• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

kayacans canim gecen gun ing de kendimi gelistirdim ozel ders veriyorum demistin yanlis hatirkamiyorsam? birkac sey sorabilir miyim

Kızlar cumamız mübarek olsun bu mübarek günde rabbim hepimizin gönlündekini versin , bereketli ve birikimli günler nasip etsin inşallahh ...

Eşimin doğum günüydü dün.. Kalpli balonlar aldım , kapıdan salona kadar mumlar koydum salonda da mumlardan SÇS yazdım.. iyi ki doğdun yazısı aldım , Polo 'dan kot gömlek ve mont , LCW dan da pantolon aldım... 410 lira sadece kıyafetleri tuttu.. Pastası , yemeği , peçetesi vs alışverişi derken biriktirdiğim paranın hemen hemen hepsini harcadım.. :oops: Olsun ama helali hoş olsun :) eşim çok beğendi :KK68:

Benim doğum günümde ben ne yaptıysam 3 katını yapacakmış :KK45:Altın bileklik sözü vardı onu alıcak galibaa :KK48:

Bu ay galiba bildirim yapamıcam Varyemez Varyemez Hatta eksilecek birikimim.. Geçen ay yaptığım bildirimdeki paracıklarım eşimin doğum gününe gitti :KK56:

amin saol canım hepimizin duaları kabul olsun :) ne güzel yapmışsın allah mutluluğunuzu daim etsin :) bak erkekte olsa bekliyorlar işte onlarda

Selam kızlar iyi haberlerim var :) Bebeğim makineden bağımsız nefes almaya başlamış çok şükür.Kalp ile ilgili bi sorun çıkmadı.Akciğerlerinde dr kalıcı bi hastalık yokmuş.Duyduğumdan beri ağlıyorum sevinçten.Rabbim bize bağışladı kuzumu.Edilen dualar sayesinde.Allah hepinizden razı olsun, kalbinizde istedipiniz dilediğiniz ne varsa versin inşallah.Şuan sadece beslenme problemi kalmış,hem benim gönderdiğim sütlerle hemde serumla besleniyormuş.10 gün kadar daha kalabilir küvezde.Yeterki iyi olsun.
canım çok sevindim hayırlısıyla eve geldiği günleride görürsünüz inşaallah
benimde dün kontrolüm vardı 930 gr dı en son 1410 gr olmuş,suyumda ne çok az ne çok fazlaymış yeterli dedi doktor şimdilik.benimde moralim yerine geldi :)
hayırlı cumalar kızlar

canım çok sevindim hayırlısıyla eve geldiği günleride görürsünüz inşaallah
benimde dün kontrolüm vardı 930 gr dı en son 1410 gr olmuş,suyumda ne çok az ne çok fazlaymış yeterli dedi doktor şimdilik.benimde moralim yerine geldi :)
hayırlı cumalar kızlar
ne güzel canm sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

K kalemero , güle güle giy. hiç yoktan iyidir diye düşün
ama gerçekten ihtiyacın yoksa empati gücünü kullan.
ben artık öyle yapıyorum
kış soğuğunda çöp karıştırıp titreyenleri gördükçe kendi israflığımdan utanıyorum.
ihtiyacı olan o kadar insan varken bizim lüzumsuz harcamalarımız çok kötü..

Ruya Ruya , çok güzel yapmışsın..bende düşüneyim bunu..

K kalemero , güle güle giy. hiç yoktan iyidir diye düşün
ama gerçekten ihtiyacın yoksa empati gücünü kullan.
ben artık öyle yapıyorum
kış soğuğunda çöp karıştırıp titreyenleri gördükçe kendi israflığımdan utanıyorum.
ihtiyacı olan o kadar insan varken bizim lüzumsuz harcamalarımız çok kötü..

saol canım ne yapayım oldu bi defa... aynen doğru söylüyorsun arasıra yapıyorum onu aslında bunu alana kadar bir hayır yapayım diyorum ve yapıyorum bazende... ama bu alışveriş güdüsü farklı bişey arada gidermek lazım yoksa daha pahalıya patlayabilir :)

saol canım ne yapayım oldu bi defa... aynen doğru söylüyorsun arasıra yapıyorum onu aslında bunu alana kadar bir hayır yapayım diyorum ve yapıyorum bazende... ama bu alışveriş güdüsü farklı bişey arada gidermek lazım yoksa daha pahalıya patlayabilir :)
tabii ki.
sürekli yapılan birşey değil ama nefs zamanla terbiye edilebilir birşey.
alışveriş dürtüsü evet bende geçen watsons da patlamıştım ya .:KK53:
ama artık almadan kendime soruyorum
gerçekten ihtiyacım var mı yoksa alma dürtüsü mü diye...

tabii ki.
sürekli yapılan birşey değil ama nefs zamanla terbiye edilebilir birşey.
alışveriş dürtüsü evet bende geçen watsons da patlamıştım ya .:KK53:
ama artık almadan kendime soruyorum
gerçekten ihtiyacım var mı yoksa alma dürtüsü mü diye...
evet bunu değiştirmek mümkünmüş gerçekten :)
aynen ara ara yapmak lazım ki büyük patlak vermesin :KK62:
hahaha düşünsene watsons da pamuk alacaksın pamuğu alıp eline konuşuyorsun donukpudra buna gerçekten ihtiyacın var mı bunu neden alıyorsun diye :)
ben öyle bir yere gittiğimde zaten gerekli gereksiz ne varsa alıyorum o yüzden artık bittiğinde gidiyorum dayanamıyorum ya duş jeli sabun krem ohh mis gibi kokuyolar hepsini alıyorum bende :)

bu arada kızlar kumbaramı saydım 900 tl ..

son 100 tl foto makinası için..
ama yılbaşını bekleyeceğim belki güzel bir indirim olur. :KK76::KK76:
uvvv süper birikmişşş ben bilmiyordum sende bu kadar biriktiğini ne kadar oldu başlayalı :nazar: iyi az kalmış tamamlanmasına ben bi elektronik eşyay o kadar para vermem ya 200-300 liralık bişe yok mu ? :)

uvvv süper birikmişşş ben bilmiyordum sende bu kadar biriktiğini ne kadar oldu başlayalı :nazar: iyi az kalmış tamamlanmasına ben bi elektronik eşyay o kadar para vermem ya 200-300 liralık bişe yok mu ? :)
6 ay yada 7 ay sanirim tam hatirlayamadim..
Normal foto mak var ama alacagim yari prof. Foto mak.
Tabii para birikince seytan altin yap diyor ama benim merak ve hevesim var.
Alcak olsam simdiye taksitle de.alirdim amacim buydu olunca ins nakit alip kurtulcam niyetim o yonde...
Normal foto mak ise satacagiz.
Zaten ha telle cekmisim.ha normal.makina ile bir farki yok.
Omurluk olsun ilerde cocuk olursa da her asamasini guzelce objektifkeyeyim ve tatillerde kaliteli cekimler yapayim istiyorum..

Esime kalsa para nakit alip isinde kullancak ama elletmem.
Oyle olsa amacim olmazdi

6 ay yada 7 ay sanirim tam hatirlayamadim..
Normal foto mak var ama alacagim yari prof. Foto mak.
Tabii para birikince seytan altin yap diyor ama benim merak ve hevesim var.
Alcak olsam simdiye taksitle de.alirdim amacim buydu olunca ins nakit alip kurtulcam niyetim o yonde...
Normal foto mak ise satacagiz.
Zaten ha telle cekmisim.ha normal.makina ile bir farki yok.
Omurluk olsun ilerde cocuk olursa da her asamasini guzelce objektifkeyeyim ve tatillerde kaliteli cekimler yapayim istiyorum..

Esime kalsa para nakit alip isinde kullancak ama elletmem.
Oyle olsa amacim olmazdi

bende prof makina istiyorum. hatta bir kaç küçük eğitimde almak istiyorum.
hevesmi ediyorum sonra istemezsem para boşuna gider diye vaz geçiyorum.. ama senelerdir istediğim bişi..
şimdiden hayırlı olsun

amin saol canım hepimizin duaları kabul olsun :) ne güzel yapmışsın allah mutluluğunuzu daim etsin :) bak erkekte olsa bekliyorlar işte onlarda

Amin inşallah canım.. Bekliyorlar gerçekten 3 gün yerinde duramadı " bana ne aldın bana ne aldın" dedi durdu :)

Çok güzel oldu gerçekten beğendim ama mumları yakması bir işkence oldu :) 100 tane falandılar çünkü :) Balonlar biraz fazla tuttu ama olsun eşim gece boyunca " bunları saklayalım çok güzeller " dedi.. Mumlar çok bişey değil 13 lira falandı carrefour da ama görüntüsü gerçekten çok güzel oldu :)

Ruya Ruya çok güzel şeyler olmuş. tebrk ederim :)

Teşekkür ederim canım :)

tşk ederim canım. annemde var. keşke bende bilseydim..

yaptıktan sonra haber ver. çok merak ettim:) ellerine sağlık şimdiden
bende çok isterdimmm dikiş nakış bilemyi ama pek yetenekli sayılmammm ;) annenin ellerine sağlık

kızlar dün biraz boşuğum vardı ne yapayım derken ipekyola girdim dedim hiç bişey almayacağım ama öyle olmadı tabi :KK66: neyse dedim aldım bir kaç parça bişey ama gerçekten değişmişim eskiden olsa hiç düşünmezdim alırken o kadar çok düşündüm ki :) 290 tl harcamış bulundum annem eve girince çok güldü demedim mi ben s ana sen akıllanmazsın dedi :KK70:
güle güle giyin yineee ucuza çıkmışsın ipekyoldan bacımmm ;) ama çalışınca da almak gerekiyor... bak aylardır evdeyim kendime lcw dan aldığım 1 kot 1 yazlık pantolon ve 1 eşofmanla geçiştirdim hamileliği nerdeyse herşey vaktinde güzellll oluyor yemek içmek giymekk ;) tabi yine abartmadannn bir çoğunu bulamayanlar varrr

OH MAŞALLAH CANM :) çok güzel yaaprsın inşallah :)
inşallah yaparımmm bacım bakayımmm
hayirli cumalar bayanlar.bugun dersim yok evdeyim.kizimi uyuttum yavas yavas islerimi halledicem.yarina misafirlerim var.

gokce ben de kurabiye yapmistim kizimin dogum gunu icin,cok eglenceli bir is.yaparsin .erak etme.
vallaa güzel iş çıkarmışsınnn bende bu taç kalıpdan istedim ama kalmamıştı artık bir eldiven modeli almış oldumm inşallah becerebilirim kurabiyesinn hamurunu... bir arkdş tarifini vermişti ama henüz denemedim.. senin tarfifde neelr var bacımmm???

Back
X