teşekkürlerbenden bu kadar mesaim başladı. görüşmek üzere.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürlerbenden bu kadar mesaim başladı. görüşmek üzere.
zaten başka kadın da varsa evde ne varsa getirseniz çeşit çeşit yersiniz.300 tl aldik bu ay cumartesi pazar yok
evde ne var ne yoksa getiriyorum ipek nesela karnibahar yemegi kur fasulye pilav tursuuu :) bugun patates keki getirdim tuzlu borek diyende var colayla yedim ama hergun cola icmiyorum normalde mutdagimiz var rahatiz o bakimdan
canm ben alışverişten vazgeçtim otomotikmen para birikime gitti ben ev geçindirmiyorum bişey yapmıyorum yani öyle sabit giderim bi kredilerim var o kadarlütfen cvp verın nasıl bırıkıyo bu para nelerden kısıyosunuz market fatura falan
gelirin %40i.bu kadar dikkate ne kadar biriktiriyorsun ayda merak ettim.
%50 yapmak için kısamıyor musun? Kalan %60 nereye gidiyor peki?gelirin %40i.
altın mı ? aldım mı yazmak istedin acaba :) affiyetle yiyin100 lira ile çıktığım pazardan 45 tl ile döndüm. 2 kilo turşu aldım. 16 Tl. Yani pazar alışverişim 39 tl tutmuş. Balık altın bir de akşama yapayım diye.
bereketli olsun canım daha nicelerine :)kızlarrrrr size çokk güzel haberim varrrr 86,26 dan 63 gr altın aldımyupppiiiiii
![]()
sen bu bebişli halinle ne pazarı canım dikkat et kendine senmerhabalar
hasta olan yavrucuğa geçmişler olsun
bende bugün pazara gittim maydonoz-dereotu-marul-turp-ıspanak-pırasa-kabak-patlıcan-yufka ve lor aldım 13,25 tuttu.
meyveyi eşime bıraktım zira pazar arabasıyla bile olsa taşımaya gücüm yok artık.kalanı kumbaraya attım bozukları.
çok saol canm daha çoğu senn olsunbereketli olsun canım daha nicelerine :)
Ne kadarken satmıştın? Karın kaç gram yani?kızlarrrrr size çokk güzel haberim varrrr 86,26 dan 63 gr altın aldımyupppiiiiii
![]()
şimdi şöyle anlatayım sabahtan beri bakıyorum hesabımda var olan parayla 62 gr alabiliyordum 65 tl falanda kalıyordu ama şimdi 63 gr oldu ve 15 tl de kaldı yani altının anlık hareketinden 1 gr fazla almış oldum ayrıyeten satarken 1 gr parası kazandırmıştı bana zaten ben satttığım altınları hep 82-84 seviyesindeyken almıştım onlardan ayrı kar ettim yaniNe kadarken satmıştın? Karın kaç gram yani?
zevkine de yapılabir aslında. Dur bakayım kafama yatarsa siz konuştukça ben de az bir şeyle girebilirim bu olaya.şimdi şöyle anlatayım sabahtan beri bakıyorum hesabımda var olan parayla 62 gr alabiliyordum 65 tl falanda kalıyordu ama şimdi 63 gr oldu ve 15 tl de kaldı yani altının anlık hareketinden 1 gr fazla almış oldum ayrıyeten satarken 1 gr parası kazandırmıştı bana zaten ben satttığım altınları hep 82-84 seviyesindeyken almıştım onlardan ayrı kar ettim yani
eşim alıp geliyor normalde markette çalışıyor zaten ama pazarı tercih ediyorum hem daha taze hem daha ucuz.belkide son çıksım olabilir bu hava güzelken hem yürüyüş yapmış oldum :)sen bu bebişli halinle ne pazarı canım dikkat et kendine sen![]()