• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

ah ah cektiklerimi anlatsam aglarsın daha cogunu yazmıyorum bile :KK43: kaç kez denedim hesaplar onda oldugu sürece bi halt olmuyor en iyisi tüm borcu ona yıkıp kendi maaşımla bir şeyler yapmak baska carem yok çünkü ondan gizli yaklasık 10 gr altınım var 130.000 borcun yanında lafı bile olmaz ama olsun beyfendi çalışssın ödesin borcları zaten banka otomatik kesiyor iyi olacak böyle inşallah ben de biraz nefes alırım cok bunaldım cok saçlarım dökülüyor sıkıntıdan stresten :KK43:
en mantıklısını yapmışsın, boşver borçla o uğraşsın, borçla uğraşmanın siniri stresi daha kötü. sen de dediğin gibi elinden geldiğince biriktirirsin, kafan biraz daha rahat olur hem.

valla ben bile hatırlamıyorum ne vardı boş ver gitsin :) sen hala aynısın ya o kontrollü idealist tutumlu kadın hastayım sana farmasi idolümsün :)
çok teşekkürler güzel düşüncelerin için :oops::KK60:
Nakit Kart bankamatik kartım cnm maaş kartm
teşekkürler canım :KK60:
Merhaba kızlar
banusultan banusultan çok geçmiş olsun canım. Aman kendime dikkat et. Sana faceden mesaj attım tatlım
K kalemero güle güle kullan. Çok güzelmiş montun.

Benim de dün aldığım kek kalıplarını yardımcımız çok beğenmiş. Telefonda sordu nerden aldın diye. Eve gelirken ona da aldım. Güle güle kullansın inşallah. evimi çocuğumu emanet ediyorum ona.

Elektrikfatırası 110 tl gelmiş bu ay.
güle güle kullansın senin de kesene bereket :KK60:

Günaydın kızlar
M maviduvar1 ne iyi yapmışsın ince düşünmüşsun
banusultan banusultan çık geçmiş olsun fıtık zordur babamdan biliyorum
K kalemero Güle güle kullan ben çok beğendim, uygun görmüş almissin neye bu tepki yani
TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI hosgeldin, bundan sonra yaparsın bişeyler düşüncelerin
mantıklı geldi bana

Günaydınlar herkese
dün buraya da aralıksız yağdı. yarım saatte gittiğim eve trafik yüzünden 1,5 saatte gittim. :KK64: Allahtan İzmir'e kar falan yağmıyor ,yağsa demek ki yolda mahzur kalcaz:KK70::KK70:
her sene aynı çilekeş anlamıyorum ben ya. sadece yağmur yağıyor ona göre yap alt yapını trafigini ayarla.Rezillik yaşıyoruz başka birşey değil.

Günaydınlar herkese
dün buraya da aralıksız yağdı. yarım saatte gittiğim eve trafik yüzünden 1,5 saatte gittim. :KK64: Allahtan İzmir'e kar falan yağmıyor ,yağsa demek ki yolda mahzur kalcaz:KK70::KK70:
her sene aynı çilekeş anlamıyorum ben ya. sadece yağmur yağıyor ona göre yap alt yapını trafigini ayarla.Rezillik yaşıyoruz başka birşey değil.

evet canım o yagmuru ben de yedim bu arada ben bornovada oturuyorum :) memnun oldum tanıştıgımıza :D

Günaydın kızlar ,
dün iş yerinde günümüz vardı parasız yemek günü,
akşam üstü burada yiyince evde yemedim ben gidene kadar oglumla babası yemeklerı yemişlerdi ,
biraz kahve filan içtim daha sonra buzluktaki bütün etlerimi cıkarmıştım eşim doğradı ben onları pişirdim kendi sularında.
daha sonra yemeklere atmak için veya etli pilav için buzdolabı poşetlerine cok az olmamak kaydıyla koydum yaklaşık 7 poşet çıktı
hafta sonuda fasulye ve nohut kaynatmıstım
vbarbunya vardı aynı sekılde
bezelyede
pişmeye hazır bısıler var yanı iyi oldu :)

dün akşam hangi kanal bilmiyorum
alışveriş hastalıgından bahsediyorlardı
bunun psikolojık bır osrun oldugunu marka takıntılarnın altında nelerın yattıgını vs

sonra psıkolog yorumluyor geleceklerını yakıyorlar bır ayakkabıya 2000 lıra vererek dedı
pek ınanmıyorum orta duzeylı bır kısının marka canta alabılecegını tamam marka ayakkabı alırsın ama 70-80 tl baslıyor marka ayakkabılar spor olsun bot olsun
neysebuna istinaden bugun 2 butıkten bızıme ve yakın olan soyle alacaklarımın resmını cektım telefona alacaklarımın derken param olsa alacagım seylerı
sımdı5 tane kazak 120 tl :D
2 tane yüksel bel pantolon
1 tane yelek
85 tl yani toplam hepi topu 200 tl
ama almam
yani en azından suanda :D
zira kafamda öyle cok sey varkı
kafa boyanacak, kıyafet alınacak cocugada alınacak :) ustelık daha maası alalı olmus 9 gun paranı bıtırıp ne bok yersın
ayrıca nereden baksanız 150 tl bır hedıye almam lazım bır kac kısıye :D ooo

Herkese mutlu sabahlar kızlar :KK68:dün sevgilim bana kumbara almış kocaman acilmayanlardan kendine de almış düğüne kadar ikimizde biriktirip kircaz kumbaralarimizi şimdiden heyecanlandim bu arada iki sene var düğüne bakalım ne kadar birikcek :KK28: bide birikim hesabım var benim çok atmam kumbaraya ama olsun Sevgilimi teşvik etsem yeter :KK60:

Günaydın kızlar ,
dün iş yerinde günümüz vardı parasız yemek günü,
akşam üstü burada yiyince evde yemedim ben gidene kadar oglumla babası yemeklerı yemişlerdi ,
biraz kahve filan içtim daha sonra buzluktaki bütün etlerimi cıkarmıştım eşim doğradı ben onları pişirdim kendi sularında.
daha sonra yemeklere atmak için veya etli pilav için buzdolabı poşetlerine cok az olmamak kaydıyla koydum yaklaşık 7 poşet çıktı
hafta sonuda fasulye ve nohut kaynatmıstım
vbarbunya vardı aynı sekılde
bezelyede
pişmeye hazır bısıler var yanı iyi oldu :)

ellerine sağlık, insan darda kalınca böyle şeyler eline geliveriyor çok iyi oluyor yahu.. ben de sürekli buzlukta böyle birşeyler bulundururum, zaten eve geç gidiyorum maalesef pratik birşeyler çok iyi oluyor.

Back
X