- 15 Şubat 2013
- 26.335
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.956
- 798
Egerki bir iş tapmazsan hep böyle gidecek ömrünün sonuna kadarParalar gitti onun mezarı için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Egerki bir iş tapmazsan hep böyle gidecek ömrünün sonuna kadarParalar gitti onun mezarı için
Bilmeyenler icin bu arkadas rusyada yasiyor,gelin kayin elti kayinvalide evde kurtlar vadisi rusya cekiyorlar fjjdjdSelam hepinize arkadaşlar.direk mevzuya geçmek istiyorum şöyle ki ben dişlerimi düzleştirmek istiyordum şöyle bir hayalim vardı ve böyle bir karara vardım ki para biriktireyim ve diş teli taktırayım.kocam denilen herifle konuştum ve her haftada 2000 Rus rublu alacağımı söyledim bu da birşey söylemedi ama hep başıma kakır hep kakır ben de ona şöyle diyordum ki eğer bir kere bile söylersen paraların hepsini sana geri vereceğim gece geldi yine söyledi:sen yine benden para almışsın.sinirlenip paraların hepsini geri verdim ona.60000rus parası biriktirmişdim,ben onu sınıyordum aslında ne bileydim erkek olmadığını.sabah oldu baktım paraların hiç biri yok almış.aradım onu :senin gram erkekliğin olduğunu düşünüyordum ama o da yokmuş,senin burnundan fitil fitil gelsin “ya şuan sinirden ağlıyorum ne yapsam
Azeri.sizin konularınız çok ilginç
Türk müsünüz
Evliliğiniz de eşiniz de kayınvalideniz de aileniz de her şey herkes bi garip
onların da bazı yaklaşım ve geleneklerinin bizim geri kalmış bölgelerden pek farkı yokmuş demekAzeri.
İlk üye olduğumda bende sizin gibi zannediyordumAaa bilmiyordum bazen görüyorum bende derdi var üzgün olduğunu yazmış profile diyordumteşekkür ederim yazdığınız için
Off ya istemeden çok güldüm bunaAzeri iti
Sinirle ağzımdan çıkmış bir sözOff ya istemeden çok güldüm buna![]()
Akşam eve geldiğinde paramı istedim,dedi kredi kartına yolladım kendi kredi kartına ,sen kendin verdin ,ben seni sınıyordum dedim niye verdin diyor,bırak da bende kalsınYa boşan bu adamdan ya da yaptıklarını sineye çek. Devamlı şikayet var beddua var icraat yok sen de. Biraz cesur ol güçlü ol.
Kendi razılığıyla yapıyordumAdamın cepleri mi bosaltıyorsunuz her aksam o hırslaoyleyse haksız diyemcm kusura bakmayın siz calıssanız esiniz size aynısını yapsa ne yaprsınız
Aynennonların da bazı yaklaşım ve geleneklerinin bizim geri kalmış bölgelerden pek farkı yokmuş demek
Boşayın. Başınıza kakır bir adam verdiğiniz parayı alıyorsa erkegliği yokmuşdur. Erkegliği varmış gibi yabmışdır hep.Selam hepinize arkadaşlar.direk mevzuya geçmek istiyorum şöyle ki ben dişlerimi düzleştirmek istiyordum şöyle bir hayalim vardı ve böyle bir karara vardım ki para biriktireyim ve diş teli taktırayım.kocam denilen herifle konuştum ve her haftada 2000 Rus rublu alacağımı söyledim bu da birşey söylemedi ama hep başıma kakır hep kakır ben de ona şöyle diyordum ki eğer bir kere bile söylersen paraların hepsini sana geri vereceğim gece geldi yine söyledi:sen yine benden para almışsın.sinirlenip paraların hepsini geri verdim ona.60000rus parası biriktirmişdim,ben onu sınıyordum aslında ne bileydim erkek olmadığını.sabah oldu baktım paraların hiç biri yok almış.aradım onu :senin gram erkekliğin olduğunu düşünüyordum ama o da yokmuş,senin burnundan fitil fitil gelsin “ya şuan sinirden ağlıyorum ne yapsam
Ben anlamadım nilu. Para şimdi senin kartında mı yoksa ortak kullanılan bir kart mı bu ?Akşam eve geldiğinde paramı istedim,dedi kredi kartına yolladım kendi kredi kartına ,sen kendin verdin ,ben seni sınıyordum dedim niye verdin diyor,bırak da bende kalsın
Hayır onun kendi kartındaBen anlamadım nilu. Para şimdi senin kartında mı yoksa ortak kullanılan bir kart mı bu ?
Sanki servetini kaybetmiş gibiyimBoşayın. Başınıza kakır bir adam verdiğiniz parayı alıyorsa erkegliği yokmuşdur. Erkegliği varmış gibi yabmışdır hep.
Utanmamış da kadının parasını almaya. Sanki kimin için kazanıyor? Ne var yani cebinden para almışsanız? Başka adamların mı cebinden alacaksınız? Alsın başına çalsin servetini.Sanki servetini kaybetmiş gibiyim
Yok doğru yazmadım ben söylüyorum sanki servetimi kaybetmiş biri gibi üzgün durumdayımUtanmamış da kadının parasını almaya. Sanki kimin için kazanıyor? Ne var yani cebinden para almışsanız? Başka adamların mı cebinden alacaksınız? Alsın başına çalsin servetini.
İsteyin geri. Siz de başınıza kakınca vermeyin hemen parayı. Niye veriyorsunuz ki? Para almışsın derse evet aldım deyip geçin. Çok dırdır ederse parayı benim için kazanmıyor musun deyin.Yok doğru yazmadım ben söylüyorum sanki servetimi kaybetmiş biri gibi üzgün durumdayım![]()
Demin mesajla benim paramı yolla benim kredi kartıma yazdım bana 2 ay sonra bekle diyor tabi geçiştiriyorİsteyin geri. Siz de başınıza kakınca vermeyin hemen parayı. Niye veriyorsunuz ki? Para almışsın derse evet aldım deyip geçin. Çok dırdır ederse parayı benim için kazanmıyor musun deyin.