- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Aliyim cnm bitiririm.yarinacanm kalan 5141 adet ne yapalım ? onun hepsini mi alacaksın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aliyim cnm bitiririm.yarinacanm kalan 5141 adet ne yapalım ? onun hepsini mi alacaksın ?
tamm yazıyorum canm sanaAliyim cnm bitiririm.yarina
tamm benim 1000 den verdim sana :)Kalemero ben de istiyordum canım. 1000 tane bana verin lütfen![]()
tamm benim 1000 den verdim sana :)
aminnnn canm inşallahhh Rabbim duysun meleğimize yaptığımız duaları :)Tesekkürler. Rabbim şifasını versin inşallah, minigi yuvasına gelsin.
ben başlamadım henüz istersen 500 verebilirim :)kızlar bende 1000 almak isterim yetişemedim ama fazla alan arkadaşlar verirse çok sevinirim.doubleanne bebeğine tez zaman da rabbim şifa versin.inşallah iyilesecek sen güçlü ol yeterki..
Allah kabul etsin :)3bintane okudum su ana kadar
daydrea da istemişti ama ses çıkmadı bende 1.000 var sennle paylaşıyorum 500 verdim sana başlıyorum artık okumaya :)kızlar bana da verin lütfen...
birisi paylaşabilir mi?
teşekkür ederim.
daydrea da istemişti ama ses çıkmadı bende 1.000 var sennle paylaşıyorum 500 verdim sana başlıyorum artık okumaya :)