• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızım çok huysuzlandı ya :KK43: Babaanne anneanne de yanımızda olunca beni hiç dinlemez oldu.Kardeşini çok seviyo ama bana yapacağını yapıyo
eee norml canm ama birden bire bebeişler geldi onun dünyası çok farklı şu an şokta yavrucak :) yumuşak bir şekilde atlatmasını sağlayacaksınızz

kızlar geçen gün gitti gidiyordan bebek kurabiyesi yapmak için malzeme siparişi vermiştim onlar geldi... şeker hamurlarımda geldi... artık inşallah becerebilrim bir gaza geldim aldımm yüzüme gözüme bulaştırmamm inşallahh :KK66:
aa şeker hamurunu nerden aldın :))

benm arkadaşaım kurabiye ile başladı :)) bi sürü kalıp aldı geliştirdi satışına başladı sonra sabun u örendi onu geliştrdi snra kokulu taş derken baya bi kazanç sağladı ..ama çok orijinal kalılarla orijinal ürünler elde etti..

şimdi ise dükkan açıyor bunların tamamuı 1 yıl içersinde oluyor..

senin niyetin hobi mi yoksaaa iş kurmak mı?

kızım çok huysuzlandı ya :KK43: Babaanne anneanne de yanımızda olunca beni hiç dinlemez oldu.Kardeşini çok seviyo ama bana yapacağını yapıyo
ama o da ufak sayılır dahaaa... çocuk işte bacımmm.. atlatırsınızzz inşallah ...geçer geçer bunlarda geçer allah sağlık versin

benm arkadaşaım kurabiye ile başladı :)) bi sürü kalıp aldı geliştirdi satışına başladı sonra sabun u örendi onu geliştrdi snra kokulu taş derken baya bi kazanç sağladı ..ama çok orijinal kalılarla orijinal ürünler elde etti..

amannninn yok yok bacım öğrtmenim benn amaa çok seevrsemmm yakınıma eşe dosta yaparımmm.. tamamennn kendim yapmak için aldımm zevkine ve de içine kattığım malzemenin güveni için bir bismillah dedim bakalım ne olacak... arkadaşın gibi olabileceğimi pek sanmamm
ayyy ne güell yaparsın canım yaparsın :) hadi bakalım
valla inşallah yaparımmm bakayım.. yapınca eee güzel de olursa sizinle de paylaşırımm;)

inşallah canım inşallah :) hep derim hayırlı bir iş hayırlı bir eş diye. sıra eşe geldi :)

Allah nasip eder de giyerim inşallah o gelinliği :)
inşallahhh allah hakkında hayırlısını vere bacım... eş işten de önemli... rabbim iyilrle karşılaştıra .. bak cuma cumaa ne dua ettim sana ;)

gitti gidiyordan aldımmm bu arada bacım

Selam kızlar iyi haberlerim var :) Bebeğim makineden bağımsız nefes almaya başlamış çok şükür.Kalp ile ilgili bi sorun çıkmadı.Akciğerlerinde dr kalıcı bi hastalık yokmuş.Duyduğumdan beri ağlıyorum sevinçten.Rabbim bize bağışladı kuzumu.Edilen dualar sayesinde.Allah hepinizden razı olsun, kalbinizde istedipiniz dilediğiniz ne varsa versin inşallah.Şuan sadece beslenme problemi kalmış,hem benim gönderdiğim sütlerle hemde serumla besleniyormuş.10 gün kadar daha kalabilir küvezde.Yeterki iyi olsun.

Double anne çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle evine de gelmeyi nasip etsin yavruna...

hayrolsunnn bacım... önemli konuysa allah hakkında hayırlısını versin....
aldıklarına güzelce gönlünce diktirip giyersin inşallahhh ayrıca bravo annene terzilik varsa ne güzel.. biz bir dolap içi diktiremedik kapitonedennn :KK66: öyle kaldı bıdığın dolabııı

tşk ederim canım. annemde var. keşke bende bilseydim..

kızlar geçen gün gitti gidiyordan bebek kurabiyesi yapmak için malzeme siparişi vermiştim onlar geldi... şeker hamurlarımda geldi... artık inşallah becerebilrim bir gaza geldim aldımm yüzüme gözüme bulaştırmamm inşallahh :KK66:
yaptıktan sonra haber ver. çok merak ettim:) ellerine sağlık şimdiden

kızlar dün biraz boşuğum vardı ne yapayım derken ipekyola girdim dedim hiç bişey almayacağım ama öyle olmadı tabi ;) neyse dedim aldım bir kaç parça bişey ama gerçekten değişmişim eskiden olsa hiç düşünmezdim alırken o kadar çok düşündüm ki :) 290 tl harcamış bulundum annem eve girince çok güldü demedim mi ben s ana sen akıllanmazsın dedi :KK70:

amannninn yok yok bacım öğrtmenim benn amaa çok seevrsemmm yakınıma eşe dosta yaparımmm.. tamamennn kendim yapmak için aldımm zevkine ve de içine kattığım malzemenin güveni için bir bismillah dedim bakalım ne olacak... arkadaşın gibi olabileceğimi pek sanmamm
valla inşallah yaparımmm bakayım.. yapınca eee güzel de olursa sizinle de paylaşırımm:KK66:

inşallahhh allah hakkında hayırlısını vere bacım... eş işten de önemli... rabbim iyilrle karşılaştıra .. bak cuma cumaa ne dua ettim sana :KK66:
OH MAŞALLAH CANM :) çok güzel yaaprsın inşallah :)

K kalemero güle güle kullan. Ben de az sonra sürekli alışveriş yaptığım butiğe gideceğim. Kotun vardı tamirde onu alacağım ama söz verdim kendime. Hiç birşey almayacağım. Sabah dolapta ne giysem diye bakarken kahverengi bir kazak gördüm ve kendi kendime aynen şunu. Dedim. Aaaaa benim böyle bşr kazağımda mı varmış.... Sonra yuhhhhh dedim. Almıcam artık almıcam...

Selam kızlar iyi haberlerim var :) Bebeğim makineden bağımsız nefes almaya başlamış çok şükür.Kalp ile ilgili bi sorun çıkmadı.Akciğerlerinde dr kalıcı bi hastalık yokmuş.Duyduğumdan beri ağlıyorum sevinçten.Rabbim bize bağışladı kuzumu.Edilen dualar sayesinde.Allah hepinizden razı olsun, kalbinizde istedipiniz dilediğiniz ne varsa versin inşallah.Şuan sadece beslenme problemi kalmış,hem benim gönderdiğim sütlerle hemde serumla besleniyormuş.10 gün kadar daha kalabilir küvezde.Yeterki iyi olsun.
cok sevibdim canim gozun aydin.Rabbim omur boyu sana bagislasin kuzularini ins. bu mubarwk gunde kimseyi evladiyla sinamasin Rabbim

Kızlar cumamız mübarek olsun bu mübarek günde rabbim hepimizin gönlündekini versin , bereketli ve birikimli günler nasip etsin inşallahh ...

Eşimin doğum günüydü dün.. Kalpli balonlar aldım , kapıdan salona kadar mumlar koydum salonda da mumlardan SÇS yazdım.. iyi ki doğdun yazısı aldım , Polo 'dan kot gömlek ve mont , LCW dan da pantolon aldım... 410 lira sadece kıyafetleri tuttu.. Pastası , yemeği , peçetesi vs alışverişi derken biriktirdiğim paranın hemen hemen hepsini harcadım.. :oops: Olsun ama helali hoş olsun :) eşim çok beğendi :KK68:

Benim doğum günümde ben ne yaptıysam 3 katını yapacakmış :KK45:Altın bileklik sözü vardı onu alıcak galibaa :KK48:

Bu ay galiba bildirim yapamıcam Varyemez Varyemez Hatta eksilecek birikimim.. Geçen ay yaptığım bildirimdeki paracıklarım eşimin doğum gününe gitti :KK56:

K kalemero güle güle kullan. Ben de az sonra sürekli alışveriş yaptığım butiğe gideceğim. Kotun vardı tamirde onu alacağım ama söz verdim kendime. Hiç birşey almayacağım. Sabah dolapta ne giysem diye bakarken kahverengi bir kazak gördüm ve kendi kendime aynen şunu. Dedim. Aaaaa benim böyle bşr kazağımda mı varmış.... Sonra yuhhhhh dedim. Almıcam artık almıcam...
ya haklısın aynen bende de öyle oluyor ne zaman almışım hadi ne güzelmiş yahu neden hc görmemişim falna...hepsinin hesabı sorulacak :((

çok saol canım :) bende almıcam diye girdim ama sonuç bu neyse ucuz kurtuldum ama benm kredi kartından kurtulmm lazım nakit para çıkarıp vermezdim eğer kart olmasaydı...aynen canm geçen bende kışlıkları çıkardım çoğunu unutmuşum özellkkler sezon sonu alıp giymediklerimi... almayalım canım yazık günak ben 2 buçuk ayda 20 bine yakın para biriktirdim eğer biriktirmeseydim onlarıda böyle kıyafete verecektim

hayirli cumalar bayanlar.bugun dersim yok evdeyim.kizimi uyuttum yavas yavas islerimi halledicem.yarina misafirlerim var.

gokce ben de kurabiye yapmistim kizimin dogum gunu icin,cok eglenceli bir is.yaparsin .erak etme.

Eklentiler

• IMG_20140903_151242.webp
    IMG_20140903_151242.webp
    128,2 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20140903_151232.webp
    IMG_20140903_151232.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 132
Back
X