• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Iyi aksamlar herkese..
Doubleanne umarim duzeli bebeisin..Rabbim size bagislasin insallah...
Papatya ve minerva gule gule kullanin aldiklarinizi.
Papatya kizim olursa Nil ismini koymayi cok istiyoruz biz de.cok seviyorum ve anlamli geliyor..
Çok teşekkürler
Inşallah Allah size nasip eder.
@mutlu1988 Allah bereket versin.

Allah kabul etsin canım :)
amin cnm

kızlar doubleanne doubleanne dün doğum yapmış aralık annelerine yazmış böyle.Rabbim şifa versin inşaallah diğer kuzunu da alırsın biran önce yanına cnm
inşallah cnm

changelife changelife Allah kabul etsin. Öyle yapıyorum canım. Allah'a havale ediyorum artık
öyle öyle arkadaşım,kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz,karşı tarafın umurunda değil
kızlar bugün 2 yeni şey denedim.
birincisi köri sosu bulamadım evde kendim yaptım çok güzel oldu . çıktı baya kavanozda saklıycam 2 aya kadar kullanılabiliyor.

birde hindstan cevizli tavuk yaptım. bence güzel oldular yedirecek kimse olmadı :p
nasıl yaptın cnm

Kızlar dua edin bebeğim için durumu kötüye gidiyormuş :KK43:
cnm RABBİM şifa versin,dua ediyoruz cnm

amin cnm
nasıl yaptın cnm
köri sosunu
teryağıyla küçük bir soğanı kavurdum. 1 tane sarımsapıda küçük doğrayıp attım.
kavrulunca köri kattım 1,5 çorba kaşığı kadar. 2 ç.k un koydum az kavrulunca kenra aldım. biraz soğudu.

kenarda içine tavuk veya et suyu. ben tavuk suyu koydum bir bardak kadar. hindistan cevizi ekledim. elma püresi ekledim. 1 çorba kaşığı kadar domates rendesi tuz koydum. iyice karıştırınca tekrar ocağa aldım bir kaç dakika özdeşince hazır oldu. bi kavanoz kadar çıktı bir kaç ay buzdolabında bekliyormuş.

http://www.uzmantv.com/kori-sos-nasil-yapilir

bu linkten yaptm.

hindistan cevizli tavuğu . orta büyüklükte parçalara ayırdım. önce una sonra yumurtaya sonrada unlu hindistan cevizli karışıma iyice bulayıp kıgın yağda kızarttım. köri sosuna bandırıp bandırıp yedim :)

Günaydın hanımlarrrrrr....
Bugün eve dönüş var. Yarın da okul ve iş. Böyle hafta sonu bir yerde olunca bavul çamaşır falan çok Or oluyor aslında.
Dün oğlumabirşeyler aldım. 85 tl tuttu.
Eşime de ceket ve pantolon aldık. Öğretmenler günü için %60 indirim varmış. Ben de almıştım birşeyler.
Dün eşimle aslında paramızın bereketli olduğundan konuştuk. Gercekten çok para kazanıyoruz çok şükür ama bir bereketsizlik bar. Kredi ve faiz olayından kaynaklanıyor sanırım. Fakat bulaştık bir kere.
Bereketi artırmak için ne yapmalı acaba. Okuduğum bazı esmalar var Allah kabul ederse.

Günaydınlar ,
Biz bu ayda yatırım yapamadık :( ama kredi kartımın birinin sadece 600 lira borcu kaldı .. bir sonraki ay onu da ödeyip kartı kapatacağım ...geriye bir kartım kalıyor sıra onda insaallah ... ama kızımın kumbarası ve bayram harçlıklarıyla onun altın altın hesabına bir gramdan biraz fazla altın aldım :-) gaza geldik hergün bir liraları kızın kumbarasına atıyoruz ..
Papatyacım ben de iste tam da bu nedenle kartlardan kurtulmaya çalışıyorum .. insaallah kurtulurum ...
Doubleanne Rabbim şafii ismiyle kuzucuğuna şifa versin inşaallah .. güzel haberlerini alırız inşaallah...

Günaydın bayanlar
Okulda veli toplantım vardı, gerçi hala devam ediyor.
Maaş uçtu gitti, tek gün bizde olduğu için onun parası var birikim olarar,k 2000tl.

Evlendiğimden beri bi aksesuar alacağım evime alamadım, toplantı çıkışı English Home'a gideceğim, %50 indirim varmış dekoratif çiçeklerde belki bir şeyler bulurum.

Kardeşime de üst baş bi hediye alacağım kısmetse.
80 tl de kitap alışverişi yaptım, yarın gelecekler fotosunu atarım buraya da.

biraz araştırınca karşıma neler neler çıktı
anneme eşimin hediye olarak aldığı beko ile arasının nasıl olduğunu sordum anneme iyi idi dedi bir sıkıntısı yokmuş
şimdi 2 programlı beko bulaşık makinasını 570 tl ye alabiliyorum netten ve de kargo ücreti yok
bence fıstık gibi :)

Back
X