- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
Gunaydinlar tunaydinlar hanimlar..
Dun kumbaraya 4 tl attim.
Namazi kilip birakanlardan biri de benim..
Oysaki kilarken ne huzurlu oluyordum.. namazda aklima hep gunluk yasadigim olaylar vs geliyordu uzuluyordum tam kendimi veremiyorum dua okurken aklim baska yerde diye..
Halbuki seytan vesvese veriyor iste.. namaza baslayan insana 40 gun rahatsizlik verirmis seytan biraksin diye onemli olan o 40gunu gecirmek derdi anneannem..
Simdi susumden pusumden useniyorum.. yok ojem var yok ojesiz makyajsiz cikmam.
Tobe yarabbim..
Cehennemden mektup diye bir kaset dinlemistim lisede o zaman baslamistim namaza.o derece guzel ve etkendi .
muhendisiniz
. Arkadasin sana birsey dememis aslinda. Sadece senin yasantini dusunmeden konusmus. Bir de su var kimi insan kabugunu kirip dis dunyaya acilmaya korkar. Yapamaz.. birilerine bagimli olmadan ya da yaninda biri olmadan. Senin suan disarda olman emin ol arti sana her anlamda. Kendin varsin sadece cunku. Hayatla teksin herseyin ustesinden gelebilirsin.
Bugun bu sehirde yarin en uzak sehirde yaparsin ama belki o arkadasin ilerde evlense dahi ailesinden ayri sehirde ya da sehiri birak ayri semtte yapamaz. O yuzden dusunme..hayirlisi olsun belki bu hayirli idi..ilerde ayni evde yasayip kotu olacaktiniz belki
Dun kumbaraya 4 tl attim.
Namazi kilip birakanlardan biri de benim..
Oysaki kilarken ne huzurlu oluyordum.. namazda aklima hep gunluk yasadigim olaylar vs geliyordu uzuluyordum tam kendimi veremiyorum dua okurken aklim baska yerde diye..
Halbuki seytan vesvese veriyor iste.. namaza baslayan insana 40 gun rahatsizlik verirmis seytan biraksin diye onemli olan o 40gunu gecirmek derdi anneannem..
Simdi susumden pusumden useniyorum.. yok ojem var yok ojesiz makyajsiz cikmam.
Tobe yarabbim..
Cehennemden mektup diye bir kaset dinlemistim lisede o zaman baslamistim namaza.o derece guzel ve etkendi .
Bugun bu sehirde yarin en uzak sehirde yaparsin ama belki o arkadasin ilerde evlense dahi ailesinden ayri sehirde ya da sehiri birak ayri semtte yapamaz. O yuzden dusunme..hayirlisi olsun belki bu hayirli idi..ilerde ayni evde yasayip kotu olacaktiniz belki