- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.500
- 798
- 35
yeni evliysen hemen boşanmak diye düşünme yuva kolay kurulmuyor birşeyleri değiştirmeyi denedin mi hiç?Çocuk yok. Yeni evliyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni evliysen hemen boşanmak diye düşünme yuva kolay kurulmuyor birşeyleri değiştirmeyi denedin mi hiç?Çocuk yok. Yeni evliyiz
bunu onaylatmana gerek yok herşey ortada..Cimri değil mı benim eşim?
Sanırım yaşın küçük. Çözmeye çalışmaya çalışıyoruz ama sen duymuyosun ,duymak istediğin şey şu; tamam destekliyoruz seni bitir boşan . Kolay gelsinBorc vermesi bir sürü problemi beraberinde getirdi. Ailesiyle bana cephe aldı. Ve eşimin söyledikleri..
Tehdit de var geValla tam bosanma falan diyecektim ama ta ki su mesajini gorene dek.
Ne yapmaya calisiyor ya bu adam.
Sen al gul gibi kadini, hor gor, sonra da bosancaz de hem de anlasmali.
Bak bacim anlasmali falan bosanma.
Mal istemiyorum falan da deme.
Bu adam senin hayallerini mahvetmis baksana. Hem de yoktan yere.
He adamdan gelecek mali mulku istemiyor musun? Yine de al. Bir hayir kurumuna bagisla.
Eşimin maaşını bilmiyorum. Para konusunda muhatap olmak istemedim. Onun da bilmemem, gizliden işine geliyor. Ortalama 10- 12.000 diyelim 100 bini geçkin borç verdi. Bana araba alacaktı bana verdiği sözler nedeniyle borc verirke en azından benim gonul rizami almaliydigenel anlatmasanız da makul değerlendirme yapsak
yeni evliyiz demişsiniz 5 ay önce boşanmak için protokol getirdi demişsiniz
yeni evli kaç aylık oluyor
ben 10 küsür yıllık evliyim bana göre yeni evli 2-3 yıllık evlidir bir yıllık evliye göre 2 aylık evli
adamın tek sıkıntısı borç vermesine karışman mı
yüklü miktar nedir
bana göre 250.000 bir başkasına göre 2.500
senin hayat standardını oynattı mı bu borç yoksa sen sadece duydun mu
gerçekten borç mu kime
annesinin yanında beni korumuyor
neden korusun bir birey olarak siz kendinizi korursunuz
ya da korunma ihtiyacınız olan ortamlara girmeyin
siz de anneniz ve eşiniz arasında olan sıkıntı da buradaki çoğu kişi gibi annenizi tercih edebilirsiniz belki
iki taraflı ilişki bitti ise tabii boşanılır da karşılıklı çaba harcanmadan hemen boşanılacaksa neden evlenilir
aradaki tek sıkıntı para ise o çözülür bana karışamazsın demesi ise bence o da çözülür
yeni evliysen hemen boşanmak diye düşünme yuva kolay kurulmuyor birşeyleri değiştirmeyi denedin mi hiç?
İnanmak istemiyor işte insan...bunu onaylatmana gerek yok herşey ortada..
Mesela mutfak masrafı için bana ayrı kart verebilir. Ya da bu ay su kadar giderim oldu vsnasıl bir söz hakkı istiyorsunuz mesela
burada çoğu kadının kocam maaş kartımı istiyor konusuna herkes vermeeeee, sen bir ay o para için çalışıyorsun o parayı KENDİNE harca diye yazılıyor
hatta kocana verme annene ver senin için biriktirsin yorumları dünya alkış alıyor
adamda çalışıyor kazanıyor ve kendince parayı yönetiyor
siz nasıl bir söz hakkı istiyorsunuz ya da size hiç para vermiyor sana bu 50 lira bir ay yetecek mi diyor
EderimHaber et bize de olur mu napacagini, naptigini...![]()
Kurnazlığı hiç beceremem keşke yapabilsemEşinizin geliri ne kadar,arkadaşına ne kadar borç vermiş?Her erkek annecidir bunu sakın unutmayın,yani evlendi diye annesiyle resmi olmasını beklemeyin siz eşinizle çatışmaya girmeden hele hele annesini kötülemeden biraz kurnazlıkla halletmelisiniz işlerinizi.Ayrıca erkekler sürekli para mevzusundan kendilerini sıkıştıran kadınları sevmezler.Şimdi bir memur erkeğin geliriyle ticaret yapan erkeğin geliri bir değil.Evliliğin ilk iki senesi alışma-çatışma yıllarıdır.O yüzden biraz daha sabredin,her şeyi kişiliğinize hakaret algılamayın işte annesini tutuyo beni savunmuyo vs. gibi
Evet destek bekliyorum dogru. Yapacagim şeylerin planı hazır cunkuSanırım yaşın küçük. Çözmeye çalışmaya çalışıyoruz ama sen duymuyosun ,duymak istediğin şey şu; tamam destekliyoruz seni bitir boşan . Kolay gelsin
Ya kimse kusura bakmasin da eger kadin calismiyorsa verecek tabi ki de parasindan.
Evlendikten sonra senin benim param mi oluyor ya yapmayin Allah askina.
Artik ortak bir yuva icin, ortak bir gelecek icin gunlerini geciriyorsun.
Bu kadini hizmetci olarak almadiysa eger, bal gibi de verecek.
Zaten bosanmalarin cogu da bundan cikiyor, yok senin paran, yok benim param. Yok senin annen, yok benim annem. Arkadaslar oyle bir dunya yok.
Senin benim olamaz evlilikte!!!
Ama kadin cok yuklu paralar harciyorsa, adam da keza oyleyse... Orda durulcak iste ya da cok yuklu evinin gecimini sarsacak kadar borclara yardimlara giriyorsa esin haberi olcak.
Az once de belirttigim gibi kadin kocasina, kocasi da karisina once Allahin emaneti, sonra ailesinin. Emanete hıyanet olur mu hic??!
Annesiyle esinin yerleri de farkli. Ne birini dusurecek ne digerini.
Kendimi koruyabilirim. Bir şey olduğunda bunlar yanlış anlamaya sigindikkari için hurmetimden susuyorum.genel anlatmasanız da makul değerlendirme yapsak
yeni evliyiz demişsiniz 5 ay önce boşanmak için protokol getirdi demişsiniz
yeni evli kaç aylık oluyor
ben 10 küsür yıllık evliyim bana göre yeni evli 2-3 yıllık evlidir bir yıllık evliye göre 2 aylık evli
adamın tek sıkıntısı borç vermesine karışman mı
yüklü miktar nedir
bana göre 250.000 bir başkasına göre 2.500
senin hayat standardını oynattı mı bu borç yoksa sen sadece duydun mu
gerçekten borç mu kime
annesinin yanında beni korumuyor
neden korusun bir birey olarak siz kendinizi korursunuz
ya da korunma ihtiyacınız olan ortamlara girmeyin
siz de anneniz ve eşiniz arasında olan sıkıntı da buradaki çoğu kişi gibi annenizi tercih edebilirsiniz belki
iki taraflı ilişki bitti ise tabii boşanılır da karşılıklı çaba harcanmadan hemen boşanılacaksa neden evlenilir
aradaki tek sıkıntı para ise o çözülür bana karışamazsın demesi ise bence o da çözülür
Para değil mevzu. Bu olaydan sonra eşimin bana tavrı davranışı degisti. Ailesinden herkes biliyor borc verdigini. Bir tek ben bilmiyordum. Karısından gizlemisler ailecek100 bin lira borç veriyor ve size hiç bir şey söylemiyor mu.O zaman bence haklısınız ben olsam o adamın başının etini yerdim nasıl böyle bir şey yaparsın diye.Size ayrılın diyemem kocanızı tanıyan sizsiniz ama "Parayı ben kazanıyorum sen de kimsin!" karakterindeki erkekle işiniz zor.Ancak sırf para mevzusundan ayrılık olmaz.İyi düşünün derim.
Ne için aldıklarını söylersem ifşa olurum. Ama şunu söyleyebilirim. Süreç yaşanırken olayların icindeydim yani borç isteme nedenini.. ama gözümün içine baka baka hiçbir şey söylemeden hallettiler isleriniNeden borç vermiş yakınına geçerli sebep neymiş?Yaptıkları affedilir değil tabiki sizi kandırmışlar resmen!
Para değil mevzu. Bu olaydan sonra eşimin bana tavrı davranışı degisti. Ailesinden herkes biliyor borc verdigini. Bir tek ben bilmiyordum. Karısından gizlemisler ailecek
o zaman ''cimrilik'' kıstaslarını araştır. seninkiyle örtüşüyosa daha iyi inannırsın. İlginçsin arkadaşım..İnanmak istemiyor işte insan...