Deterjan, yumuşatıcı, bulaşık deterjanı, şeker, un, peynir, tuvalet kağıdı, markette giyim varsa iç çamaşırı vs, tabak çanak ihtiyacım varsa onları alıyorum, şampuan, ıslak mendil, çocuğun şampuanı, ped, peçete, kağıt havlu, makarna, pirinç... aklıma gelenler bunlar.bende oyle dusunuyorum
hatta yenı ay lıstesını hazırlamaya basladım
pril öncelikle yeriini aldı bidon olaraktan
peki neler alıyorsun yanı bız zaten toplu alısverıs yapmazdık yemek kartımız marketlere acılınca yapmaya basladık
daha ock kahvaltılık aldık
nohut faulsye un seker ama 2 kg 5 kg arasında aldık aldıklarımızıda kım marketten alısverıs yaptık
yumurta ve sütü haftalık köylülerden alıyorum, eve geliyor. bakliyatı da (nohut, mercimek, kuru fasülye, bulgur..) annemlerle birlikte yine köyden yıllık olarak alıyoruz, bez keselerde muhafaza ediyorum.
genelde indirimdeki büyük boyları (ekonomik boy) alıyorum ama stok yapmıyorum, zaten elimdeki bitene kadar illa ki tekrar indirime giriyor.. ama büyük boy alacaksam da daha önce kullandığım kalitesini bildiğim bir marka olmasına özen gösteriyorum, kötü çıkma ihtimali de var neticede..
ha bi de bazen pazara çıkamayabiliyorum o zaman manav reyonundan sebze-meyve de alıyorum.