü muhabbet ediyorduk diğer bir öğretmen arkadaş daha geldi
o ara karşıdan 2 bayan kanserle mücadele derneğinden geliyoruz diye yardım talebinde bulundular
ben hayır dedim
zira basında ,sosyal paylaşım sitelerinde vs birçok duyarlı vatandaş tarafından oluşturulan kamuoyu hakkında bilgi verdim makbuz belge karşılığı para talebinde bu tip bulunmaların doğru olmadığını bundan haberdar olduğumu kendilerine ilettim ...
derken bizi geçtiler okulun yan tarafındaki yaşlı teyzenin yanına gittiler biz ayaküstü muhabbete devam ediyoruz ....arkam dönük arkadaş teyze para vermek için eve gitti galiba dediler
ben de arkadaşlara yazık kadının ekmek parasını elinden alacaklar olaya müdahale edelim dedim
gittik yanlarına teyze elinde 3 tl vardı sanırım birkaç bozukluk getirmiş sakın teyze o parayı verme dedim
önce arkadaşların yaptıkları iş yasal mı bir öğrenelim dedim 155 i aradım durumu anlattım okul adresini verdim ,ekip göndermelerini istedim ....bunlar o ara aralarında konuşup telefonlaştılar birisiyle gideceklerdi ki ekip Allah'tan geldi ...durum anlaşıldı zaten laf arası kaymakamlığa gittiklerini yazı işlerindeki arkadaşın kaymakam beyin törende olduğunu söylediğini ifade etmişti ben
durumun üzerine gittim
nihayet ekipteki arkadaş sorgulayınca kaymakamlıktan izin almadıkları ortaya çıktı
şubeye götürdü bunları ..... :)