• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

slm arkadaşlar benım kızım 1 yasında 2 aylıkken işe başladım bakıcısı var akrabamız içim çok rahat olmasada yıne iyi işte kirada oturuyoz işim özel eve yakın memur gıbı şartlara sahıbım dyebılırım 6 senedır çalısıyorum şimdi eşim iş değişikliği yaptıve maası bayagı bır arttı benım paraya ihtiyaç yok diyebılırım.size sorum şu siz olsanız maddı ımkan iyiyken çalırmısınız eşim sen bılırsın sigortanı dışarıdan atıırım dedı ama kafam karısık bı andan bebegıme ne guzel bakıca dıyoum bı yndan dunya halı bellı olmaz işimden cıkmayayım dşyoum bana akıl verın
eger kizin krese gidene kadar,1-2 sene sonra yani ,izon alip daha sonra devam edebilme imkanin varsa bence izne ayril.ama digwr turluyse bence birakma isini.bayan icon calismak cok onemli

merhaba kızlarr

elektrik , kablo tv , doğalgaz ve kredi kartı derken bitti gitti param :KK43:

Son kalan 450 tlyi de düğün albümlerine verdim... Cüzdanımda 55 lira kaldı..

M maviduvar1 cım saçların harika olmuş..

doubleanne doubleanne allah kolaylık versin , sağlıkla kucağına alırsın inşalhh bebişleri

S sevindik bırakma bence de

Varyemez Varyemez cim ne güzel anlatmışsın.. Bende başlayıpta bırakanlardanım.. İnsaşllah başlarım yine..

Nmaza başlamak isteyenler inşallah başlarsınız :) inşallah bendee tabii :)

eger kizin krese gidene kadar,1-2 sene sonra yani ,izon alip daha sonra devam edebilme imkanin varsa bence izne ayril.ama digwr turluyse bence birakma isini.bayan icon calismak cok onemli
öyle bir imkanım yok canım ama bebeğim var dıye her türlü kolaylığı sağlıyorlar işim ve ortamım çok iiii olduğu için çıkmayı göze alamıyorum yoksa doğum yaparyapmaz cıkardım benim işim eşiminkınden daha garanti dıyebılırım ya bırde okulu bıtırdığımden berı çalışıyorum düşünüyorum şöyle evdeyim ev hanımlığını asla küçümsemıyorum ama yapamam gibi me gelıyo eşim iii ama bazen mesela harclığım olmaz bişey demem bakarım bırakıcak mı dıye olmadımı acayıp delı olurum ve kızarım ve iyiki çalışıyorum derım kendıme çocugumun keyfı yerınde ama annelık iç güdüsü işte kendı evımde düzenımde bakılıyo yerı gelıyo bakıcı ablamız temızlık yapar yukum hafılıyo en azından cıksam otur kendın yap işine der hangı erkek olsa deer bunu o yuzdn kafam karmakarısık

slm arkadaşlar benım kızım 1 yasında 2 aylıkken işe başladım bakıcısı var akrabamız içim çok rahat olmasada yıne iyi işte kirada oturuyoz işim özel eve yakın memur gıbı şartlara sahıbım dyebılırım 6 senedır çalısıyorum şimdi eşim iş değişikliği yaptıve maası bayagı bır arttı benım paraya ihtiyaç yok diyebılırım.size sorum şu siz olsanız maddı ımkan iyiyken çalırmısınız eşim sen bılırsın sigortanı dışarıdan atıırım dedı ama kafam karısık bı andan bebegıme ne guzel bakıca dıyoum bı yndan dunya halı bellı olmaz işimden cıkmayayım dşyoum bana akıl verın
en kritik dönemlerde çalışmışınnnnnn.. şimdi eşin çalışma paramız iyi demesineee bakmaaa... erkeklere güven olmaz ;)

öyle bir imkanım yok canım ama bebeğim var dıye her türlü kolaylığı sağlıyorlar işim ve ortamım çok iiii olduğu için çıkmayı göze alamıyorum yoksa doğum yaparyapmaz cıkardım benim işim eşiminkınden daha garanti dıyebılırım ya bırde okulu bıtırdığımden berı çalışıyorum düşünüyorum şöyle evdeyim ev hanımlığını asla küçümsemıyorum ama yapamam gibi me gelıyo eşim iii ama bazen mesela harclığım olmaz bişey demem bakarım bırakıcak mı dıye olmadımı acayıp delı olurum ve kızarım ve iyiki çalışıyorum derım kendıme çocugumun keyfı yerınde ama annelık iç güdüsü işte kendı evımde düzenımde bakılıyo yerı gelıyo bakıcı ablamız temızlık yapar yukum hafılıyo en azından cıksam otur kendın yap işine der hangı erkek olsa deer bunu o yuzdn kafam karmakarısık
sevindik birkaç aya bebeğin derdini anlatabilmeye başlıcak yada onun davranışlarından her şeyi kolaylıkla anlayabilceksin , bunca yıl çalışmaya alışmışsın evde durman zor olabilir ben beş ay dayanabildim sonra tekrar başladım.. Ama tabi karar senin, bakıcını en çok sen iyi bilirsin.. iyice düşün derim..

Merhaba kızlar
Şu anda Yoldayım! çok bereketli bir yolculuk oldu.
Kitabımı bitirdim
Esmâlarımı okudum
Dua topiğindeki ya lâtifleri okudum.
Uçak biletlerine baktım.
Otellere baktım.
Bir saatlik yolum var daha.
ne güzel canım Allah kabul etsin

günaydın kızlar.
hayırlı,bereketli cumalar.
ekmeğimizi kendim yapma kararı aldım,allah utandırmasın.
akşam bir posta yaptım,güzel de oldu,sıcak sıcak yedi evdekiler.
değişik tarifleri olan,yapan varsa alayım.
özellikle geç bayatlayan tarifler arıyorum.
ben de iyi bulduklarımı yazarım zamanla.

Back
X