- 1 Aralık 2006
- 2.360
- 4.163
- 733
Kızlar merhabalar..
Birikimleriniz bereketli olsun.. Altında inşallah daha daha düşmeye devam etsin ki alabilelim
Komşularımdan birisi düğünüme gelmemişti, düğün hediyesi diye tupperware den bişi almış getirmiş.. Öteki komşularda onunla beraber toplaşıp kahveye geldiler... Biraz oturdular şimdi gittiler..
Onlar gitti bende akşam için hazırlık yaparken aklıma geldi Pamuk poğaça yoğurdum.. O mayalanana kadar da size bakmaya geldim...
TOPUK TIKIRTISI
vallahi benimde aklım almadı hesabı.. Rabbim yardımcın olsun.. Zor gerçekten borçlu olmak.. Bir dönem babamın hesapsız gitmesinden dolayı sıkıntıya girmiştik, ödemeleri kredi kartıyla döndürmüştüm bende... Çok şükür ki evlendiğim dönem hepsi toparlandı... İnsanın cabinde parası kalmaması , ödemelerin çok olması gerçekten çok kötü... Eşinin maaşı uygunsa çeksin kredi... giderin gelinini iki katı resmen başka türlü altından zor kalkılır valla allah kolayca ödemeyi nasi etsin...
Birikimleriniz bereketli olsun.. Altında inşallah daha daha düşmeye devam etsin ki alabilelim
Komşularımdan birisi düğünüme gelmemişti, düğün hediyesi diye tupperware den bişi almış getirmiş.. Öteki komşularda onunla beraber toplaşıp kahveye geldiler... Biraz oturdular şimdi gittiler..
Onlar gitti bende akşam için hazırlık yaparken aklıma geldi Pamuk poğaça yoğurdum.. O mayalanana kadar da size bakmaya geldim...