- 25 Nisan 2018
- 4.984
- 9.626
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bilmiyordum bazen görüyorum bende derdi var üzgün olduğunu yazmış profile diyordumBanlanmış oluyor. Üzgün ibaresi ve gri bir nicke bürünüyor profil.
Banlanmış oluyor yani bir süreliğine yorum yapamıyor. Forumu yalnız misafir gibi takip edebiliyor.Gri olunca ne oluyor tam olarak kb bilmediğim için sordum.
Allah’ın cezası
Allah’ın cezası ailesiyle yaşıyorum onlar da herşeye maydanoz olurlar izin vermezler
Bugün hepsini harcar ya da bişeyler yapar ALLAH onu mahvetsin
Burnundan fitil fitil gelsin inşaAllah
Azeri iti
Burnundan gelsin
Allahın cezası ana babası da karga gibi tepemde
RusyadayımSiz bir öğretmendiniz hatırladığım kadarıyla. Ülkenizde size iş imkanı mi yok neden ısrarla o evde olmak istiyorsunuz. Bunun sebebini kendinize söylediniz mi
Ne diyorsun ablacım yaYani bir daha “paramı cebimden almışsın”lafını edersen al da paranı başına çal
Hayır onu demiyorum. Kendi aienizin yanında Azerbaycan da iş imkanı yok muRusyadayım
HdhdhdhhdhdhdhhdhhshdhhdbsbsbsvAaa bilmiyordum bazen görüyorum bende derdi var üzgün olduğunu yazmış profile diyordumteşekkür ederim yazdığınız için
Demin annemle konuştum bana şöyle dedi ki eğer boşanırsan bizim evin kapıları yüzüne kapalıHayır onu demiyorum. Kendi aienizin yanında Azerbaycan da iş imkanı yok mu
İnanın ki size laf yetirecek durumda değilimHdhdhdhhdhdhdhhdhhshdhhdbsbsbsv![]()
Rusyada iş yokmu?Demin annemle konuştum bana şöyle dedi ki eğer boşanırsan bizim evin kapıları yüzüne kapalı
Ben sana gülmedim kiİnanın ki size laf yetirecek durumda değilim
Artık o saçmalığı yaptım bitti herşey çoktan harcamıştır parayıHazır almışsın parayı niye geri veriyorsun ki saçma. Gidip taktırsaydın teli koca kişisi kenarda konuşsun geri vermek nedir ya ergen ergen işler
Dil bilmem gerek Allah’ın cezası ona da izin vermezRusyada iş yokmu?
SiZe laf yetirecek halde değilimAaa bilmiyordum bazen görüyorum bende derdi var üzgün olduğunu yazmış profile diyordumteşekkür ederim yazdığınız için
Sen bir iş tapmalisan, Rusya'da, o zaman bu kişiyi istemezsen ayrı ev acabilersin, ama paran yoxsa heç neyin yoxArtık o saçmalığı yaptım bitti herşey çoktan harcamıştır parayı
Benim bir yerden kazancım yokki dünyanın şeyleri bana lazım oluyor,ne biçim bir adamın AllahımAdamın cepleri mi bosaltıyorsunuz her aksam o hırslaoyleyse haksız diyemcm kusura bakmayın siz calıssanız esiniz size aynısını yapsa ne yaprsınız
Paralar gitti onun mezarı içinSen bir iş tapmalisan, Rusya'da, o zaman bu kişiyi istemezsen ayrı ev acabilersin, ama paran yoxsa heç neyin yox