• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun kızlar

altın alacaklar için gözümüzü ekranlardan ayırmayalım derim

hain bankalar hala 83- 84 civarı gösteriyor
canm bankaların ekranı yarım saate düzelir bence valla bi 1.000 tl param var artık onla ne kadar ederse o kadar alırım ayın 15 ine kadar da az bir parayla idare edeceğim

günaydın kızlar güzel bir hafta olur inşallah :)
farmasicim geçmiş olsun, bol bol istirahat et canım başka türlü geçmiyor hastalık.
haftasonu aile ve dost ziyaretiyle geçti. dün de kv.deydik onda parça kumaşlar vardı sağolsun bana verdi hepsini dikilmeyi bekleyen bisürü kumasim oldu:D

sütlükawecim tavır koy canım. sakın yumuşama. benim bi prensibim vardır bana zararı oolms veya olacağını hissettim kisilerle arama mesafe koyarım sen önce gorumcenle başla canım. kv. açıkça konusamiyorsan ona da mesafe.koy aynı evde zor oolur ama soğuk davran. eskisı gibi rahat edemesinler evinde. iyi niyetiniz çok suistimal ediyorlar çünkü.

merhaba kızlar
param olmasa da ben de takip edeyim şu piyasaları. hani birgün param gelirse yabancılık çekmeyeyim.
işime geldim. çayımı söyledim. kapımı kitledim (gelen giden eksik olmuyor. ayyyy sen dün çıktıktan sonra ne duydum biliyro musun? ne oldu biliyor musun? diye lafa başlayanlar gelmesin diye. az sonra açarım). size bakıyorum. sonra da işlere başlarım.

merhaba kızlar
param olmasa da ben de takip edeyim şu piyasaları. hani birgün param gelirse yabancılık çekmeyeyim.
işime geldim. çayımı söyledim. kapımı kitledim (gelen giden eksik olmuyor. ayyyy sen dün çıktıktan sonra ne duydum biliyro musun? ne oldu biliyor musun? diye lafa başlayanlar gelmesin diye. az sonra açarım). size bakıyorum. sonra da işlere başlarım.
amnnn papatya bilimevi mi dallas mı belli değil insanlara bak ya enerjinizi ordaki çocuklara ne öğretebilirz diye kullanın ya yaptıkları işlere bak :( sen en iyisini yapıyorsun canım

amnnn papatya bilimevi mi dallas mı belli değil insanlara bak ya enerjinizi ordaki çocuklara ne öğretebilirz diye kullanın ya yaptıkları işlere bak :KK43: sen en iyisini yapıyorsun canım

ayyyy sen buralarda dönen dedikoduyu bir duysan şaşar kalırsın.
kim ne giymişden tut da kimin odasına kim girmişe kadar...
koskoca adamlar...
böyle kapımı kilitliyorum. ağız tadıyla çayımı içiyorum. size bakıp ç.alışmaya başlıyorum.
rabbim zaten benim işimi hiç azaltmıyor.
geçen hafta başka yerden bi hoca aradı. büyük bir iş var. katılır mısın dedi. olur dedim. bugün onu yazmaya başlayacağım. işim bitmeyince de dedikoduya bulaşmıyorum.

kalemero bir söz var ya eşşeğe altın semer vurmuşlar eşek gene eşek diye doğru..
okumuşu okumamışı fark etmiyor.

bireyler kendilerini nasıl yetiştiriyorlar ..
kimisinin hayatının merkezi dedikodu olmazsa sanki o gün ters gidecek gibi. :KK43::KK53:
Allah akıl fikir versin.
kesinlikle....
milletin giydiğini, yediğini, gezdiğini, aldığı ders ücretini maaşını hesaplıyorlar oturup da...
inanılır gibi değil...

kesinlikle....
milletin giydiğini, yediğini, gezdiğini, aldığı ders ücretini maaşını hesaplıyorlar oturup da...
inanılır gibi değil...
gerçekten yazık bence boşa geçen ömür
hep şunu düşünürüm hayal ederim ara ara kefeni giydin mezara kondun hadi bakalım ne nane yiyeceksin :(

gerçekten yazık bence boşa geçen ömür
hep şunu düşünürüm hayal ederim ara ara kefeni giydin mezara kondun hadi bakalım ne nane yiyeceksin :KK43:
biz şunları bunları da konuştuktan sonra çalışacaktık da erken öldük derler...
tövbe tövbe...

iyi haftalar arkadaşlar...
yine yeniden bir mesai haftasına başladık.
allah kolaylıkla ve huzurla geçirmeyi nasip etsin.
hastalara şifa diliyorum.
benim de oğlum hasta, zar zor götürdüm okula. başı ağrıyormuş.
hep bu "kaptan beyin" yüzünden diyo. iyi çalışmadığından başını ağrıtıyormuş :)

valla bende hiç dedikodu olmuyor, şöyleki odada hiç hanım arkadaşım yok. e ben de bazı olaylardan sonra arkadaşlara gitmeyi bıraktım.
kafam rahat ben rahat. e işten sonra da ancak eşime çocuğuma ve evime yetişebiliyorum. kimseyle görüşmem haftasonları...
çok huzurluyum, herkese tavsiye ederim....

iyi haftalar arkadaşlar...
yine yeniden bir mesai haftasına başladık.
allah kolaylıkla ve huzurla geçirmeyi nasip etsin.
hastalara şifa diliyorum.
benim de oğlum hasta, zar zor götürdüm okula. başı ağrıyormuş.
hep bu "kaptan beyin" yüzünden diyo. iyi çalışmadığından başını ağrıtıyormuş :)
geçmiş olsun kuzucuğa ;)

Back
X