• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

merhaba kızlar
öğlen yemeğinden sonra annemi de alıp hem onun işlerini görmek için hem de ona yeni evi için bulaşık makinası almayı düşünüyorum onun da içine sinecek bir şey olsun diye çarşıya çıktım ....

gelene kadar neler yazmışsınız hepsini okudum

yeni gelen şirinezgicik hoş geldin canım memuriyetin hayırlı olsun canım ... :)

arkadaşlar bu tip fırsatçılara elimizden geldiğince karşı gelip bizleri ve o an için boşluğuna gelen kişileri sömürmelerine asla izin vermeyelim :KK66:

kalemerocum senin arkadaş çoktan sabır limitlerini doldurmuş bence kesinlikle kıçına tekmeyi haketmiş geç bile kalmışsın en azından evlenip de bu tip biriyle hayatını mahvetme canım
bunun böylesi kalkar bir de arkadaşken ne nazımı ne cazımı çekti ........ ne aşağılamalarıma şiddet uygulamalarıma katlandı.... üstelik bir de benimle evlendi der

evlendikten sonra kendini ne sanıp da nel:KK60:er yapmaz ben düşünemiyorum

sakın ha canım sakınnnnnn....
kendine gel dünya böylelerinin kıçına bağlı değil
hayatta önemli olan sensin ve de sevdiklerin
bence bu çocuğa karşı nefretin var ve de bence sönmez
nasıl başlarsa da öyle gider emin ol düzelmez
kendine içine sinecek güzel mutlu olacağın bir güzel yol çiz ve de çok mutlu ol canım

seni çok öpüyorum herşey gönlünce olsun inşallah :KK60:
çok teşekkür ediyorum canım senden de diğer arkadaşlarımdan da allah razı olsun :) o kadar içten yazıyorsunuz ki bunu hissediyorum gözlerim doldu bazı msjları okurken bu da onlardan biri farmasicim çok teşekkür ediyorum.... kendime gelip en kısa sürede totosuna tekmeyi atacağım benm düzeleceğinden yana bir şüphem yok beni belki çok rahat ettirir ama bir çok şeyi görmezden gelirsem ama benm yapımda bu yok :( içimde kin var evet o kötü günlerimi asla unutamıyorum hiç kin tutan küslük nedir bilmeyen bir insan olmama rağmen o kadar çok canımı yakmış ki şu an üstüme titriyorsa olsa dayanamıyorum ona :( çok teşekkürler bende seni öpüyorum :KK60: bu gün kü duyarlılığın gerçekten çok güzel tebrik ediyorum seni bundan sonra bende bunlara dikkat edeceğim sadece başımdan atmak yerine dur bakalım sen ne yapıyorsun yasal mı diye sorgulayacağım

merhaba kızlar, bir süredir sizi takip ediyorum. henüz hepsini okuyamadım ama yazdıklarınız çok hoşuma gitti :) benim de birikim yapma zamanım geldi. üniversiteden mezun oldum. ilk işime girdim ve hatta ilk maaşımı aldm hayırlısıyla birikim yapmak istiyorum :)

aranıza katılabilir miyim :)

Hoş geldin canım. İşin hayırlı kazancın bereketli olsun inşallah;)

Doubleannecim bana da dua edermisin Rabbim hayırlı , sağlıklı sıhhatli evlat(lar ) nasip etsin.. Bu aydan sonra bizde istiyoruz :) Aslında gönlümüzde yatan ikiz bebekler :) Rabbim nasip ederse hep biri kız biri erkek olsun diye dua ediyoruz.. Yine de rabbim bilir hayırlısını ama gönlümüzden geçeni böyle...

Allah gonlune gore versin canım. Zor bir surec ama o kadar tatlı ki;)

biliyorum canm bende
işte 3-5 ay içinde farkına vardım ben neler yapmışım diyorum ağladım kendimi banyolara kitledim 51 kilodan 45 kiloya düştüm neler neler yemek yiyemiyordum .... kendimi mutlu edecek bir yol bulacağım inşallah ama çok uzatmak istemiyorum

Canım senin ona hissettigin ask&sevgi degil, alışkanlıga dönüşmüş. Evlilik maalesef hep güllük gülistanlık yasanan bir surec degil. Gozu kapalı güvenebilecegin&seni yarı yolda bırakmayacak bir hayat arkadasına ihtiyacın var. Kapanmamış defterleri olan, her olayda gecmişin öfkesini de beraberinde surükleyen bir alışkanlıga degil...

Ayrılmak ve yoluna devam etmek en mantıklı ve kolay yol canım. Asıl ilişkiyi surdurmek cesaret ister...

Allahımm sende var ya muhteşem bir feministlik var :) yazarken o söylediklerini içime işledin resmen o kadar içten ve samimisin ki :) teşekkür ediyorum :) totosuna şutu çekmen yakında bir silkenip önce kontrolünden çıkmam lazım sindirmiş olabilir çok karşı gelmem akışında gider ilşki...evet saplantı alışkanlık ama işte geçen 5 yılda güzeldi bana hep destek olmuştur yanımda olmuştur ama işte o 1 yılda her şeyi mahvetmesine yetti yani
bende mi bilmem :KK53:
Sadece hayat ,kendi hayatımızı değersizleştirmeye değmeyecek kadar kısa.
Kişinin kendine öz saygısı da olmayacaksa ne anlamı kalır benliğin.
O seni şuan tabiri caizse çantada keklik olarak görüyor.
Buna fırsat verme.
Yılların alışkanlığı ve kin var içinde sadece.
Umarım biter de kurtulursun bu kamburundan.:KK15:

Ay sonunda okuyabildim. @sirinezgicik hoşgeldin aramıza...
K kalemero çok yeni bir krizden çıktım evliliğimde biliyorsun. Psikloğum sordu. Siz Flört ederken de eşin böyle uyur muydu diye. Evet dedim ve dedi ki bir insan evlenmeden önce ne ise evlendikten sonra da odur. Yani Flört Yada nişanlılık dönemindeki tüm problemler hiç azalmadan hatta artarak evlilikte de devam eder.
Sen neden bu adama karşı kendini zorunlu hissediyorsun ki....biliyor musun hayat o kadar da ciddi bir şey değil. Şaka gibi bugün varsın yarın yok...kızlar Aten yazmışlar. Neresine ne şiddette tekme atman gerektiğini.
Sakın hayatını mahvetme bu adamla. Eeeee ortada aldatma da var.
Zaten kendin yazmışsın. İçim ısınmıyor hayallerim de yok demişsin. Şöyle otur düşün ve silkelen... Bu Adam'ı hayatından çıkar...
Canım sen nerede çalışıyordun. Yani onunla aynı yerde misiniz onu merak ettim...
Tekmenin sesini duymak istiyoruzzzzzzz

bende mi bilmem :KK53:
Sadece hayat ,kendi hayatımızı değersizleştirmeye değmeyecek kadar kısa.
Kişinin kendine öz saygısı da olmayacaksa ne anlamı kalır benliğin.
O seni şuan tabiri caizse çantada keklik olarak görüyor.
Buna fırsat verme.
Yılların alışkanlığı ve kin var içinde sadece.
Umarım biter de kurtulursun bu kamburundan.:KK15:
ayy amin canm inşallahh :)

K kalemero şimdi gördüm yazdıklarını.. bu konularda çok acımasızım..
arkadaşıma yaptıklarımı anlattığımda bu yüzden çok değer gördüğümü söyler..
şiddet ve aldatmak nedir. kocan değil sadece sevgilin.. ucunda ölüm yok.. neden çekiyorsunki. kendine neden bunları laik görüyorsun..
yol ver gitsin.. zamanla en güzel şeylerin seni bulacağınada eminim..
üzüleceksn elbet.. buda insan olduğunun gereği..
hiç kimse senden değerli değil unutma

hafta sonu alışveriş yaptım
25 TL çanta
65 TL koton klasik siyah pantolon(karta yüklenmemek için 1tane aldım yoksa ikitane aynıda alabilirdim. )
32 TL gratis. (kadın fazla geçti. sonrada 9TL iade yi nakit olarak verdi)
55 TL tunik (erkek arkadaşım neyi alsam beğenmezdi. ilk defa beğendi:) )

başka bi tunik vardı aklımda kaldı. keşke alsaymışım :( kardeşimi göndericem alsın diye :) inşALLAH bitmez.. zor beğeniyorum keşke beğenmişken alsaydım

Ay sonunda okuyabildim. @sirinezgicik hoşgeldin aramıza...
K kalemero çok yeni bir krizden çıktım evliliğimde biliyorsun. Psikloğum sordu. Siz Flört ederken de eşin böyle uyur muydu diye. Evet dedim ve dedi ki bir insan evlenmeden önce ne ise evlendikten sonra da odur. Yani Flört Yada nişanlılık dönemindeki tüm problemler hiç azalmadan hatta artarak evlilikte de devam eder.
Sen neden bu adama karşı kendini zorunlu hissediyorsun ki....biliyor musun hayat o kadar da ciddi bir şey değil. Şaka gibi bugün varsın yarın yok...kızlar Aten yazmışlar. Neresine ne şiddette tekme atman gerektiğini.
Sakın hayatını mahvetme bu adamla. Eeeee ortada aldatma da var.
Zaten kendin yazmışsın. İçim ısınmıyor hayallerim de yok demişsin. Şöyle otur düşün ve silkelen... Bu Adam'ı hayatından çıkar...
Canım sen nerede çalışıyordun. Yani onunla aynı yerde misiniz onu merak ettim...
Tekmenin sesini duymak istiyoruzzzzzzz
vallahi doğru söylüyorsun neyse o olacak hatta daha fazlası olacak :KK11:bende mutsuz bir yeni evli olacağım 5 yıl sonra elimde bir çocukla ne yapacağım diye düşüneceğim bunu ne para ne iş ne kariyer çözer yazık olur her şeye :KK20:bnde bi destek almayı düşünüyorum bazı şeyleri aşamıyorum istanbulda tuğçe ışınsu var belki ondan destek alabilirm bir arkadaşım çok iyi dedi.... totosuna yiyecek o tekmeyi kesinde ama biraz toparlanmam lazım tam bir rehavet dönemindeyim çünkü aynı iş yerindeyim bi show yapayım bana dokunamayacağını göstermm lazım gerek işime gerek bana... tekme çok sert olacakk çok koyar ona duyarsınız merak etmeyinn :) ama ağlarım bir kaç gün teselli edersiniz artık :)

K kalemero şimdi gördüm yazdıklarını.. bu konularda çok acımasızım..
arkadaşıma yaptıklarımı anlattığımda bu yüzden çok değer gördüğümü söyler..
şiddet ve aldatmak nedir. kocan değil sadece sevgilin.. ucunda ölüm yok.. neden çekiyorsunki. kendine neden bunları laik görüyorsun..
yol ver gitsin.. zamanla en güzel şeylerin seni bulacağınada eminim..
üzüleceksn elbet.. buda insan olduğunun gereği..
hiç kimse senden değerli değil unutma
evet canm karar aldım zaten ve kendime bir mektup yazdım az önce :) bitmeli bu iş bir sabah hür uyanacağım kelebekler gibi cıvıl cıvıl olacağım :) ayrılık anını düşünmek yüzümü aydınlatıyor beni hakeden biri olur inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)

evet canm karar aldım zaten ve kendime bir mektup yazdım az önce :) bitmeli bu iş bir sabah hür uyanacağım kelebekler gibi cıvıl cıvıl olacağım :) ayrılık anını düşünmek yüzümü aydınlatıyor beni hakeden biri olur inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)
senin için çok sevinirim canım. değmez o adama

çocuk gibi beni arıyor bu gün sürekli şöyle yaptım böyle yaptım diye çok yalnız kalacak böyle oluncada içim cız ediyor ama bunu kendim için yapmalıyım o bulur yolunu
canım yanında olsam bi tutup silkelerdim. senden istediğim açtığın konuları bi okur musun ? ondan sonra acı o adam denilen şeye

kalemero sen ona bugün tekmeyi vursan emin ol ilk bir hafta tehdit ve zırlama yapar.
sonra biriyle görürsün..
çünkü mayası bozuk..
**
sizlere birşey soracagım çekmecede çorapları nasıl diziyorsunuz?
çok komik basit gelebilir ama benim resmen sinirimi zıplatıyorlar..
hele eşimin koca çekmece sırf çorap gereksiz dağınıklık..
ben karton bir kutuya kendiminkileri dizmiştim ama gene de gözüme batıyorlar.

Asmu güle güle giy aldıklarını ... arada gerekli olsun iyi yapmıssın.

canım yanında olsam bi tutup silkelerdim. senden istediğim açtığın konuları bi okur musun ? ondan sonra acı o adam denilen şeye
ayyy okuyamıyorum onları yüreğim daralıyor bir de acizliğe bak yaniii neysee.... aynen şimdi yakın arkadaşlarıma bir şey diyemiyorum onlar silkelemez direk gidip 40.kattan aşağıya bırakırlar beni biz sana demedik mi diyeee :)

kalemero sen ona bugün tekmeyi vursan emin ol ilk bir hafta tehdit ve zırlama yapar.
sonra biriyle görürsün..
çünkü mayası bozuk..
**
sizlere birşey soracagım çekmecede çorapları nasıl diziyorsunuz?
çok komik basit gelebilir ama benim resmen sinirimi zıplatıyorlar..
hele eşimin koca çekmece sırf çorap gereksiz dağınıklık..
ben karton bir kutuya kendiminkileri dizmiştim ama gene de gözüme batıyorlar.

Asmu güle güle giy aldıklarını ... arada gerekli olsun iyi yapmıssın.
bu gün değil bir kendimi toparlayıp güçlü olup öyle yapmalıyım kararım değişmez merak etme.... bir hafta rezillik yapar aynen dediğin gibi sonra takılır ....

ben çoraplar için çekmece düzenleyici aldım güzelce eşleriyle katlayıp diziyorum yan yana dik gelecek şekilde gayette derli toplu duruyor

Back
X