• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kızlar yumuşatıcıdan konuşmuşsunuz, ben bingo kullanıyorum memnunum baya. vernelin, yumoşun falan kokusu o kadar kalıcı değil. 6 lt 10-11 tl civarı genelde. indirimde pek bulamıyorum. gerçi indirimde olsa bile yemek kartının geçmediği marketten almam mecburi bir durum olmadıkça.

bir de yoğurt mayası bahsi geçmiş, ben bir önceki yoğurttan kalanı kullanıyorum maya olarak ama migrosta ayrıca yoğurt mayası da satılıyor. bir arkadaşım da arada o mayadan alıyor mesela, memnun.

bugün sabah ve öğlen henüz para harcamadım, yemek evden yine tabi.

akşam da evde kalan 1-2 kabağı rendeleyip yine evde kalan 1-2 havucu da rendeleyip mücver yapmayı planlıyorum, yanına da makarna..

kızlarrrr altınlarrr çıldırmışşş olmalı 90,40 oldu yuhhhh diyorummm yuhhhhh:KK53:

zaten 2. el eski model araba ama olmazsa olmazımız kızım küçük her sabah anneme bırakıyoruz yagmurda camurda otobüsle mümkün değil kız doğunca mecbur aldık, kardeşlerimize bilezik taktık tek kardeşi var eşimin ve takmasak olmaz benim abimin de üzerimizde hakkı cok düğünümüzde cok yardımı etti bi de ikiisi de uzak memleketti ucak biletleri masrafı bi de kayınpeder ameliyat oldu iki kez önce parmakları sonra ayagı kesildi farklı illerdeyiz git gel onlara para yardımı yap acıldık mecburen cektik her şey biz bu kadar değildik yine de iyi kafa kafayaydı borçlarımız ama eşim okul müdürüydü öğretmenliğe geçti malum yeni yasalarla bi de yıl sonu maaşlar vergi dilimine girdi bizim 1000 lira kaybımız oldu.kimse kimsenin ne yaşadıgını bilemiyor. Allaha şükür banka dışında kimseden borç istemedik benim kenarda yine param var eşime söylemiyorum biraz aklı basına gelsin diye öyle de oldu hesapları ben devraldım artık

öyle yapcam anlaştık bugün krediye basvurcak kartları kredileri hepsini kapatacak aylık 1500 tl ödemeli kredi cekecek 1300 de ev kredisi var geriye kalan 300 de harçlık yapacak yılbasında da sigarayı bırakacak inşallah benim maaşım da 2100 falan ve ben yarısına yakını biriktirmeyi düşünüyorum.
öykü arkadaşım ben sana hesap sormadım ki, yani ne hakkım var dimi? sadece bu topicte ekonomik konular konuşulduğu ve birikim yapma konusunda istikrarlı olduğumuz için fikrimi söyledim.
yoksa tabi ki kimse bilmez kimin ne yaşadığını. ancak giderinizi gelirinizin iki katı olarak yazınca , adınıza üzüldüm ve bazen dilin kemiği yok ya fazla açık sözlü olabiliyorum. ya da diğer tabiriyle patavatsız..
bizim burada birbirimize iyi dileklerimizi sunmaktan başka bir gayemiz yok. yoksa ben sanı tanımam etmem. hatta cevapladığım mesajın ilk gördüğüm mesajındı.
en yakın zamanda toparlarsınız inş....

Back
X