• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Fotograf makinesi gecenlerde resmini paylasmistim ..
Tabi ki vercem kac aydir kartla almamak icin biriktirdim 1050tl..:KK76:
Yakin olsak sizin selfinizi cekerdim..ilk fotom olurdu:KK50:
hahahhaaaa hiç o gelmedi aklıma allahım yaaa evet biliyorum aldığını ee hadi hayırlı olsun bir ömür güzel fotolar çek
evett harika olurdu selfi :cool:ben çok severim poz vermeyi çekerdin beni şakk şakk şakkk :confused:
valla bende heralde evde çok işe yarayan bişeye bişey oldu onu bekliyor diye düşünmüştüm:KK57:
ben hiç elektronik bir insan değilimdir ya teknoloji özürlüyüm

Kalemero :KK48::KK48::KK48: o derece sevindirigigm dimi valla kac aydir onla yatip kalkiyorum.. benim icin muhim. Cunku hep ilgim ve meragim vardi.. sonunda ona yaklasmak ve baslamak guzel olacak..
:KK49::KK49::KK49:
Evdeki normal foto mak satabilirsem stcam 100 tlye falan.
Mesela esime tablet hediye etmisti isyeri ee evde hem benim hem onun laptop vardi tablet de olunca birini sattik laptopun..
Abiye sattim.. evde fazla gelen herseyi elden cikariyorum.:KK53::KK53:
Esim yakinda ben de fazla gelcem beni de elden cikarcan diye korkuyorum diye dalga gecer:KK45::KK70:

Arada disciye gittim geldim kopek disi ve yanindaki dis aradan curumus ikisinee de sicramis..
2dolgu 200 tl.. bu ayki ekstre..

Dis ipi kullanmak lazim..ara curuk olmamasi icin.. benim de en usendigim sey..

geçmiş olsun cnm

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI allah yardımcın olsun canım. toplam maaşınız mı 4500 tl.
ben henüz bu ayın hesabını yapmadım. daha doğrusu tam maaşımı bilmiyorum. bize zam verdiler ya. ilk defa zamlı alacağız maaşlarımızı.

bereketli olsun papatyacım

merhaba kızlar çok şükür bugün de geldi geçti gitti
bir nöbet günü daha geride kaldı

temizlikçi kadın da evi temizlemiş ütülerimi yapmış

akşam için de hindimi haşlıyorum yanına da hindi suyuna nohutlu pilav tamamdır :KK66:

altın da düşüyor iyice düşüp gelsin şöyle 80tl civarına doğru

ayyy böyle temiz hazır eve gitmek ne güzel oluyor değil mi:) ben de yardımcının geldiği günler çok mutlu oluyorum:)

Hayır canım hiç problem olmadı.
Biz eşimle tanıştığımız zaman İkimiz de öğrenci idik. Ve nişanlandığımızda o müdürdü ben işsiz. Düğün tarihimiz belli oldu biz onun çalıştığı Köyde ev tuttuk. Eşyalarımızı aldık. Ve ben sonra bu işe girdim. Düğünümüz Ağustos'ta olacaktı. Temmuz'da ilk Maaşımı aldım. Yani biz birbirimizi tanıdığımızda ve evlenmeye karar Verdiğimiz de konumumuz çok farklı idi. Tam tersi de olabilirdi. Ve hel derim eşim olmasaydı ben işim de bu kadar çabuk yükselemezdim.
Bu nedenden dolayı zaman içinde anlaşamayıp boşanacağımızı düşünenler bunu yüzümüze açık açık söyleyenler oldu. Fakat 15 yıllık evliliğimde hiç konusu bile geçmedi. Paramız ortak. Ayrımız yok hiç.
Ben ders ücretimin durumuna göre bazı aylar eşimden 3 kat fazla kazanıyorum. Işimin son unvanını Alınca( inaşşalh ) bu 4 katına çıkacak.
Bu ü Düşünen Yada soran tek kişi değilsin. Pek çok kişi sordu.

akademisyensiz herhalde cnm, Allah bozmasın maaşallah

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bu ara deli gibi gezer oldum minik bebeğimin dişleri çıkıyor çok huysuz uykusuz oğlumun dersleri yoğunlastı evim kocaman toplamak çok zor boğuşup duruyorum. Çarşıya pazara pek çıkamıyorum tabi bu ara birikimde yapamıyorum hayırlısı inş tez zamanda bir düzen olur Çok yoruldumm.

Allah kolaylıkm versin, sana da bebişe de:)

Günaydınlar, hayırlı cumalar.
Bugün seminer olduğu için okula gitmedim. Seminerden sonra da taziyeye geçeceğim. Bugun son günü.
Aksilikler üst üste oldu. Dün de eşimin dayısını yoğun bakıma aldılar. Sirozun son aşamasında artık. Allah şifasını versin.

geçmiş olsun cnm

zaten 2. el eski model araba ama olmazsa olmazımız kızım küçük her sabah anneme bırakıyoruz yagmurda camurda otobüsle mümkün değil kız doğunca mecbur aldık, kardeşlerimize bilezik taktık tek kardeşi var eşimin ve takmasak olmaz benim abimin de üzerimizde hakkı cok düğünümüzde cok yardımı etti bi de ikiisi de uzak memleketti ucak biletleri masrafı bi de kayınpeder ameliyat oldu iki kez önce parmakları sonra ayagı kesildi farklı illerdeyiz git gel onlara para yardımı yap acıldık mecburen cektik her şey biz bu kadar değildik yine de iyi kafa kafayaydı borçlarımız ama eşim okul müdürüydü öğretmenliğe geçti malum yeni yasalarla bi de yıl sonu maaşlar vergi dilimine girdi bizim 1000 lira kaybımız oldu.kimse kimsenin ne yaşadıgını bilemiyor. Allaha şükür banka dışında kimseden borç istemedik benim kenarda yine param var eşime söylemiyorum biraz aklı basına gelsin diye öyle de oldu hesapları ben devraldım artık

öyle yapcam anlaştık bugün krediye basvurcak kartları kredileri hepsini kapatacak aylık 1500 tl ödemeli kredi cekecek 1300 de ev kredisi var geriye kalan 300 de harçlık yapacak yılbasında da sigarayı bırakacak inşallah benim maaşım da 2100 falan ve ben yarısına yakını biriktirmeyi düşünüyorum.

planladıysanız gerisi gelir canım, tez zamanda düze çıkarsınız inşallah, oluyor ara ara böyle dönemler..
şu sigara bırakma işini bir de benim eşim becerebilse.. o da bırakacağım diyip duruyor ama tık yok, üzülüyorum yaa

ya kızlar şimdi ben para harcamak istemiyorum yarın.
malum yarın ctsi..
ceviz almam lazım.
ve balık alayım diyorum.
ikisi eder 50 tl.
sonracıma kızımın sütü bilmem neyi derken migros'un 50 tl ye 4 litre yağ kampanyası var yarın.
Bir akıl verin:mad:

günaydın kızlar, iyi günler herkese:KK15:

ya birkaç gündür aklımı kurcalıyor, 2 yıldır gram zam aldığımız yok. maaş eridi bitti kuş kadar kaldı, çok sinirimi bozuyor bu durum, bu sene de yok büyük ihtimalle:KK17:

Kalemero :KK48::KK48::KK48: o derece sevindirigigm dimi valla kac aydir onla yatip kalkiyorum.. benim icin muhim. Cunku hep ilgim ve meragim vardi.. sonunda ona yaklasmak ve baslamak guzel olacak..
:KK49::KK49::KK49:
Evdeki normal foto mak satabilirsem stcam 100 tlye falan.
Mesela esime tablet hediye etmisti isyeri ee evde hem benim hem onun laptop vardi tablet de olunca birini sattik laptopun..
Abiye sattim.. evde fazla gelen herseyi elden cikariyorum.:KK53::KK53:
Esim yakinda ben de fazla gelcem beni de elden cikarcan diye korkuyorum diye dalga gecer:KK45::KK70:
aynen senden fotoshower bekliyoruzzz:KK50: benm aklıma fotoğraf makinasını kullnmak gelmez o kadar uzağım :KK70:
bencede çok mantıklı elden çıkarmak bende de var bir sürü gereksiz şey dubaideyken bir apple tablet aldım yüzüne bakmadım duruyor onu satsam iyi olur 2 kere kullanmadım bile duruyor kitapların üstünde:KK70::KK70::KK70:

ya kızlar şimdi ben para harcamak istemiyorum yarın.
malum yarın ctsi..
ceviz almam lazım.
ve balık alayım diyorum.
ikisi eder 50 tl.
sonracıma kızımın sütü bilmem neyi derken migros'un 50 tl ye 4 litre yağ kampanyası var yarın.
Bir akıl verin:mad:
ipekkcim sen kampanyalar derken gene akıtcan parayı migrosa :KK47:
ihtiyacınsa yağ al ama değilse alma yani daha kaç kampanya gelir gider
ama aten 50 lira her şekilde harcanacak diyorsan mecbur alcan yağları :KK57:

günaydın herkeze
dün kadın dogum doktorumun vefat ettiğini öğrendim
üstüne egenin ateşi vardı
üstüne diş agrım bir iki tık yukarıya fırladı aksam doktora gıtmedıgıme pısman oldum.
bu aksam once ozel sıgortadan dişimi yaptırıcam, sonra üni hastanesine gidicem oglumun ara ara bası agrıyor sınuzıtı var sanırım , kuzenım nobetcı bu aksam onda bıraz bakınıcaz.
sanırım dısarda yerız.
sonra aksama ust kat amcaogluna gecmıs olsuna gıdıcez.
bugun pazar var sanırım cıkamayacagız :D
oyoyoyoyo

ipekkcim sen kampanyalar derken gene akıtcan parayı migrosa :KK47:
ihtiyacınsa yağ al ama değilse alma yani daha kaç kampanya gelir gider
ama aten 50 lira her şekilde harcanacak diyorsan mecbur alcan yağları :KK57:
Yani harcasam 50 ne ki gider tabi. Ama mesela bir 30 yaptıktan sonra 50 ye ne kaldı ki? Geçen hafta gitmedim Migros’a başka yere girdim su almak için 30 tl harcadım.

Ama bu hafta hiç para harcamadım.bakalım dolaşacağım yine 50 için kasmayacağım kendimi.

aynen senden fotoshower bekliyoruzzz:KK50: benm aklıma fotoğraf makinasını kullnmak gelmez o kadar uzağım :KK70:
bencede çok mantıklı elden çıkarmak bende de var bir sürü gereksiz şey dubaideyken bir apple tablet aldım yüzüne bakmadım duruyor onu satsam iyi olur 2 kere kullanmadım bile duruyor kitapların üstünde:KK70::KK70::KK70:

alıcı olabilirim belkiiii :))) yiğenime tablet almak istiyorum bendee

Back
X