• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

bende oyle dusunuyorum
hatta yenı ay lıstesını hazırlamaya basladım :D
pril öncelikle yeriini aldı bidon olaraktan :D
peki neler alıyorsun yanı bız zaten toplu alısverıs yapmazdık yemek kartımız marketlere acılınca yapmaya basladık
daha ock kahvaltılık aldık
nohut faulsye un seker ama 2 kg 5 kg arasında aldık aldıklarımızıda kım marketten alısverıs yaptık
Deterjan, yumuşatıcı, bulaşık deterjanı, şeker, un, peynir, tuvalet kağıdı, markette giyim varsa iç çamaşırı vs, tabak çanak ihtiyacım varsa onları alıyorum, şampuan, ıslak mendil, çocuğun şampuanı, ped, peçete, kağıt havlu, makarna, pirinç... aklıma gelenler bunlar.

yumurta ve sütü haftalık köylülerden alıyorum, eve geliyor. bakliyatı da (nohut, mercimek, kuru fasülye, bulgur..) annemlerle birlikte yine köyden yıllık olarak alıyoruz, bez keselerde muhafaza ediyorum.

genelde indirimdeki büyük boyları (ekonomik boy) alıyorum ama stok yapmıyorum, zaten elimdeki bitene kadar illa ki tekrar indirime giriyor.. ama büyük boy alacaksam da daha önce kullandığım kalitesini bildiğim bir marka olmasına özen gösteriyorum, kötü çıkma ihtimali de var neticede..

ha bi de bazen pazara çıkamayabiliyorum o zaman manav reyonundan sebze-meyve de alıyorum.

ben cocuguma bariz büyük almıyorumda dolaylı buyuk alıyorum
boyu uzun oldugundan zaten suanda 6 yas kıyafetlerı gıyıyor
buda demektırkı
evet kıyafetler boyuna gore ama ıcını dolurabılıyormu tartısılır :D

aynen benimkinin de boyu uzun, bazı kıyafetleri 7 yaş falan, ama sırıtmıyor.. seneye de giyer ancak işte..

Gunaydin kizlar ah su market olayi ben bu ay mecburen bakkaldan manav ve market tammladim bu ayki maas abkmn nikah icin kiyafete turban parasi ayirmaya calisican telfon faturam yuksek ona gidiecek bide ev faturalarina o da inslh yeter rabbim bereket versin herkese ocakta rahatliyoruz inslh ablam evlennce yani :)

kkızlar eşimin iş degistirme ihtimali vardı ya bahsetmistim size.2 hafta önce aradilar sozlesmeyi yollayacağız diye ama ne glen var ne giden. eşim sonucu öğrenmek için mail attı maile geri dönüş. de olmdı.anlamadık gitti.ama ilginç yanı eşimin müdürü eşime zam yapacağını ve ona önemli gorevler vereceğini söylemiş. ne hikmetse bu zamanlarda söyledi.yenı işi onun bozdugundan supheleniyoruz bakalim çıkar kokusu yakında.

kkızlar eşimin iş degistirme ihtimali vardı ya bahsetmistim size.2 hafta önce aradilar sozlesmeyi yollayacağız diye ama ne glen var ne giden. eşim sonucu öğrenmek için mail attı maile geri dönüş. de olmdı.anlamadık gitti.ama ilginç yanı eşimin müdürü eşime zam yapacağını ve ona önemli gorevler vereceğini söylemiş. ne hikmetse bu zamanlarda söyledi.yenı işi onun bozdugundan supheleniyoruz bakalim çıkar kokusu yakında.
Aynen kokusu cikar cnm ama bak ii sekilde sonclandi genede :)

Gunaydin kizlar ah su market olayi ben bu ay mecburen bakkaldan manav ve market tammladim bu ayki maas abkmn nikah icin kiyafete turban parasi ayirmaya calisican telfon faturam yuksek ona gidiecek bide ev faturalarina o da inslh yeter rabbim bereket versin herkese ocakta rahatliyoruz inslh ablam evlennce yani :)
Allah kolaylık versin canım

herkese günaydın :) kaç zamandır bu topiğe yazmamıştım ama hepsini tek tek okudum. yeni gelenler varmış hoşgelmişler.

kıyafetlerin büyük alınmasından bahsedilmiş. ben de eskiden o şekilde giyerdim. 2 yıl giderdi ama ablam olduğu için genelde ablamın küçülenlerini giyerdim (aramızda 3 yaş var) benden kalanları kuzenlerm giydi. kuzenlerimin giydiklerini de teyzem hep dağıttı. ablam 1. elden giydiği için sanırım en şanslımız o :P

kızlar çocuklara bir beden büyük almaya değinmişsiniz ben küçükken lcw ve benetton o kadar kaliteliydi ki biz 3 kardeştik bir mont alırlardı ablamınkini ben benmkini kardeşim giyerdi ama şimdi nerde o kalite 3 ayda perti çıkıyor montların herşeyin

kızlar çocuklara bir beden büyük almaya değinmişsiniz ben küçükken lcw ve benetton o kadar kaliteliydi ki biz 3 kardeştik bir mont alırlardı ablamınkini ben benmkini kardeşim giyerdi ama şimdi nerde o kalite 3 ayda perti çıkıyor montların herşeyin

eskiden lcw böyle değildi ki di mi ? lcw alınca havalı olurduk sanki. 40 yılda bir alınırdı ama öyle bir sevinç yoktu. :) sürekli lcwden giyene de zengin derdik :P

eskiden lcw böyle değildi ki di mi ? lcw alınca havalı olurduk sanki. 40 yılda bir alınırdı ama öyle bir sevinç yoktu. :) sürekli lcwden giyene de zengin derdik :p
benm babam sürekli ist ye giderdi iş dolayısıyla ve sürekli lcw den ve benottondan alırdı kıyafetlerimizi 3-4 yıl giyerdik biz sonrada küçülünce annem birine veriirdi o da giyerdi yıllarca ama şimdi 1 kazak al at makinaya ağzı yüzü bir kenara kayar o zamanlar çok kaliteliydi

Bizde gün arkadaslarımızla yılbaşı çekilişi yaptık..
hiç yoktan gene masraf cıktı 60 tl gitti.
hediyeleşmek güzel de ... de si var bu aralar yoksa takmazdim hiç..

--
büyük beden alan ark. aklıma birşey geldi. babam hep anlatırdı bize .. zamanında çok yokluk çekmişler tabi.
dedem ayaklarınız büyüyor hemen diye büyük numara ayakkabı alırmıs seneye de giyersiniz mantıgına..
ayakkabıda ayakarımız yüzerdi icinde. diger sene tam geldiğinde de ayakkabını ya burnu delinmiş olurdu ya topuğu açılmış derdi babam..
ahh ahh neler yaşanmış eskiden. şuan bu bolluğa nimetlere bin şükür.
sadece bizlere tasarruflu olmak kalıyor.

eskiler gercekten öyleymiş yok canım ya o kadar da büyük almıyorum bi beden zaten 2 ay önce aldığım sey su an tam oluyor yani :) giye giye eskitmek eskidenmiş şimdi nerdeee zaten bi tane olmadığı için eskimiyor tertemiz kalıyor küçüldüğü için giyemiyor ben de tüm anneler gibi bi beden büyük alıyorum :D

aynen benimkinin de boyu uzun, bazı kıyafetleri 7 yaş falan, ama sırıtmıyor.. seneye de giyer ancak işte..

benim ki de ondan işte 3 yasında 5 yas kıyafet giyiyior sasırıyorm bazen 3 yasında hem de kız cocugu 26 no ayakkabı tam oluyor iki corap giyse dar geliyor bilmiyorum kime cekti bu kız ben desen 50 kg 36 no ayakkabı giyen biriyim babası da minyon :) yani babasının kopyası olmasa hastanede karıştı diyecem

Merhabalar kızlar..

1-2 gündür gelemiyordum. Bu arada pazar günü sinemaya gittik yemek vs derken 30 tl harcamışız.. Dün de markette 30 tl harcadıım.. Bakalım bugün inş. alışveriş falan yapmayacağım..

Elektirik ve doğalgaz faturaları ödendi bir de bu arada 66+187 tl

Yeni gelenler hoş geldiniz aramıza birikimleriniz bereketli olsun inş..:KK3:

cutemom sen buzluktaki etleri çözdürüp tekrar mı donduruyorsun ?

Back
X