• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızımın okulla ilgili bir sıkıntısı vardı sabahları derse girmemek ve benim yanımda durmak için ağlıyordu bir hafta boyunca ağlamassa ona waffle ısmarlıyacaktım bugün bir hafta doldu öğlen dışarıda yiycez bakalım kaç lira cıkacak cepten

kızımın okulla ilgili bir sıkıntısı vardı sabahları derse girmemek ve benim yanımda durmak için ağlıyordu bir hafta boyunca ağlamassa ona waffle ısmarlıyacaktım bugün bir hafta doldu öğlen dışarıda yiycez bakalım kaç lira cıkacak cepten
iyi aferin ona 1 waffle büyük kriz sona ermiş :KK66:

gerçekten çok zorlanıyorduk sabahları tüm okul onu ikna etmeye çalışıyodu
çocuk bana resmen bağımlı :KK43:
kaç yaşında kızın ?
sen çalışıyor musun ?
biraz sanırım özgüven ile alakalı yapabileceğini gördüğü an bırakırlar genelde annelerini çocuklar

kızlar bugün A101 de indirimli ürünler var alacagım isteyen baksın aklımda kalanlar bunlar :KK66:

pril 3 kg -5,90
yumoş 6lt- 8,95
öncü salça 2 kg- 11,9
yumoştan memnun musun sen?
ben vernel konsantre kullanıyorum çok güzel. daha önce yumuş denemem oldu pek beğenmedim.

yumoştan memnun musun sen?
ben vernel konsantre kullanıyorum çok güzel. daha önce yumuş denemem oldu pek beğenmedim.

canım ben çok vernel kullandım ama vernel özellikle renklilerin rengini solduruyor önce deterjandan sandım ama araştırıp denedikçe yumuşatıcıdan olduğunu gördüm beyazlastırıp solduruyor vernel alırsam sulandırıp kullanıyorum benim deterjanda arielden sasmam, siyahlara sadece perwol koyuyorum ama yumuşatıcı da hangisini uygun bulursam onu alıyorum yumoş güzel ben memnunum ayrıca fiyatı su an cok uygun

ya kızlar bir de birbirimizi bilindik yerlerin kampanyalarından haberdar edelim. A101 ben gitmezsem görmüyorum mesela...

ben gördükçe yazıyorum hepimiz yazarsak cok faydalı olur. Bi de bimden süzme yogurt aldım gecen tuhaf bi kokusu vardı tadı da böyle hoşuma gitmedi eskiden cebel diye bi yogurdu vardı cok begenirdim mesela ama artık bimin yogurtlarını sevmiyorum a101 denicem A101 den yogurt alan var mı nasıl memnun musunuz?

canım ben çok vernel kullandım ama vernel özellikle renklilerin rengini solduruyor önce deterjandan sandım ama araştırıp denedikçe yumuşatıcıdan olduğunu gördüm beyazlastırıp solduruyor vernel alırsam sulandırıp kullanıyorum benim deterjanda arielden sasmam, siyahlara sadece perwol koyuyorum ama yumuşatıcı da hangisini uygun bulursam onu alıyorum yumoş güzel ben memnunum ayrıca fiyatı su an cok uygun

ben gördükçe yazıyorum hepimiz yazarsak cok faydalı olur. Bi de bimden süzme yogurt aldım gecen tuhaf bi kokusu vardı tadı da böyle hoşuma gitmedi eskiden cebel diye bi yogurdu vardı cok begenirdim mesela ama artık bimin yogurtlarını sevmiyorum a101 denicem A101 den yogurt alan var mı nasıl memnun musunuz?
Bizim orada yerel bir market var. 2 litre konsantre vernel 4,95.
Ben de buradan alıyorum. Hatta kartım dönsün az stok yapayım kampanya bitmeden.

Ben boğazdan geçen şeylerde hep marka alıyorum canım. Mutfağa giren diyeyim sana. Hiçbir şey güvenilir değil artık. Diğer alanlarda değil ama mutfak konusunda dikkat ediyorum. Bir de çocuk olunca o da vesile oldu tabi.

Bizim orada yerel bir market var. 2 litre konsantre vernel 4,95.
Ben de buradan alıyorum. Hatta kartım dönsün az stok yapayım kampanya bitmeden.

Ben boğazdan geçen şeylerde hep marka alıyorum canım. Mutfağa giren diyeyim sana. Hiçbir şey güvenilir değil artık. Diğer alanlarda değil ama mutfak konusunda dikkat ediyorum. Bir de çocuk olunca o da vesile oldu tabi.

ben de özellikle yiyeceğe cok dikkat ederim et tavuk sucuk peynir falan en iyisini alırım eşim de öyledir mesela şahin sucuktan baskasını yemez 2 alacagıma 1 alırım saglıklı olsun der. yemekte ucuza kaçmam ama yogurt konusunda bi düzen tutturamadım marka yogurtlarda güzel değil ki eskiden kendim yapıyordum aslında keşke yine yapsam.. yapsam mı acaba yetişemiyorum ki kırk parçaya bölünüyorum bakayım ev yogurdu mayası bulursam bi yerden kendim yapayım

merhabalarr
DonukPudra DonukPudra cım makineni güle güle kullan canım bugün alıcaksın sanırım
P PembePaltolu cim dayıya geçmişler olsun
TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI kredi işini ayarlıcakmış eşin hayırlısı olsun canım
ben bugün her zamanki gibi evdeyim ve para harcamıcam benim birikimimde harcamamak oluyor sanırım :KK53:

Back
X