• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar
suefsan suefsan çok geçmiş olsun.
Bu gece hiç uyuyamadım. Bir ara oğlum yanımıza geldi. 3 kişi sığmadık. Sonra ben onun yatağında gittim. Sonra o benim yanıma geldi. Sonra ben kendi yatağıma gittim derken Sabahı ettik. Bugün dersim de var. Şu an kendimi salak gibi hissediyorum.

Günaydın kızlar
suefsan suefsan çok geçmiş olsun.
Bu gece hiç uyuyamadım. Bir ara oğlum yanımıza geldi. 3 kişi sığmadık. Sonra ben onun yatağında gittim. Sonra o benim yanıma geldi. Sonra ben kendi yatağıma gittim derken Sabahı ettik. Bugün dersim de var. Şu an kendimi salak gibi hissediyorum.
:) canım benim yatak yatak dolaşmışsınız . bi ağrı kesici iç istersen başın ağrıyabilir bir kaç saate

:) canım benim yatak yatak dolaşmışsınız . bi ağrı kesici iç istersen başın ağrıyabilir bir kaç saate
Sorma canım ya sabaha kadar trafik çok yoğundu evde.
Yanımda bi Ağrı kesici götüreyim en iyisi. Sağol canım
changelife changelife çok geçmiş olsun.

kızlar hepinize çok geçmiş olsun

ben de adet sonrası kendimi çok halsiz bunalmış hissediyorum
ruh dünyam karmakarışık sanki aklımı kaybedecekmişim gibi
sizlere de oluyor mu hiç

bir sepet ip yumağı sanki birbirine dolaşmış dolaşacak gibiyim
içim daralıyor
hayırdır inşaallah

Gunaydın, güzel bir gün olur inşallah:KK66:

günaydın kızlar
biz de uyuyamadık
kızım çok kustu,soğuk soğuk terledi,doktora gideceğiz

Cok gecmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

kızlar hepinize çok geçmiş olsun

ben de adet sonrası kendimi çok halsiz bunalmış hissediyorum
ruh dünyam karmakarışık sanki aklımı kaybedecekmişim gibi
sizlere de oluyor mu hiç

bir sepet ip yumağı sanki birbirine dolaşmış dolaşacak gibiyim
içim daralıyor
hayırdır inşaallah

Bana adet öncesi olur ama adet donemınde hormon seviyelerinin degişmesinden kaynaklanan depresyon benzeri durum cok olagan. Uzun surmez gecer canım. Cok kendini dînleme bugun, vaktin varsa eglenebilecegin şeyler yap.

günaydın herkeze
bizimde her akşam sabaha karşı oglum yanımıza geliyor ve acayip insanın üstüne üstüne geliyor kenara almıyoruz cunku sadece 1 kısıye yuklenıyor ortaya alıyoruzkı saglı sollu gecırsınd ıye.

ayrıca baya bir öksürüyor bu sabah sağlık ocagına götürecek eşim ha birde eşime bugün tatil amerikanın bilmem nesiymiş .

akşama pastırmalı kurufasulye yapacak :D

sonracıma eşim aralık 5 te ikramiye alacak ; 2 aynormal 3.ay ikramıyelı calısıyorlarmış. bu duruma göre
880(15 günlük maaşı + özel sigorta kesilmiş hali) + 2120 = 3000 tl bende alıcam 2000 bın oldumu 5000 tl
ben bu paradan
1000 tl kredi kartı borcu( ve son)
650 tl araba lastikleri
780 araba kredisi
400 tl faturalar
240 tl cocugun diş tedavisi
400 tl gün parası
----------
1560 tl kalacak bu paradan kenara ne kadar atmalıyım bilmiyorum cunku cıddı bır erteledıgım alısverıs var :D ayrıca eşim 2 hafatda 1 ödendiği içib harclık muhim değilde alışveriş muhim tabi bunca paradan hiç olmadı 500 tl kenara ayırabilsem süper olabilir

Günaydınlar herkese :KK51:
Bu uyku sendromum ne olacak yahu o_Oo_O sürekli yorgun uyanıyorum..bu sabah başım da çatlıyor..

poe, geçmiş olsun ..Geniz akıntısı çok kötü ve bebek daha kıyamam.

Doubleanne,çok heyecanlı 2 gün sonra minnak bebeler geliyor desene :KK73::KK73::KK73::KK71::nazar::nazar::nazar:

Papatya,ya ağrı kesici ya da kafeinli birşeyler tüket bence.

Farmasi o bende de çok oluyor ve eşim bu durumdan illallah etmiş vaziyette.. adet öncesi bir gerginlik oluyor zaten.. adet dönemi ve sonrasında da genelde benim ağlama seanslarım ya da dengesizleşmelerim söz konusu. yok yere kavga cıkartıyorum. :KK12::KK12:o dönem ben bende değilim yani.:KK14:

Günaydın herkese. Farmasi,papatya,suefsan , poeti ve aklımda tutamadigim varsa hepinize çok geçmiş olsun. Tez zamanda duzelin inşallah.
Kalemero kızlar zaten herşeyi söylemiş.hayat kısa önemli olan senin mutlulugun baskasinnki değil. kararın hayırlı uğurlu olsun,hakkında en güzeli olsun canım:)

Haftasonu çok para harcadik. Bu hafta inşallah ekstra bisey çıkmaz da kenara ayırdığım paraya dokunmak zorunda kalmayız.
Ama çok da alışveriş yapasim var. Kendimi nasıl tutcam bakalım.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.

benimde regli olmama 1hafta varken 7 gün erkenden oldum. geçen günde 7 gün erkenden oldum. bu iki ayda 15 gün öne atmış oldum normalmi bu sizce..
dünde yere düştüm:KK61: sırt üstü. bide regl ağrılarım hertarafım ağrıyo. yere düşmen regli olmamın erken gelmesine sebep olmaz dımı. kendimi şuan BDV yere düştüm hamile kalıtmıyım gibi soru soruyorumf arz ettim :KK70: )
hergün bi tarafım ağrıo. erkek arkaşıma artık rahatsızlıklarımı demiyorum. hergün bir tarafı ağrıyor diyecek :KK42: migren bide regli ağrılarım çok fena

cuma günü canım inşallah.Aklımda bebeğin rabbim şifa versin.Sizde bana dua edin cnm.
ayy çok az kalmış canım hadi bakalım sağlıkla kucağına al bebeklerini hamilelerin duası kabul olurmuş bana şu işten kolayca kurtulmam için dua et olur mu canım :)

günaydın kızlarrr :)

televizyonumun kendinden uydusu varmış ayarını yapamadm daha sabahın 7 sinde 25 lira verdim yok yere :( dün ne güzel harcamadm diye seviniyordm.
dün kumbarama 7 lira ile başladım bakalım devamı nasıl olcak :) herkese hayırlı günler ve hayırlı bereketli birikimler diliyorum :)

merhaba kızlar derse geçmeden bi bakayım size dedim. ders ücrteimin bir kısmı yatmış. 890 tl. gerisi ne zaman yatar bilmiyorum.
farmasi canım o bende de olur. ay herşey sinirime dokunur. ama geçiyor kuzum. sen bugün kendini pek yormadan kafa dinle. keyif aldığın şeyleri yap.
kaçtım ben..görüşürüz dersten sonra...

Back
X