• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar :) bugün 7saat dersim var :( çok yorucu ya. Bide ben bu ay niyeyse çok skştım ya.
1000lira gün
225 yakıt
350 kira
Sabit ödemelerimdi
170 lira bal
150 lira direksiyon kurs ücreti yatırdım ve sadece
200 lira kredi kartına ayırabildim 200lira kaldı elderste ödicem. Bana geriye 100 lira kaldi ekderse kadar. Gerçi bi 500 lira da arkadaşa vermiştim. Oda gelecek ama ne zaman bilmiyorum:)

Gunaydın, keyifli&müjdeli haberlerle dolu bir gün olur inşallah;)

bizim doğumdu hastane öncesi bebiş alışevrişiydi evin kredisiydi arabaydı derkennn çok feci giderler.... ben birikim olanını yazam sadece :oops::oops::oops::oops::oops:
bes ödemem 100 tl
100 tl de kendime birikim harçlığım okadar...
geçen aydan 120 euro ve 50 dolarım var tüm birikimim bu... :KK23::KK23::KK23:

Bereketlenir canım sen hiç merak etme. Kuzun bir gelsin, ummadıgın yerden gelir rızkınız;)

Selam kizlar bnde bufun gezdim baya ya arkadasa gitim ordan anneme simdi otobstryiz eve gidiyoruz
yarin da mahalaledn bi oturma varmis oraya gitcm leylegi havada gordum resmn :)

İyi gezmeler canım;)

kızlar bir dua mı başlasak hep beraber double annenin kuzusu için,katılır mıyız acaba

Katılırım elbet.

Günaydın kızlar :) bugün 7saat dersim var :KK43: çok yorucu ya. Bide ben bu ay niyeyse çok skştım ya.
1000lira gün
225 yakıt
350 kira
Sabit ödemelerimdi
170 lira bal
150 lira direksiyon kurs ücreti yatırdım ve sadece
200 lira kredi kartına ayırabildim 200lira kaldı elderste ödicem. Bana geriye 100 lira kaldi ekderse kadar. Gerçi bi 500 lira da arkadaşa vermiştim. Oda gelecek ama ne zaman bilmiyorum:)

Biran önce gelsin;);)
Hangi şehirdesin canım, 350tl kira;)

Gunaydın, keyifli&müjdeli haberlerle dolu bir gün olur inşallah:KK66:

Bereketlenir canım sen hiç merak etme. Kuzun bir gelsin, ummadıgın yerden gelir rızkınız:KK66:

İyi gezmeler canım:KK66:

Katılırım elbet.

Biran önce gelsin:KK66::KK66:
Hangi şehirdesin canım, 350tl kira:KK66:
Vandayım canım. Erciş:) deprem konutları yapılunca ev çoğaldı o yüzden böyle kiralar:) hatta yukarı tokide yakıt parasıyla oturanlar bile var kira olmadan:)

Vandayım canım. Erciş:) deprem konutları yapılunca ev çoğaldı o yüzden böyle kiralar:) hatta yukarı tokide yakıt parasıyla oturanlar bile var kira olmadan:)

Cok ucuzmuş canım. Aynı ucuzlugu antep e de istiyoruz;)

Van da yasamak nasıl? Soguk sanırım. Kiradan ettiginiz kar ısınma ile ucup gidiyordur.

doubleanne, kuzucuğuna Allahtan acil şifalar diliyorum.
bir an önce hastaneden çıkıp evinize geçersiniz inşallah....
(doubleanneye dua okuyalım diyen arkadaşa katılıyorum. bu durumda ne okunur bilen bir arkadaşımız varsa , hemen başlamak isterim ben....)

Farmasi cok vakıf bu tarz bilgilere. Gelse fikir verirdi.

günaydın hanımlar
dün akşam eve gittikten sonra -8 de evde oluyorum- yemek yer yemez taze fasülye pişirdim, kızım pudingli bisküvili pasta istedi onu yaptım bi de balkabağı tatlısı yaptım, oturduğumda 9.10 du vay be dedim baya iyi iş çıkarmışım. Şimdi akşam gidince yemeğim de tatlım da hazır olacak oh mis

günaydın hanımlar
dün akşam eve gittikten sonra -8 de evde oluyorum- yemek yer yemez taze fasülye pişirdim, kızım pudingli bisküvili pasta istedi onu yaptım bi de balkabağı tatlısı yaptım, oturduğumda 9.10 du vay be dedim baya iyi iş çıkarmışım. Şimdi akşam gidince yemeğim de tatlım da hazır olacak oh mis
bende öğlen pişiricem taze fasülye. gerçi taze değil dondurucudan fasülye :)

doubleanneye dua okuyalım kızlar. farmasi gelince yazar sanırım birşeyler
hadi kızlar ben derse gider. neyse vizeler başlayacak artık. o hafta ders olmaz dinlenirim inşallah kağıt okumaktan kafamı kaldırabilirsem tabi.
sizin branş neydi papatya hocam?
hangi fakültede ders veriyorsunuz?

merhaba kızlar

double anne için
422 ya şafi okuyabiliriz

onun dışında topluca okuma için ; Allah'ın ( c.c) minik kuzucuğa sağlık lutfetmesi niyetiyle

16641 adet ya latif paylaşabiliriz

dilerseniz hemen liste oluşturabiliriz

DOUBLE ANNENİN MİNİK KUZUCUĞUNA YÜCE RABBİMİN ŞİFA İHSAN ETMESİ NİYETİYLE
16641 YA LATİF PAYLAŞIMI

öncesinde

10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat

okuyup kaç tane ya latif alırsanız ona devam edebilirsiniz ...

Farmasi 2000

-------------------

kalan 14641

16641 YA LATİF PAYLAŞIMI

öncesinde

10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat

Farmasi 2000
darkseaa 2000

-------------------

kalan 12641

Günaydınlar kızlarr

Yeni gelenler hoş geldiniz..
doubleanne doubleanne acil şifalar olur inşallah bir an evvel kavuşursun yavruna

Dün markete gittik 60 lira gitti.. Ordan da LCW ye gittik maximum kartımda 17 lira maxipara vardı üzerine de 17 lira verip eşime eşofman altı aldım..

Maximum kartımın borcu sıfırlandığı için , kapatmadan önce içindeki maxipuanları kullanalım bari dedik :KK30:

16641 YA LATİF PAYLAŞIMI

öncesinde

10 kez allahuekber
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat

Farmasi 2000
darkseaa 2000

-------------------

kalan 12641

güncel

Back
X