- 19 Kasım 2014
- 268
- 380
- 73
- 33
Hosbuldum:)vealeykümselam hoş geldin
kolay gelsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum:)vealeykümselam hoş geldin
kolay gelsin canım
ben görebiliyorum sanırım pro oldugum için.bende problem benm sayfada zannediyordum demek ki öyle niyetleri yakında üyeliğide ücretli yaparlar heralde
yaa öyle bir bağış yaptıklarını bilmiyordum eğer öyle ise ben de yaparım seve seve :) hayırlı olsun canım süper 6 grlık yatırım :) çok tatlısın ya kafa bi milyonn :) sesli güldüm çok geçmiş olsun bol bol c vitaminiben görebiliyorum sanırım pro oldugum için.
pro kart ücretlerini okullara bağış ya da somaya yardım olarak düzenlemişlerdi benim pro üyeliği aldığım dönem..
yani sitenin kazancı yoktu..
belki amaç bu tarz bir bağışa teşfik olabilir bilmiyorum Kazen'e sorarsın..
bende 85,92 den 2 gram daha aldım .. bu ay totelde 6 gram yaptı.Allah bereket versin.
gün parası direkt eşimin ödemesine gitti.
akşama da annemlere yemeğe gideceğiz.. balık-salata menü..
nedense evde yemek yapasım yok.
eşim grip bana da bulaştı kafa bir milyon dolaşıyoruz.
yaa öyle bir bağış yaptıklarını bilmiyordum eğer öyle ise ben de yaparım seve seve :) hayırlı olsun canım süper 6 grlık yatırım :) çok tatlısın ya kafa bi milyonn :) sesli güldüm çok geçmiş olsun bol bol c vitamini
vallahi canm ben her akşam yemekte soğan tere yeşillik ne varsa yerim ve çok şükür uzun zamandır grip olmamalıyorum ama ne kadar etken bilmiyorum 2 haftadır korumaya çalışsam da kendimi kaçınılan son oldu ne yazık ki
Evet ,bende bu yüzden pro üyelik almıştım zaten normal üyelikle pek elzem farkı yok incelersen.
Soma kampanyası döneminde bir çok kişi pro oldu ve arkadaşlarını yapmıştı.
vallahi canm ben her akşam yemekte soğan tere yeşillik ne varsa yerim ve çok şükür uzun zamandır grip olmambence çok faydası var özellkle soğan :) tabi sen evli olduğun için bilemicem :) inceledim canım ama sanırım şu an öyle bir bağış kampanyası yok
valla ben soğansız yemek yemiyorum bu aralar taze soğan çıktı onu bol bol tüketiyoruz evde çok çok iyi :) evli olunca işler değişiyor tabi ama karanfil işi çözüyormuş yemekten hemen sonra at bir karanfil 3-5 dakika çiğne yeterli olur
ben çok severim salatada soğan.
ya da bazı yemeklerin yanına sarımsak.. antibiyotik niyetine babam hep yedirirdi.
evlenince işler değişti biraz.
eşim sarımsak pek yiyemez. ben arada söyleyince ye diyor.bu sefer kokmasın diye on takla atıyorum.
ama salatada soğan olmazsa olmaz hala![]()
yaa karanfil atıyorum ama çignemiyordum.valla ben soğansız yemek yemiyorum bu aralar taze soğan çıktı onu bol bol tüketiyoruz evde çok çok iyi :) evli olunca işler değişiyor tabi ama karanfil işi çözüyormuş yemekten hemen sonra at bir karanfil 3-5 dakika çiğne yeterli olur
hımm azıcık çiğne :)yaa karanfil atıyorum ama çignemiyordum.
belki çiğnemediğim için hala kokuyordu.![]()
cnm,müsait değilkende okunuyor mu,dua mı acabakızlar hayırlı bir eş için 9999 defa inna fetahna leke fethan mübina okuyacağım 1 hafta içinde bitmeliymiş yardım etmek isteyen olur mu acaba :)
hoş geldinizKizlar kk ne yeni üye oldum hepinize selamöylesine bi bakım dedim nöbet ten çıktım uyumak gerekiyo ama çıkamıyorum kiii
![]()
geç olmuş canım ya,allah kolaylık versin.şu saat oldu hala işteyim![]()