• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

vallahi canım doğru söylüyorsun yaşadığım şehirde millet bana hayran hem işimle hem özel hayatımla ama kurtulamıyorum işte bu adamdan vallahi artık kendime çok kızıyorum beni sıkıştırdı kapana :KK43: ama çıkacağım elbette bedeli ne olursa olsun ben kalkarım ayağa korkmayacağım ondan biliyorum ki canı acıdığında canımı yakmak isteyecek saldıracak bana ailem keşke yanımda olsaydı onlarda bi yerde kendi hayatlarını yaşıyorlar işte yaşadığım bu sıkıntıdan haberleri yok :KK43: teşekkürler canım desteğin için
dua et zarar görmeden bu ilişkiden çıkmak için.
en kötü ihtimal aileni haberdar edersin,iş yerinden kıdemli birisi biraz kulağını büker,ya da şehir değiştirmek için başvurursun vs.
ama kararlı olursan kurtulursun inşallah.

dua et zarar görmeden bu ilişkiden çıkmak için.
en kötü ihtimal aileni haberdar edersin,iş yerinden kıdemli birisi biraz kulağını büker,ya da şehir değiştirmek için başvurursun vs.
ama kararlı olursan kurtulursun inşallah.
aynen canım bol bol dua ediyorum zaten :) ailemi üzmak istemem çok ileri gitmedikçe onlarda kendiine göre yaşıyorlar işte... ondan kıdemlisi yok :( tüm yönetim onda korkumda o zaten işimle beni üzmek isteyecek başkada bişey yapamaz zaten

Merhaba kızlar
Kuaföre geldim. Bakalım nasıl çıkacağım buradan.
K kalemero Allah yardımcın olsun. Eski konularını bilmiyorum. Ama en kısa zamanda bakacağım. Inşallah kurtulursun.
banusultan banusultan çok güzelmiş. Güle güle kullanın inşallah

Günaydınlar ,hayırlı bir gün olsun hepimize,
Banusultan çok geçmiş olsun.Rabbim çaresiz hastalık vermesin.
Umarım bir sonuca ulaşır tedavin.
Koltuk da çok güzel spor ve şık duruyor.Güle güle kullansın kuzucukların.

kızlar günaydınn.... canım çok sıkkın bu gün dün konuşayım dedim benmkiyle azıcık anlayacağı yok sen kendini öyle koşullandırmışsın biz ayrı olmayız pişman olduğunda ben olmam diyor... ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim bilmiyorum ama sıkıldım bunaldım kaytlanamıyorum yaniii tüm sinirlerim alt üst olmuş durumda başım çatlıyor resmen:mad:
Adam alışmış zeytinyağı gibi üste çıkmaya birşey yapınca hemen bulandırıyor suyu..
umarım atlatırsın.
çünkü kısırdöngü olmuş bu ilişki.
en kötü başka yere tayin iste. yeni yer yeni şehir huzur verir belki sana.

herkese günaydın ve hasta olanlara acil şifalar diliyorum :)

en yakın arkadaşım benim bulunduğum şehirden iş bakıyor ve bir tane var gibi. inşallah olur bana hem can yoldaşı hem de ev masraflarını paylaşabileceğim birisi geliyor :) çok mutluyum ki. hayırlısıyla olur inşallah :)
hayırlısı olsun.
umarım ev arkadası olunca da o samimiyet aynı gider.
bu yüzden dilim yanmış biriyim ben..
her konuda çok iyi anlaşırdık gel gelelim o eve girince aman aman demiştim :KK47:

gunaydin bayanlar.hayirli ,bereketli bir gun olsun ins. ben kumbarada 55 tl biriktirmistim ama malesef harcamak zorunda kaldik yine:KK43: benim birikim isi yaş,anlasildi.biriktirip harcicaz,en azindan ihtiyaclar giderilecek ufak tefek.napalim saglik olsun.
neden yaş olsun ihtiyacın olduğunda kullanabiliyorsun işte ne güzel :)..

Günaydınn harika bir gün olsun kızlarr

banusultan banusultan geçmiş olsun rabbim şifalar versin ve güle güle kullanın
K kalemero halledersin umarım bir şekilde..
@mutlu1988 birikimleri ihtiyaçlarımızı karşılamak için yapıyoruz zaten canım.. ihtiyacın varsa elbetteki kullanacaksın

Kızlar bu sgk konusu çözülüyor... Daha önce bu 1145 tl borç çıkmıştı bana :KK43: çalıştığım şirket muhasebeci halletti demişti.. Dilekçe vermişler düzeltme için SGK ya fakat dilekçe işleme konulmamış o yüzden bu borç çıkıyormuş bende.. şimdi cumaya kadar halledecekler.. Ödendi ya da borcu yoktur kağıdı istiyorum dedim.. tamam dediler...
Ben vermeyeceğim yani bu parayı... :cool:

herkese günaydın ve hasta olanlara acil şifalar diliyorum :)

en yakın arkadaşım benim bulunduğum şehirden iş bakıyor ve bir tane var gibi. inşallah olur bana hem can yoldaşı hem de ev masraflarını paylaşabileceğim birisi geliyor :) çok mutluyum ki. hayırlısıyla olur inşallah :)

İnşallah olur canım;)

kızların odasına minik koltuk aldım,çok hoşuma gitti.yazın balkona falan da taşınabilir.
bakalım beğenecek misiniz.
http://www.hepsiburada.com/liste/ko...fuf72&categoryId=18021495&SKU=MBSHSHKKBFFUF72

Cok guzel. Güle güle kullansın güzellerin:)

kredi kart hesap ekstremi kontrol ediyordum..
bilin bakalım ne gördüm...:stop:
10/11/2014 ÜYELİK AİDATI BN:0133-40663877 50.00

itiraz ediyorum hemen..
bana 50 tl maxipuan vermiş değiller kac senedir kullanıyorum da :63::63::63:
hakkımı yedirmem.En Büyük KK:KK62: gram yaparım o parayla ben be:KK53:
itiraz et bakalım nasıl gelişecek durum, bana da geldi çünkü ödedim saf saf

sün eşime kazak alalım diye çıktık dışarı 170 tl ye kot pantolaon 30 tl de yemek parası verip çıktık iyi mi :)
haa kazak hala alınmadı tabi, alınacaklar listesinde duruyo :)

itiraz et bakalım nasıl gelişecek durum, bana da geldi çünkü ödedim saf saf
valla zaten beklediğimden yüksek geldi diye elimde hesap makinası hesaplıyordum.
orda dikkatimi cekti.
önceden cıktı alıp visa fislerini isaretleyip dosya yapardım.
şimdi herşey elektronik tabi ayrıntılı incelemiyoruz ama yanlış yapıyoruz.

2 sene önce de başıma gelmişti o zaman 30 tl di. geri yatırdılar.
şimdi yine itiraz ettim.
başka banka mı yok?
ben kaç senedir düzenli ödemelerimi yapmışım.. 50 tl az para değil valla. yatırmazlarsa gider kavga eder kapatırım hesabımı da.
yeri geldi mi kendileri hemen faizi bindiriyorlar vatandasa.

Back
X