- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
@krizsavar hatta bitkisel yasam diye toipk açmıstı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek kullanımlık seyler var bılıyorsun dımıbende duruluyorum koymadan ama o kokudan kurtulamıyorum nedense..
ağzını yarım acsam mutfak kokarheralde..
servis mi çağırsam napsam .
filtlerisini ara ara cıkarıp temizliyorum eski diş fırçası ile.![]()
3 sepetli hiç görmedim makinada. bir ara resmini çeksene ciddi merak ettim.Tencere legen tupperları atmıyorum makınaya sadace bardak tabak kasık catal fılan bırde makıne 3 sepetlı
epey sıgıyor canım
valla cıddı esyam bence cok yok yanı mıllette neler goruyorum
yanar donerlı kurabıye stantları
yok efendım peynır merdıvenı
zeytın ırmagı![]()
kımısıde dıyor yanlarınıda 200 tl kaplarlar spotculardan 500 tl kucucuk bır koltuk bulursun dıyorlarCute kaplat kesinlikleeeee.
Ben de oturma odamdakileri kaplatacağım.
O zaman yataştan almıştım deve tüyü mü neymiş hiç memnun kalmadım. Çok leke yapıyor ve toz topluyor.
Bir de kızım bir şeyler yaparken japon yapıştırıcı falan dökmüş direk yanmış o bölgeler.
Bence iyi istemiş canım, küçük değildi o kadar.
aa o da değişikmiş cute. yılbaşında birbirine hediye mi alıyorlar?kımısıde dıyor yanlarınıda 200 tl kaplarlar spotculardan 500 tl kucucuk bır koltuk bulursun dıyorlar
o yuzden acele etmıcem ya dursun bı zaten bu ay dedıgım gıbı hıc bısey yapmıcam
yılbasıda gelıyor kaynanamların bı hedıyelesme adetı var ıllah
bu sene heıdye almayı dusunmuyorum
gecen sene ılıgımı cekmıslerdı![]()
cocukla zor3 sepetli hiç görmedim makinada. bir ara resmini çeksene ciddi merak ettim.
ya bende ilk evlendiğim 2 sene çok aldım aldım aldım.. ama yemek olayını seramoni şeklinde yiyemiyoruz ki peynir merdivenleri zart zurt alayım.
bende duruluyorum koymadan ama o kokudan kurtulamıyorum nedense..
ağzını yarım acsam mutfak kokarheralde..
servis mi çağırsam napsam .
filtlerisini ara ara cıkarıp temizliyorum eski diş fırçası ile.![]()
of cok sacma gercektenaa o da değişikmiş cute. yılbaşında birbirine hediye mi alıyorlar?
Ne almışlardı geçen sene mesela size?
ay benim var da ne gerek varmış diyorum. çok fonsiyonlu kaseler var her masaya yakışıyor. hatta benim bir tane kahvaltı takımım var onun kaseleri her haltıma yarıyor. şimdiki aklım olsaymış zaten almazmışım çerezlik falan.cocukla zor
sankı koydukların koydugun gıbı kalıyor
ne bılım ımrenmıyorumda gelirsen bana caya
cerezliğim yok
kaseye koyarım![]()
makinenin alt kısmında filtre var canım.. döndürüp acıyorsun ya..tek kullanımlık seyler var bılıyorsun dımı
makınenın ıcınde bos temızlenıyor
vallahı h ıc koku yok bende
sen neresını temızlıyorsun dıs fırcası ıle ben hıc temızlemıyorumda
günaydın kızlar.
hayırlı cumalarınız olsun.
donukpudra o koku makineden değil makinenin giderinden geliyordur canım.
ben de durulayarak koyarım,yıkanmış mı kirli mi belli olmaz hatta.
koku falan olmuyor normalde,ama rüzgarlı havalarda geliyor bazen koku,giderden yani.
Bir çözüm bulursanız bana da söyleyinnnnBütün deterjanları denedim yani bende ama sanırım en koku yapanı finish... Annem gibi akıtmaktan ziyade sabunlayıp öyle mi koyayım, ne yapayım?
![]()
İyiymiş valla. O zaman normallerden daha yüksek.https://www.google.com.tr/search?q=3 sepetli bulasık makinesi&espv=2&biw=1440&bih=799&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uneBVNa7DqjmyQPCj4LoDw&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=mnpyyzB57Yg0QM%3A;jG31n39VXGFbxM;http%3A%2F%2Fwww.lg.com%2Ftr%2Fimages%2Fbulasik-makinesi%2Fd1420mf%2Fgallery%2Fmedium02.jpg;http%3A%2F%2Fwww.lg.com%2Ftr%2Fbulasik-makinesi%2Flg-D1420MF;450;370
sepet aralarıyla oynayabılıyorsun ipek yanı kullanıslı gayet
canım ne kadar ilginç. en azından bana ilginç geldi valla ne yalan diyim. Kvalidene aldın da onun kankisinin ne işi var bu alış verişte.of cok sacma gercekten
ben anneme kaynanama kaynanamın kankısıne
3 tane komsusuna
eltı adayıma
aldıklarım ne kadar sıksam fıksamda 300 tl tutmustu
ama cok pısman oldum ya nasıl uzuldum anlatamam
kaynanam bana bluz almıstı
egeye pıjema takımı
onura hırka
kankısı bana bluz almıstı
egeye esofman takımı ( zara )
komsularına ben don almsıtım ama don deme alal 10 tl den asagı bulamamıstım
cok fenaydı
bu sene almayı dusunmuyorum acıkcası yanı en azından yılbasında.
anneme babama kaynanama kayınpederıem 30'ar tl bısıler almak ıstıyorum bu arada ama cokta hedıye almam lazım bebeklerı olan arkadaslarım var kalsın
hep ertelıyorum galba
cerezi biz yiyek misaifr kusur kalsın dımıay benim var da ne gerek varmış diyorum. çok fonsiyonlu kaseler var her masaya yakışıyor. hatta benim bir tane kahvaltı takımım var onun kaseleri her haltıma yarıyor. şimdiki aklım olsaymış zaten almazmışım çerezlik falan.
Kaldı ki her gelene de çerez koymuyoruz![]()
aynen annem o desene o kadar para verdik şu na bak yemekhane tabağı gibi oldu diyorbenim de porselenler bembeyaz üstünde desen mesen kalmadı
sen benden baya küçükmüşsün.
Neden klasik sepetli yapmamışlar ki?cute benimde siemensin böyle ..
kasık catalları tek tek diziyorsun dimi..
onlarda hic 1 hafta durunca makinada küf yapma gibi bir sorunu oldu mu
ıslak koyuyorum diye mi bende oluyr ki..
bu bölme iyi ama önceden kasık catal sepeti cok yer kaplıyormus tabak kısmında.
ay cok sacma ıpek amacanım ne kadar ilginç. en azından bana ilginç geldi valla ne yalan diyim. Kvalidene aldın da onun kankisinin ne işi var bu alış verişte.
Biz eşimle bile birbirimize almıyoruz. Bir cepten al diğer cebe koy gibi.