• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

canım neler oluyor :)
canm benmle ilgilenen biri vardı daha öncede görüşmüştük zaten bende çok etkilenmiştim dün yemeğe çıktık benimkine de durumu çaktırdım istemiyorum düşsün artık peşimden ya
bu yeni olan çok iyi biri ama evlilik konuusn da biraz zamana ihtiyacı olduğunu belirtti bende çok üzerinde durmadım açıkçası

aha haa deli demezler onaaa :)) başka sey derler..
hayrılısını versin Allah ım :))

var mı aday
ne derler canımm :) kendimi gelinlikle göre göre bir hal oldum :) başkaları da görüyor ilginç olan taraf :) var sayılır :)

hm oz aman hayırlarla bakalım :))

eeee sevgili misiniz :)

yani olma yolundayız benim eski erkek arkadaşım birz inatçı bir türlü kabullenmiyor ama ben kararımı verdim durumu izah ettim artık gerisini kendi düşünsün artık ben onu sevgiyle bıraktım :)

yani olma yolundayız benim eski erkek arkadaşım birz inatçı bir türlü kabullenmiyor ama ben kararımı verdim durumu izah ettim artık gerisini kendi düşünsün artık ben onu sevgiyle bıraktım :)

hm :) pas attım atak bekliorum diosun :))
canım benimmm :))

inşallah güüzel olurrrrr..

bazen erkekler odunluk yapıooooo inat edioooooooooooooo

Sahihuban Sahihuban
cidden almadım ama aklım kalmadı değil özellikle bir tanesini çok beğenmiştim :) sonradan indirimde görürsem içim acıyo ama bulamazsamda nie almadım diye kendime kızıyorum nasıl bir tezatlıktır bu :)
kumbaramın biriktiğini görünce mutlu oluyorum ordan harcama yapmak istemiyorum kartıma yüklenmek istemiyorum şuan çok kararsızım bak kafam karıştı kendime temel soruyu sorimmm buna gerçekte ihtiyacım var mııı
mantık: yookkk
kalp: al al al al al alllllllll :) :) :) ben biraz düşünmeye çekilim bu topiği ve amacımı unutmimmm
kızımı da senin için kocaman öperim :)

merhaba kızlar
minerva1988 minerva1988 çok şükür çok eskilerde kaldı o günler ama hiç tahmin etmediğim birinin bu derece sinsi o0lması beni çok üzdü.
S sutlukawe iyi tarafından bak canım olaya. gerçek yüzünü görmüşsünüz. belki de ileri de daha büyük meblağları borç alacak ve daha zor durumda kalacaktınız. artık bir daha onlardan para filan istemezsiniz.
K kalemero hayırlı olsun inşallah.
ay biri benim fotolarıma iltifat etmişti unuttum kimdi. çok teşekkür ediyorum.

canm benmle ilgilenen biri vardı daha öncede görüşmüştük zaten bende çok etkilenmiştim dün yemeğe çıktık benimkine de durumu çaktırdım istemiyorum düşsün artık peşimden ya
bu yeni olan çok iyi biri ama evlilik konuusn da biraz zamana ihtiyacı olduğunu belirtti bende çok üzerinde durmadım açıkçası
canım önce sevgilinle kopart istersen tüm bağını adam pislik çıkartmasın sonra .mutlu oldum senin adına:)

bu arada kızımın kumbarasında 40 tl biriktirmişiz
dün kendi kumbarama 45 tl daha attım
aralık ayında günüm var sabırsızlıkla onu beklemekteyim :)

dün ipekyola gittim bugün için indirim başlıyor dediler ürün ayırtacaktım bir güzel kıyafetleri denedim beğendiklerimi kasaya götürdüm, tabi yine o kadar ürünün arasında yine gittim indirime girmicek olanları seçmişim
kendimi bir kez daha tebrik ettim.. onları da almadım en azından bu konuda kendimi mutlu hissedebilirim mağaza müdürü çok aldırmaya çalıştı ama ikna edemedi biraz da bozuldu sanırım sanki bana hediye ediyo :) :)
o zorlayan insanlara uyuz oluyorum ya

canım önce sevgilinle kopart istersen tüm bağını adam pislik çıkartmasın sonra .mutlu oldum senin adına:)
valla olayı çaktırdım söyleyeceğimi de söyledim gerisi ona kalmış hiç çirkefleşmesin ben onu sevgiyle bıraktım gerisi onun karakter kalitesine kalmış :) çok saol canm :)

valla olayı çaktırdım söyleyeceğimi de söyledim gerisi ona kalmış hiç çirkefleşmesin ben onu sevgiyle bıraktım gerisi onun karakter kalitesine kalmış :) çok saol canm :)
içimin yağları eridi oh olsun ona. seni tanıdığım dönemde o kadar kıldım ki ona ohh :) inşallah çok mutlu olursunuz

içimin yağları eridi oh olsun ona. seni tanıdığım dönemde o kadar kıldım ki ona ohh :) inşallah çok mutlu olursunuz
aminn canım çok saol :) valla kimsenn yanına kalmıyormuş gerçekten kimse yaşattığını yaşamadan gitmez bu dünyadan hakkında genede hayırlısı olsun :) mutlu oluruz inşallah onun kafasında biraz sorunlar var ama ben yardım etmeye çalışıyorum konuşuyoruz vs...

Son düzenleme:
evet canım be de ona sinirliyim ya. bu etliye sütlüye karışmaz. odasından çıkmaz. kendi halinde iri gibiydi. ama bana pek düşmanmış. şimdi koridorda falan gördüğümde atlayacağım üstüne o deree sinirliyim.

canım ya cahilliğime ver. ben ebced değeri ne demek bilmiyordum. onun için anlayamadım.
sonra sen azınca nette araştırdım biraz. çok teşekkür ederim.

hay maşallah. allah kabul etsin.
ebced değerince yazmışsın ya. ben telefonuma bazı programlar indirdim. orada esmaların ne çin kaç kere okunması gerektiği yazıyordu. ona göre kendime bir liste hazırladım. mesela 498 kere ya Fettah, 308 kere ya Rezzak, 400 kere ya hadi gibi. yani bunları ebced değeri kadar mı okumak gerekiyor. ben yanlış mı yapıyorum.
ebced değerine göre okunması iyi
bazen daha özel uygulamalar olabiliyor onlar havas ilmiyle uğraşanların bileceği şeyler ;)
bir de büyük ebced değerine göre okumak oluyor
mesela 129 ebced olan ya latif ismi celilini 129 defa okursak küçük ebcede göre
kendi çarpanıyla çarpıp okursak yani 129X 129 = 16641 bu da büyük ebcede göre okumak oluyor ;)

papatya sessiz ve derin den olanlardan oldum olası kork demişimdir
işte ispatı seninki ;)

sütlü kahvecim bunlar çocuk akıllı mı ya parayı bugün ver yarın al daha doğrusu iste

pesssssssss doğrusu pes
işte insanlarla alışverişin olacakki ne mal olduklarını görebilesin

ayrıca sütlükahvecim sizin evdeki kayınpeder kaynana içlerine dürülürken lahana gibi hiç mi oğullarının sıkıntılarına bir el atmak akıllarından geçmez zararı yok borç olsun

İnna Fetahna Leke Fethan Mübina Varyemez Varyemez cim başladım sende okurum demiştin müsait olursan okuyabilirin çarşambaya kadar bitirmem gerekiyor :)

Back
X