• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

yaaa bende fairy den cok memnundum makinede de elde de..
sen neler kullanıyorsun..
Allahım ne günlere kaldık ya. herşey zarar veriyor bize.

evet canım aşırı kimyasal olduğu için çok etkiliymiş.
ben amway in bulaşık mak. deterhanlarını kullanıyorum
yada ondan bittiği zaman
sıvı bulaşık mak.sabunu kullanıyorum
tabletler çok zor çözündüğü için zararlıymış tatlım.
ona bakarsan herşey kimyasal ama elimizden geldiğince bitkisel şeyler kullanmak lazım.

valla harcadım canm 3 kazak 1 ruj kuaföre gittim saç bakımı falan yaptırdım yemeği dışarda yedim derken uçtuuu gittiii :mad:
işte ben de bunu aynı anda veremem.
mesela diş macunu olayı size gereksiz geldi bu da benim harcım değil.
ben bunları yapıyorsam en azından yemeği dışarda yemem. Kuaförde ne yaptırdın mesela?
100 tl olsa kuaför.
Yemek tek kişiysen 20 tl olsun.
gerisi 3 kazak+1 ruj.

Kesinlikle haklısın. Ama benim bulaşığa takıntım var. Aslında temizliğe komple takıntım var. Hijyen takıntısı. Makinayı açınca elimin yanması hoşuma gidiyor, elde bu hijyeni yakalamak mümkün değil.
Bir de durulama sorunu var elde bence. Bazıları bulaşık suyuna da çamaşır suyu falan koyuyor bence bunlar daha tehlikeli.
Senin yaş falan kaç?
baya bilgili buldum seni bu konuda:KK48:
Meslek falan ne?
işte bendede o takıntı olduğu için bu bilgiler çalıştığım ofisi bile sirkeyle sildiriyorum.... hamama gidiyorum önce arap sabunu köpürtüp heryeri yıkıyorum vs.... birde artık evde sabun yerine kar sabunu ve arap sabunu kullanıyoruz....
aynen bende hep makinayı 70 de çalıştırıyorum tabakalrın bardakların üstünde ne varsa gitti :KK53:
ben 88 doğumluyum ocakta 27 oluyorum :KK57:
özel sektörde yöneticiyim

evet canım aşırı kimyasal olduğu için çok etkiliymiş.
ben amway in bulaşık mak. deterhanlarını kullanıyorum
yada ondan bittiği zaman
sıvı bulaşık mak.sabunu kullanıyorum
tabletler çok zor çözündüğü için zararlıymış tatlım.
ona bakarsan herşey kimyasal ama elimizden geldiğince bitkisel şeyler kullanmak lazım.
Amway de pahalı sanırım bilmiyorum da avon gibi katalogtan satılıyor galiba?

benim de bulaşık mak. en uzun 3 saatte yıkıyor.
ama kitapcıgına göre elektrik tasarrufu yaptıgı için zaman uzun..

65 derecede yaglıları atarsam 45 dak. yıkıyor..

bir de bulasık mak. hemen doldurup yıkamak istiyorum ben ..içinde 2-3 gün bulasıklar kalınca kapığı acıp tabak koycam nasıl pis koku geliyor..
kasıklar sanki baktarilerle cevreleniyor gibi küf tarzı bişi oluyor.

işte bendede o takıntı olduğu için bu bilgiler çalıştığım ofisi bile sirkeyle sildiriyorum.... hamama gidiyorum önce arap sabunu köpürtüp heryeri yıkıyorum vs.... birde artık evde sabun yerine kar sabunu ve arap sabunu kullanıyoruz....
aynen bende hep makinayı 70 de çalıştırıyorum tabakalrın bardakların üstünde ne varsa gitti :KK53:
ben 88 doğumluyum ocakta 27 oluyorum :KK57:
özel sektörde yöneticiyim
benim de porselenler bembeyaz üstünde desen mesen kalmadı:KK48:
sen benden baya küçükmüşsün.

ohh-aa dmek istedim. 8 programlı mı?
ne zaman aldın?
benim 5 programlı hep tek programda kullanıyorum.
Neler var ki bu kadar çok programlı?
evlenirken işte , bilseydim tableti bu kladar uzunda yıkayacağını
ön yıkama vbar yogun hijyen hassas car curt işte

Ben finish tablet kullanıyorum. 70 derece progamında 117 dk da yıkıyor akşamki yemek sonrası.
ben 2-3 gunde bır yıkıyorum makıneyı yanı haftada tas catolasın 3 veya 4 kere acılıyor
3 saat cok uzun gelıyor bana
buarada karbonotla yıkanmakmı
yok artık hıc ugrasamam :D

işte ben de bunu aynı anda veremem.
mesela diş macunu olayı size gereksiz geldi bu da benim harcım değil.
ben bunları yapıyorsam en azından yemeği dışarda yemem. Kuaförde ne yaptırdın mesela?
100 tl olsa kuaför.
Yemek tek kişiysen 20 tl olsun.
gerisi 3 kazak+1 ruj.
aynen canm yaptığın hesap doğru 3 kazak 160 tl ruj 17 lira kuaföre 110 verdim manikür pedikür kaş saç bakımı...
arada bir oluyor işte uzun sürdir yapmıyordum bende ben eskiden çok kötüydüm o günleri hatırladıkça kızıyorum kendime şu an çok iyiyim

benim de bulaşık mak. en uzun 3 saatte yıkıyor.
ama kitapcıgına göre elektrik tasarrufu yaptıgı için zaman uzun..

65 derecede yaglıları atarsam 45 dak. yıkıyor..

bir de bulasık mak. hemen doldurup yıkamak istiyorum ben ..içinde 2-3 gün bulasıklar kalınca kapığı acıp tabak koycam nasıl pis koku geliyor..
kasıklar sanki baktarilerle cevreleniyor gibi küf tarzı bişi oluyor.
ben duruluyorum legende suyla ıclerını atıkıyorum ıyıce
yanı aslında hangısı da ugrastırmalı bılmıyorum
makıneınde agzını yarım acık bırakıyorum bırder mutfak buyuk oldugu ıcın sanırım ne bılım havasız kalmıypr
buarada @miskamber BenIpek BenIpek ve FallenAngel FallenAngel mutfaktakı o koltuk hala mutfakta duruyor ve sanırım kaplatacagım murdum rengıne
200 tl ıstedıler 100 tl kumas parası 100 tl dıkım parası

benim de porselenler bembeyaz üstünde desen mesen kalmadı:KK48:
sen benden baya küçükmüşsün.
kızlar % 100 b,tkisel temizlik ürünleri çıkaran ıspartada bir firma vardı
adını hatırlarsam size söylicem dehşet ürünleri varmış netten baktım
bir damla diye ürünü varmış 1 damla sıkıyormuş ne karınca ne böcek
erdağ mıydı neydi ayol durun bakim bi

makıneınde agzını yarım acık bırakıyorum bırder mutfak buyuk oldugu ıcın sanırım ne bılım havasız kalmıypr
buarada @miskamber BenIpek BenIpek ve FallenAngel FallenAngel mutfaktakı o koltuk hala mutfakta duruyor ve sanırım kaplatacagım murdum rengıne
eeee tamam cutem o zaman en azından mutfakda gzel grüntü
olur içine siner 200 tl de çok değilmiş yani

evlenirken işte , bilseydim tableti bu kladar uzunda yıkayacağını
ön yıkama vbar yogun hijyen hassas car curt işte

ben 2-3 gunde bır yıkıyorum makıneyı yanı haftada tas catolasın 3 veya 4 kere acılıyor
3 saat cok uzun gelıyor bana
buarada karbonotla yıkanmakmı
yok artık hıc ugrasamam :D
3-4 günde bir çalıştırıyorsan ciddi mutfak eşyan var demek cute.:KK53:ben de çok kalabalık mutfak eşyası sevmiyorum. çatlak diyen olur belki ama bazıları kırılınca seviniyorum. ben de ayrı deliyim galiba.:KK53:
Ama kolayları elde yıkıyorsan o başka.

aynen canm yaptığın hesap doğru 3 kazak 160 tl ruj 17 lira kuaföre 110 verdim manikür pedikür kaş saç bakımı...
arada bir oluyor işte uzun sürdir yapmıyordum bende ben eskiden çok kötüydüm o günleri hatırladıkça kızıyorum kendime şu an çok iyiyim
110 lıra makıkur pedırkurmu? anam bızd bunları 40 tl yapıyorlar
sac bakımını bılmem ama kas bıyık 10 tl :D
dıp boya 50 den asagı yapmıyolardır dımı sekerım?

3-4 günde bir çalıştırıyorsan ciddi mutfak eşyan var demek cute.:KK53:ben de çok kalabalık mutfak eşyası sevmiyorum. çatlak diyen olur belki ama bazıları kırılınca seviniyorum. ben de ayrı deliyim galiba.:KK53:
Ama kolayları elde yıkıyorsan o başka.
Tencere legen tupperları atmıyorum makınaya sadace bardak tabak kasık catal fılan bırde makıne 3 sepetlı
epey sıgıyor canım
valla cıddı esyam bence cok yok yanı mıllette neler goruyorum
yanar donerlı kurabıye stantları
yok efendım peynır merdıvenı
zeytın ırmagı :D

merhaba hoş geldin emin ol başlayınca gerisi geliyor önemli olan istemek ve başlamak ben 7 yıldır çalışıyorum 7 yıldır da yedim o parayı çatır çatır sonra aklım başıma geldi çok şükür şimdi 2 buçuk aydır gayet iyi biriktiriyorum maaşımın %40 ı birikime gidiyor
bende 6 yıldır çalışıyorum yok bişey bi araba var aylık 700 ona oduyoruz kıra kıra bıktım artık boşa çalısıyorum dıyorum kıra vererek inş cnm 1 aydır bu topiğe baktım ve önceden bırıkım yapmadıgım için pişman oldum şu 1 senedır yapıyorum eşimin haberı olmadan

bende duruluyorum koymadan ama o kokudan kurtulamıyorum nedense..
ağzını yarım acsam mutfak kokar :KK70::KK70::KK70: heralde..
servis mi çağırsam napsam .
filtlerisini ara ara cıkarıp temizliyorum eski diş fırçası ile.:KK48:

Cute kaplat kesinlikleeeee.
Ben de oturma odamdakileri kaplatacağım.
O zaman yataştan almıştım deve tüyü mü neymiş hiç memnun kalmadım. Çok leke yapıyor ve toz topluyor.
Bir de kızım bir şeyler yaparken japon yapıştırıcı falan dökmüş direk yanmış o bölgeler.
Bence iyi istemiş canım, küçük değildi o kadar.

FallenAngel FallenAngel koltugun sadce oturma ve sırt dayanagı kenarlarını sormadık henuz amaonalrda cok krem onlarıda ıstememde ha deyınce yaptırmam sanırım
bu ay cok berbat bır aydı
resmen eve 5300 tl para gırdı
24 saat durmadan
araba vergısı lastık yag fıltre bılmem nesı 1000 lıra gıttı
faturalar,
araba kredisi
kredi kartı( vallahı bıktım sundan ya M maviduvar1 sız kapadınızmı kartınızı buarada) 1600 ona odedık dahada 1000 lıra var
var oglu var

Back
X