• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydınlar, hayırlı cumalar.
Bugün seminer olduğu için okula gitmedim. Seminerden sonra da taziyeye geçeceğim. Bugun son günü.
Aksilikler üst üste oldu. Dün de eşimin dayısını yoğun bakıma aldılar. Sirozun son aşamasında artık. Allah şifasını versin.
allah yardımcısı olsun lavin.sevdiklerine de dayanma gücü versin.kayıplar çok zor.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.. bana geçmiş olsun dileklerini yazanlara teşekkür ederim..

Günaydınlar, hayırlı cumalar.
Bugün seminer olduğu için okula gitmedim. Seminerden sonra da taziyeye geçeceğim. Bugun son günü.
Aksilikler üst üste oldu. Dün de eşimin dayısını yoğun bakıma aldılar. Sirozun son aşamasında artık. Allah şifasını versin.
tekrar başın sağolsun canım..
eşinin dayıoğlunada acil şifalar versin. inşALLAH çok iyi olur

öykü arkadaşım dost acı söyler diye söze başlamak istiyorum. hem evi hem arabayı krediyle alacak cesaretinize hayran kalmamak elde değil.
ikincisi kardeşlerinizin düğününe ne harcama yaptınız da onlar için kredi çektiniz, anlamak mümkün değil.
eşin 500 liralık ne yemeği yiyormuş öyle, hem de bukadar borcun içinde nasıl boğazından geçiyor?
3600 lük kredi kartının içinde ne benzin var ne mutfak. bu kadar çok borcu nasıl yaptınız?
insanlar ayağını yorganına göre uzatmalı. bizim kurum da var böyle hesabını bilmeyen bir adam. çift maaşlı hem de borçsuz evi var yine de asansörde sıkıştırdığından 5 tl borç ister. ama yılbaşını sevgililer gününü hiç es geçmez en güzel mekanlara gider.
kızma ama çok müsrif gördüm sizi. allah kolaylık versin ne diyeyim.

zaten 2. el eski model araba ama olmazsa olmazımız kızım küçük her sabah anneme bırakıyoruz yagmurda camurda otobüsle mümkün değil kız doğunca mecbur aldık, kardeşlerimize bilezik taktık tek kardeşi var eşimin ve takmasak olmaz benim abimin de üzerimizde hakkı cok düğünümüzde cok yardımı etti bi de ikiisi de uzak memleketti ucak biletleri masrafı bi de kayınpeder ameliyat oldu iki kez önce parmakları sonra ayagı kesildi farklı illerdeyiz git gel onlara para yardımı yap acıldık mecburen cektik her şey biz bu kadar değildik yine de iyi kafa kafayaydı borçlarımız ama eşim okul müdürüydü öğretmenliğe geçti malum yeni yasalarla bi de yıl sonu maaşlar vergi dilimine girdi bizim 1000 lira kaybımız oldu.kimse kimsenin ne yaşadıgını bilemiyor. Allaha şükür banka dışında kimseden borç istemedik benim kenarda yine param var eşime söylemiyorum biraz aklı basına gelsin diye öyle de oldu hesapları ben devraldım artık

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI bu kadar borcu nasıl yaptınız kocanın iplerini eline alma zamanı gelmişte geçiyor bile bunu toparlamak 4.500 tl ile zor biraz :KK57: eşin hakketen dediğin kadar varmış sen niye canını sıkııyorsun olan olmuş bir defa bundan sonrası için kontrollü olmak kredi kartını çok harcamamak lazım seninde elinde 3-5 kuruş tutma zamanın gelmiş masrafları bölüşün sen kendi paranın %60 ını kullandır gerisini çaktırmadan biriktir

öyle yapcam anlaştık bugün krediye basvurcak kartları kredileri hepsini kapatacak aylık 1500 tl ödemeli kredi cekecek 1300 de ev kredisi var geriye kalan 300 de harçlık yapacak yılbasında da sigarayı bırakacak inşallah benim maaşım da 2100 falan ve ben yarısına yakını biriktirmeyi düşünüyorum.

farmasi abla sadece fikir. ilerde tabiki herşey olabilir :) sen bu konularda net konuşmayı ve kimseyi yönlendirmeyi sevmezsin biliyorum

abla kardeşimin 17 gram altını var
14tanesi 82 buçuktan
3tanesi 86dan almıştım.
hiç alsat yapmadım bozsammı?
düşer illaki dımı? acelemiz yok

farmasi abla sadece fikir. ilerde tabiki herşey olabilir :) sen bu konularda net konuşmayı ve kimseyi yönlendirmeyi sevmezsin biliyorum

merhaba canım mesajını yeni okudum

bence al-sat işinde alış ve satış hedef rakamı belirleyip yaklaşık değerleri gördük mü almalı ya da satmalı canım
ve de cebe girmeyen kar ,kar değildir unutma ;)

Gunaydin ,hayirli cumalar..Rabbim yatanlara sifa bakanlara sabir verdin..Lavin cok gecmis olsun..

Bende bozdurmak istiyorum gramlari ama emin olamiyorum..
Bugun makinemi alacagimmn cok heyecanliyim..
ne makinası bu dün de soracaktım çok merak ettim neredeyse evine hoş geldin partisi vereceksin :cool:

Back
X