- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.233
- 498
ya sen böyle bir soru sorunca aklıma direk sevişme geliyor nedense.e naptınız pekı? bız ya arkadaslarla bı evde otplasıyoruz ama cok kotu oluyor ıckı cerez sıcak sıgara duman
kaynanalarla da ıyıydı acıkcası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sen böyle bir soru sorunca aklıma direk sevişme geliyor nedense.e naptınız pekı? bız ya arkadaslarla bı evde otplasıyoruz ama cok kotu oluyor ıckı cerez sıcak sıgara duman
ayyy çokk geçmiş olsun allah şifa versin yavruyakızlar çok üzgünüm çok yakın kardeşimin 6 yaşında ki oğlumuzun gözü kaymış burnu kanamış altıncı sinir felci diyorlarmış kesin tanı beyin omurilik sıvısı alıncakmışanneside beni aradı hastayım ayetel kürsü okuyamıyorum diye yakın arkadaşlarımla 16641 ya latif okuduk. 422 ya şafi okuduk kuran okuduk. farmasim başka ne önerirsiniz sizden de ayetel kürsü ve hangi dua makbulse istiyorum.
e naptınız pekı? bız ya arkadaslarla bı evde otplasıyoruz ama cok kotu oluyor ıckı cerez sıcak sıgara duman
bütün gece ben sevırıımde adam sevısırmıya sen böyle bir soru sorunca aklıma direk sevişme geliyor nedense.![]()
kızlar çok üzgünüm çok yakın kardeşimin 6 yaşında ki oğlumuzun gözü kaymış burnu kanamış altıncı sinir felci diyorlarmış kesin tanı beyin omurilik sıvısı alıncakmışanneside beni aradı hastayım ayetel kürsü okuyamıyorum diye yakın arkadaşlarımla 16641 ya latif okuduk. 422 ya şafi okuduk kuran okuduk. farmasim başka ne önerirsiniz sizden de ayetel kürsü ve hangi dua makbulse istiyorum.
sahıl derken ıstanb ul fılan degıl sanırımgeçen sene evliliğin ilk yılı
![]()
romantizim vardı evde
--
bu sene yine başbaşa sahile gideceğiz.. beraber eğleniriz. ben eşimi özlüyorum sanırsam
işten eve aynı anda giriyoruz sülük gibi yapısıyom adama. sarılıp duruyom![]()
cok gecmıs olsun gercekten bende reglıyım okurdum ama okuyamıyorumAllahım çok geçmiş olsun
1 sn. sonrası mechul..
umarım birşey yoktur.
sahıl derken ıstanb ul fılan degıl sanırım
zıra ıstanbulda yılbasıları heryer cok tehlıkelı
![]()
ya biz kendi aramıza yapalım mı böyle tesbihat falan?bende regl yim sadece tesbihat alabilirim paylasım olacaksa.
neredesiniz? hemen arada dererde altın, dolar, bilmem ne al sat mı yapıyorsunuz?![]()
olabilir ben 1 gibi gidiyorum.öğle arası millet yemeğe çıktı bence![]()
olabilir ben 1 gibi gidiyorum.
daha sağlıklı olur hem. benim öyle bir şansım olsaydı ben de getirirdim. evden ya da bruadan farketmiyor yemek parasını vermiyorlar.bende kumbara yapalı evden getiriyorum 5 gün oldu bakalım işe yarayacak mı ay sonunda göreceğiz...![]()
daha sağlıklı olur hem. benim öyle bir şansım olsaydı ben de getirirdim. evden ya da bruadan farketmiyor yemek parasını vermiyorlar.
Şimdi marketten geldim kızlar sebze meyve ne kadar pahali yahiç bişey almaması m gibi 23 lira gitti