• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

kalemero canım senin kesin bitti demen gerekiyor artık sanırım başka türlü anlıcak gibi görünmüyor.
ya işte ben de çok üzülüyorum yapamıyorum hele bi de onun öyle çırpınışını gördüm ya iyice kötü oldum :( nasıl uğraşıyor ama keşke bu kadar geç olmasaydı

DOUBLE ANNENİN MİNİK KUZUCUĞUNA YÜCE RABBİMİN ŞİFA İHSAN ETMESİ NİYETİYLE
16641 YA LATİF PAYLAŞIMI

öncesinde

10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat

okuyup kaç tane ya latif alırsanız ona devam edebilirsiniz ...

Farmasi 2000
darkseaa 2000
kalemero 500 okudu :)
joeyfun 2000 okudu :)
kgokce 1000
asminukal 1000
papatya 500
azrasılam 1000
delimideli 5141 okudu :)
snowy 1000
donukpudra 500

kalan 0

ya işte ben de çok üzülüyorum yapamıyorum hele bi de onun öyle çırpınışını gördüm ya iyice kötü oldum :KK43: nasıl uğraşıyor ama keşke bu kadar geç olmasaydı
ama seni anlamamaı anlamak istememesi de kötü ya.sen kesin ilerde bişi düşünmüyosan bitirmen şart canım şimdi üzülür ama başka çare yok

ama seni anlamamaı anlamak istememesi de kötü ya.sen kesin ilerde bişi düşünmüyosan bitirmen şart canım şimdi üzülür ama başka çare yok
evet doğru diyorsun şimdi tutturudu bir kaç gün uzaklaşalım başbaşa kalalım sürekli iş stres vs... kendimize gelemedik diyor bilmiyorum gitsem nasıl olur sanırım bende netleşirim tam olarak istiyorum ve kesinlikle istemiyorum diye

kızlar canım çok sıkkın :KK43: dün sevgilimle tekrar konuşmayı denedim ama gene o istediği gibi kullandı dedim bak sennle bir gelecek görmüyorum hayallerimde yoksun geçen heves ettim çeyizlik bir kaç parça bişey alacaktım ama sonra almaktan vazgeçtim artık heycanım yok dedim gayet açık ve net değil mi ? ama o ne yaptı aldı beni avm ye götürdü hisara önüne ne gelirse aldı bu güzel mi bence çok güzel bunu alıyoruz diyerek bi sürü şey aldı sonrada bana dönüp seni bunlar mı mutlu edecek al o zaman hepsi senn dedi ben de mi anormallik bunda mı anlamıyorum ben sanki eşya istedim ondan :KK43: sonra çıkışta benm arabaya koyacaktı dedim yok bizim ev oldukça sıkışık senn evde kalsın ne olur ne olmaz ayrılırız falan bende kalmasın istemem :KK43: ne yapsam olmuyor yani anlayacağınız kızlar 12-13 bin tl lik eşya aldı çıldıracam yaaa :KK43:
yuhh dedim canım sevgiline para mı fazla geliyo. eksikliklerini kapatmaya çalışıyor o adam gözümde hiç yok. senin ,istediklerin bunlar değil ki. bitir bi şekilde git ce mutlu ol

yuhh dedim canım sevgiline para mı fazla geliyo. eksikliklerini kapatmaya çalışıyor o adam gözümde hiç yok. senin ,istediklerin bunlar değil ki. bitir bi şekilde git ce mutlu ol
ayy ne fazla geliyor bilmiyorum ama beni anlamadığı kesin :( ya yanlış anladı beni ya da beni bu şekilde mutlu etmeye çalışıyor ne istiyorsan hepsi senn diyor ne yapcam sanki ben onları :( alsam ben alırdım zaten o anlamadı neden almaktan vazgeçtiğimi hevesim yok dedim anlamadı

ayy ne fazla geliyor bilmiyorum ama beni anlamadığı kesin :KK43: ya yanlış anladı beni ya da beni bu şekilde mutlu etmeye çalışıyor ne istiyorsan hepsi senn diyor ne yapcam sanki ben onları :KK43: alsam ben alırdım zaten o anlamadı neden almaktan vazgeçtiğimi hevesim yok dedim anlamadı
heves mi bıraktın diceksin neyse kötü konuşmak istemiyorum canım. hakkınızda hayırlısı olsun ama kendine olan saygını asla kaybetme :)

heves mi bıraktın diceksin neyse kötü konuşmak istemiyorum canım. hakkınızda hayırlısı olsun ama kendine olan saygını asla kaybetme :)
amann neyse canım tek derdim bu olsun rabbim elbet buna çıkar bir yol verir :) canım sıkılıyor o kadar yok artık kendimi kaybetmiyorum sakinim oldukça ve seviyeli saol canım :)

16641 YA LATİF PAYLAŞIMI

öncesinde

10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat

Farmasi 2000
darkseaa 2000
kalemero 500
joeyfun 2000
kgokce 1000
asminukal 1000
papatya 500
azrasılam 1000
delimideli 5141
snowy 1000
donukpudra 500

kalan 0
canlarım ya dua mı başlattınız, gözlerim doldu şuan.Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin inşallah.Kalp ekosu çekilecek birazdan bebeğimin.İnşallah iyi haberler alırım

amann neyse canım tek derdim bu olsun rabbim elbet buna çıkar bir yol verir :) canım sıkılıyor o kadar yok artık kendimi kaybetmiyorum sakinim oldukça ve seviyeli saol canım :)
:) yani insalar canıyla uğraşıyor :) iyi olmana sevindim canım

16641 YA LATİF PAYLAŞIMI

öncesinde

10 kez allahuekber
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat

Farmasi 2000
darkseaa 2000
kalemero 500
joeyfun 2000
kgokce 1000
asminukal 1000
papatya 500
azrasılam 1000
delimideli 5141
snowy 1000
donukpudra 500

kalan 0

Kalan kısmını okumamışım, bitirmişsiniz meğer.
Allah kabul etsin, Dublenin bebişine sağlık sıhhet versin. İnşallah 'Bebeğim çok hareketli, yerinde duramıyor, koşturmaktan yoruldum.' dediği günleri görürüz.

canlarım ya dua mı başlattınız, gözlerim doldu şuan.Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin inşallah.Kalp ekosu çekilecek birazdan bebeğimin.İnşallah iyi haberler alırım
canm dualarımız sennle inşallah meleğini alırsın kucağında evine götürürsün sağ salim :) gülücükleriyle dolar evin inşallah :)

Back
X