• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ben de sinir oluyorum zaman bereketsizliğine. Farmasinin yazdıklarını uygulamaya çalışacağım.

Benim çalışma saatlerim çok esnek. Yarın işe bitmezsin kimse sormaz belki arkadaşlarım arar. Okula gelmedin diye. Ama hesap sormak için değil. Bu a rağmen yetişemiyorum.
bende düşünüce aslında haftada 25saat çalışıyorum. haftanın 3günü 8-2 çalışıyorum diğr günler saat 10da evdeyim ama yok yetişemiyorum bi türlü :(

bende düşünüce aslında haftada 25saat çalışıyorum. haftanın 3günü 8-2 çalışıyorum diğr günler saat 10da evdeyim ama yok yetişemiyorum bi türlü :KK43:
Sen bana göre daha az çalışıyormuşsun. Yani bizim işimizde ne yaparsan kendine yaparsın. Çalışırsan çabuk yükselirsin çalışmazsam yükselemezsin.
Otobüsteyim şu anda ve zamanımı nelere harcadığımı düşündüm. Sanırım telfon ve internetle fazla zaman harcıyorum bazen. Bunu azaltmaya çalışacağım. Işte de beni fazlaca Oyalayan bazı tipler var. Bazen dedikodu yapmaya çalışanlar. Onlara da kibarca işim olduğunu söyleyip yol vereceğim.sabah namazından sonra yatmayacağım bundan böyle. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Sen bana göre daha az çalışıyormuşsun. Yani bizim işimizde ne yaparsan kendine yaparsın. Çalışırsan çabuk yükselirsin çalışmazsam yükselemezsin.
Otobüsteyim şu anda ve zamanımı nelere harcadığımı düşündüm. Sanırım telfon ve internetle fazla zaman harcıyorum bazen. Bunu azaltmaya çalışacağım. Işte de beni fazlaca Oyalayan bazı tipler var. Bazen dedikodu yapmaya çalışanlar. Onlara da kibarca işim olduğunu söyleyip yol vereceğim.sabah namazından sonra yatmayacağım bundan böyle. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
benide internet çok uğraştırıyo canım. aslında namazdan sonra yatmasam yemeğimi yapıp evimi toparlayıp gitsem çok güzel olur. öylede ders anlatırken son saatlere enerjim kalmıyo:(

Varyemez Varyemez ye sormak lazım nasıl az uykuyla duruyor. @math01. Sabah o kadar erken kalkınca akşam da erkenden uykum geliyor.

Günaydın hanımlar
Dün gece saat 11 gibi geldik evimize. Hemen bavulu boşalttım makineye çamaşır attım. Sabah da astım çamaşırlarımı.
Okuldan erken çıkıp Kaş içi kuaföre uğramam gerek. Bugün odama dedikodu yapmaya gelen daha önceleri aman boşver, çok takılma gibi tepkiler verdiğim kişileri usulca göndericem odamdan. Ya da kapımı kilitleneceğim çalışmak için.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.
maaşlarımız yattı.
500 TL gün
100 TL bes
100 TL faturalar
300 TL kira
30TL çay ocağı
15 TL aidat
15TL yol
40TL arkadaşın bebeği için
+________________

1100 direk gitti :KK43:

kredi kartımda 300 falan. baya sıkışcam bu ay bakalım :KK43:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.
maaşlarımız yattı.
500 TL gün
100 TL bes
100 TL faturalar
300 TL kira
30TL çay ocağı
15 TL aidat
15TL yol
40TL arkadaşın bebeği için
+________________

1100 direk gitti :KK43:

kredi kartımda 300 falan. baya sıkışcam bu ay bakalım :KK43:

Allah ödeme kolaylığı versin canım.

Günaydın kızlar.. dün den beri çok kötüyümm.. eşimle kavga edip durdumm ağlama nöbetleri geçiriyorum adeta ki ben ağlayan biri de pek değilimdir :KK66:
sebebine gelince okadar çok sebep sayabilirim ki...
1. ci olarak dün öğlene doğru buraya girdim eşim tv izliyor gülerekk bana hahh doğurdum, hah hastanedeyim , hastaneden yazıyorum, kafası çıktı çıkacak vs... herşeyi anlık buraya yazıyonuz demesiii zaten kavgayı ateşledi, iyice gıcık oldumm aylardır evde hapis hayatı yaşıyorum varsa yoksa bir kk onada burnunu soktu neyse henüz ağlamadımm lafını verdim geçtimmm aradan zaman geçti dinleniyorum koltukta
2.ci vaka yanıma uzandı sözde tosununu sevecekkk bu kezzz gülerek hahahaha aşkım erkek doğuracağın belli baya bıyıklı mıyıklı bişey oldunnnnnn demez miiii (ki bende cidden bu hafta sonu kuaföre gidecektim boşver dedi bende 22sine erteledim) neyse yine ağlamadımmm

ve yemek yapacammm
3.ci vakamız ben adama 1 kgm hamsi al demişim o da 2 kgm almış açtım ben bunları nasıl temizleyecem el insaf iş yaptıkça iyice beni hizmetçi ettin kendine dedim durdumm, zaten ufak ufak bebek hamsiler al bakk dedim gösterdim mutfakta yanıma gelmesinide söylemiştim o kokuyu oda koklasın diye ben iş yaaprkenn, bu kez aman gökçeeeeee kafamı şişirdin dırdırınla dök gittin hepsini çöpeeee boşver demez miiiii... yok ben yanına geliyorum destek olayım diyee sen iki saattir hamsileri konuşuyon falan feşmann yok ne zaman sigarayı bıraksa ben böyle baskı yapıyor muşumm derken hem bağırdımmmm hem hamsielri çöpe attımmmmm hemde ağlamaya başladımmm :KK66:
sonraaaa tutamıyorum ama kendimi eski halim olsa valla bir iki tekme atacak gibi bir ruha büründümmm... sonra çıııkkkkkkkkkk defol diye bağırınca neyse gitmiş evden msj atmış tabi telefonum şarjdaa ben evin aşağısında bekliyorum merak etme yazmış, bir yere de gidemiyor tabi tam ağlaya ağla uykuya dalacaktımm kapıyı çalıyor anahtarınıda almammış eee evde hamal var zaten kaç aydır kalkıp birde öyle azarladım derken yine odama geçip ağlayarak uyumuşummm...

sonra 1-2 saat sonra uyandım bişeyler atıştırdım bu sigara almış içmiş yumuşamışşşşş sözde bana gel konuşalım özür dilerim falan diyor ama gördükçe gıcık oluyorummm sonra bıdık içi valiz hazırlayacamm başımızda bekliyor, yoksa normalde aslaa k....nı kaldırıpda salona gelmezz pc de oyun oynar film izler falan... bu kez çaydı kestaneydi derkenn tutturmaz mı sen bugün yarın doğarsın diyee.. önünde de laptopda tüm gebelik siteleri aç sen oku, yok yok bu ayın sonuna kalmazz vs diye birde öyle bir baskı yapmaya başladı bende hiç bişey yok ne ağrım ne sancım... bu kez durup durup sancın gelirse söylee diye aptalca bir cümle kuruyorrr, yok ben atlar arabaya giderim dedimm ALLAHIMM delirtti beni delirtti...
amannnnnnnnn
cidden ben mi abartıyorummmmm yoksa ki hamileliğin başındaki duygusallıklar sonradan mı bende etkisini gösteriyor bilemedim.. ama eşimin yaptığıda dedikleride yenir yutulur cinsden değil bence... neyseee herkese çokca selamlar
BANA DA DUA EDİNN HANIMLAR

kgokce kgokce ne diyeceğimi bilmedim. odun bu erkekler ya. ne olur kalksan da el atsan bir işe değil mi? acaba erkekler daha mı çok strese giriyor bu bebekler gelmeden. benim eşim oğlum doğduktan sonra uzun zaman kucağına bile almamıştı. şimdi iyi babadır o ayrı.
canım akma kafana. zaten az kaldı doğuma tadını çıkar. boşver ne derse desin. senin canından kıymetli mi?

kgokce kgokce ne diyeceğimi bilmedim. odun bu erkekler ya. ne olur kalksan da el atsan bir işe değil mi? acaba erkekler daha mı çok strese giriyor bu bebekler gelmeden. benim eşim oğlum doğduktan sonra uzun zaman kucağına bile almamıştı. şimdi iyi babadır o ayrı.
canım akma kafana. zaten az kaldı doğuma tadını çıkar. boşver ne derse desin. senin canından kıymetli mi?
gel gör ki haddinden fazla takar oldumm yoksaa gülüp geçerdim veya ben onun anasını ağlatacak şekilde bunaltırdımm... neyse bakalımm neler bekliyor daha bu hayatta bizi

Gunaydin arkadaslar bugun oglen arkadasimn evine gitcem aks oturmasi iptal oldu arkadas rahtsizlanmis ii de oldu market yaparim firinimi alirim bugun maas yatiyor inslh evimde bereketlenir hic bisi kalmadi evde camasir detrjani bakliuat hicbisi bu ayida atlattik cok sukur
off kim var kim yok goremiyoerum cok kotu bisi sanki tekmisim gibi

Back
X