• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydınlar :KK49::KK49:
son 2 gün bu hafta nasıl geçti cidden anlamadım..
sirinezgicik ben de 7 de cıkıyorum acayip yorucu oluyor..

P PembePaltolu bende kansızlık ve enerji düşüklüğü var diye sürekli uyukluyorum annem geçenlerde sağolsun keçi boynuzu pekmezi göndermiş. soğuk sıkım olanından. sabahları tatlı kasıgı ile iciyorum sonra 1 saat birşey yemiyorum..
2 gündür daha iyi hissediyorum kendimi.

M maviduvar1 oğluna bol şans.

Umarım tüm emek veren öğrenciler karşılığını bulur.küçücük bedenlerinde nelerin stresiyle uğrasıyorlar ,üzülüyorum.

bugün sabah namazı öncesinde temizliğe gelen kadın rüyamda telefonla aramış gelemeyeceğini söylüyordu ben de tamam abla şimdi yeni gelin aldın eve onun için hayırlı olsuna gelenlerin vardır diye düşünüyordum isabet olmuş gelmeyecek olman diyordum

kadın bugün gelmedi :)

25 tl kumbişe gitti ;)

günaydınlarr
M maviduvar1 cım oğluna başarılar
Varyemez Varyemez rüyan gerçek mi oldu yanii :)
bugün benim kontrolüm var umarım herşey yolundadır kızlar
evet joeyfuncım rüyam aynen çıktı ama kadının niye gelmediğini bilmiyorum aramadım o da aramadı ama gelmedi :) :))))))))))))))))))))

Gunaydın canlar, keyifli bir gün olur inşallah:KK66:

Bankaya canım. Hoş geldin:KK66:

Hoş geldin canım:KK66: Siz de mi ev almaya ugrasıyorsunuz?:KK66: Allah kolaylık versin. Hangi sehirde idin?
Bankaya olunca eşlerinizin de haberi oluyordur değil mi? Benim birkaç arkadaşım gizli birikim yapıyor sizce nasıl olmalı?

günaydınlarr
M maviduvar1 cım oğluna başarılar
Varyemez Varyemez rüyan gerçek mi oldu yanii :)
bugün benim kontrolüm var umarım herşey yolundadır kızlar

Guzel haberlerle gel gülüm;)

evet joeyfuncım rüyam aynen çıktı ama kadının niye gelmediğini bilmiyorum aramadım o da aramadı ama gelmedi :) :))))))))))))))))))))

Memnunsan kadından boşlama ara. Bu devirde iyi birini bulmak zor. Ben sadece cam/pencere temizligi için 100tl ye anlaştım. İşim cıktı bilmem ne oldu diye gelmedi;)

Bankaya olunca eşlerinizin de haberi oluyordur değil mi? Benim birkaç arkadaşım gizli birikim yapıyor sizce nasıl olmalı?

Bizim ortak hesap canım, ailemizde ayrı gayrı yok.

Ama duyuyoruz henüz ergen olamamış, "mış" gibi yasayan insanları ve yasanan evlilikleri. O durumda bilemiyorum ayrı hesap vs. düşünülebilir.

Günaydın kızlarr

Bugün eşimin doğum günü... Ona süpriz hazırlamak için uğraşıyorum.. Bakalım umarım güzel birşeyler yapabilirim :)

Neyse kızlar hepinizi öpüyorum hepimiz için güzel ve bereketli bir gün olur inşallahh...

Ben gidip hazırlıklarımı bitireyimm :cool:

Kizlar gunaydin papatyacim igluna basarilar dilerim
bizde kaynim ev almistiya onun evini temizlemeye gitxz amcamizin esi eltim ve ben kiraciya verilcek gibi devgil ev usten tenzleyip birakcz gec uyandim bnde 11gibi grip olcak gibiyim dun yatak ida vs topladim guzel sildim ama mutfak ve camasirlar kaldi inslh kururlar cabucak annemden hali yikama makinesi alip koltuk ve halilariyikicam haftayada
mahalledeki komsu gezmelrrinde pis gormesinler evimi ancak deterjan aldim ama hava yagmurlu sansima canlari silip tulleri yikicaktim artik icten sileum haftaya yagmurlu olursa camlari
coj isim var cok firinimizi aldik 320tl mutfagi toparlayip ona sabit bi yer yapicam kucuk bi masamiz var onun ustunde durcak eltmle ayni firinimiz memnn kaldi die bende aldn gercektn superdi model arcelik mf 44 El midi firin

Günaydın kızlarr

Bugün eşimin doğum günü... Ona süpriz hazırlamak için uğraşıyorum.. Bakalım umarım güzel birşeyler yapabilirim :)

Neyse kızlar hepinizi öpüyorum hepimiz için güzel ve bereketli bir gün olur inşallahh...

Ben gidip hazırlıklarımı bitireyimm :cool:
sürprizlere bayılırım :))
ben de istiyorum eşimden sürpriz Ama çok yoğun ders çalşması lazm böle fikirleri düşüncek zamanı yok :)gerçi doğum günümde mükemmel bir hediye alarak beni deli gibi sevndrdi ve şaşırttı :))

Kizlar gunaydin papatyacim igluna basarilar dilerim
bizde kaynim ev almistiya onun evini temizlemeye gitxz amcamizin esi eltim ve ben kiraciya verilcek gibi devgil ev usten tenzleyip birakcz gec uyandim bnde 11gibi grip olcak gibiyim dun yatak ida vs topladim guzel sildim ama mutfak ve camasirlar kaldi inslh kururlar cabucak annemden hali yikama makinesi alip koltuk ve halilariyikicam haftayada
mahalledeki komsu gezmelrrinde pis gormesinler evimi ancak deterjan aldim ama hava yagmurlu sansima canlari silip tulleri yikicaktim artik icten sileum haftaya yagmurlu olursa camlari
coj isim var cok firinimizi aldik 320tl mutfagi toparlayip ona sabit bi yer yapicam kucuk bi masamiz var onun ustunde durcak eltmle ayni firinimiz memnn kaldi die bende aldn gercektn superdi model arcelik mf 44 El midi firin
hayırlı olsun yeni eşyaların ve de kolaylar gelsin ben dün yaptım temizlik resmen her yanım ağrıdı :(

dolapta duran iki yepyeni montumu artık kapanınca giyim şeklim değiştiği için 2 kız çocuğuna götürdüm bugün
ben mutlu onlar mutlu :)
bir kıza da lüzumsuz banka promosyonumun bir kısmına mont alarak yer bulmuş oldum :KK66:
sen de promosyon yemeyenerdensin :)) bizdensin :))) maşaallah ALLAH ım kabul etsn hayrnı canm :)

bugün sabah namazı öncesinde temizliğe gelen kadın rüyamda telefonla aramış gelemeyeceğini söylüyordu ben de tamam abla şimdi yeni gelin aldın eve onun için hayırlı olsuna gelenlerin vardır diye düşünüyordum isabet olmuş gelmeyecek olman diyordum

kadın bugün gelmedi :)

25 tl kumbişe gitti :KK66:
oh maaşallah :) Allah ım bereket versin...namazlarını da kabul etsin inşaallah :))
sen öğretmen misin :) farmasi bölüm ne ?

sağolun kızlar
ben de sporumu yaptım geldim işe.
oh mis valla bende başlamak istiyorum spora :))

kızlar bir bankadan kasa kiralamayı düşünüyorum ama kararsızım ve ücretleri çok yüksek bence ? nasıl yapılıyor altınları biz mi girip koyuyorz ? kullanan oldu mu daha önce ?

kızlar bir bankadan kasa kiralamayı düşünüyorum ama kararsızım ve ücretleri çok yüksek bence ? nasıl yapılıyor altınları biz mi girip koyuyorz ? kullanan oldu mu daha önce ?
Biz kiralamistik.. evet canim sana 2 anahtar veriliyor..
Bankaya her gittiginde o gun giris saatin yazilip imza atiyorsun. Kasa da sende ve bankada bulanan iki anahtarla aynibanda aciliyor... sen koycagini koyup kilitiyorsun .

herkese iyi günler hanımlar....
doubleanne doubleanne nin bebeişinden varmı bir haber dünden bu yana....
bende dün akşam öldüm öldüm dirildimmm tecrübeli annelere sorayım belki bilen bilir... yemekten sonra (ki yemek sulu bamya, salata, balık) bir karın ağrısı kasılma mı bağırsak ağrısı mı ne bilemedim...
kaç kez wc ye gidip gidip geldimmm..
en son 2 kez çok afedersiniz sulu bir şekilde ishal ishal.. öldümmm... acaba bu ağrı klasik bir ishal bağırsak ağrısımıdır yoksa kasılmalar mı???
gebeliğin son haftaalrında böyle ishal olan oldu mu??? dr a gittik devlete ama beter bir dr du şansımıza nst bağladılar bişey demedi anlayacağınız:(

Back
X