Birileri Sevsin Diye Çocuk Yapmak !

Ya sen niye dert ediyorsun. Onlar bebek bekliyor sen yapmıyorsun. Onların istediği olmuyor dikkat et senin istediğin oluyor şu anda. Keyfine bak. Daha çok yeni evlisin. Ya öyle bir duruma gelmişiz ki evlendikten sonea 1 sene içinde çocuk olmalı yoksa bir problem mi var. Ben de 1.5 sene evliyim ve daha 5-6 ay düşünmüyorum. Kime ne ya. Afedersiniz yatağıma kadar girmesinler.

cocuk yapıncada kurtulamazsın kı :)
bukezde 2. ne zaman arayı fazla acma derler
bu milli sorunumuz :)
kafana takma en dogru zamanda olur
Evet ya bana 3. Soruyorlar bende yuh yani 2 yeter dedim ama bıkmadan hala devam ediyolar kendilerine göre haklı sebebleride var 3.cü belki kız olur daha 26 yaşındayım bide yardım eden olsa kimseye güvenmeyin sevmeye gelince Mangalda kül bırakmıyolar ama bi ateşi çıksın hrks bi yere kaçıyor

Banada soruyolardi ,istedigim zaman yaptim.
Ikinci nezaman sorulari basladi.
4 sene sonra ikinciye hamile kaldim. Bigun komsuda mevlut var. Bi kisim bu dogsun bida yapma diyor, bir kismi aa 3. De olsun kiz olur oda 2 kiz iyi olur. Okadar uzadaki en sonunda farkinda olmadan sesli dusunmusum
"Musadenizle buna kocamla biz karar verelim " dedim demisim. Sonra çıt çıkmadı iyi oldu
Hayat senin,beden senin. Sen ve esin nezsman hazir olursaniz ozaman yaparsiniz kime ne

Tek dertleri seni huzursuz etmek bir de kıskaniyorlar. Yeni evlilik kocanla en tatlı günlerin bu günleri kıskaniyorlar.inadina tadını cikar

kimse için çocuk yapma sakın , sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan ozaman yapmalısın bende 22 yaşında evlendim şuanda 28 yaşındayım 6.5 yıllık evliyim ve hala çocuk yapmadım bizdede baskı oluyor ama sallamıyorum bile

bak kısa zamanda bebek istiyoruz yapta sevelim yaşın geçmeden

Ayy kendilerine görev ediniyor millet yaa. Cok iyi cevap vermişsin.

Bana da daha 6 aylik falan evliyken bak Xler (tanımadığım biri akrabasi icin) sizden daha sonra evlendi cocugu oldu bile diyen oldu yaa. Evlenmeden işi pişirmisler demek diyecektim zor tutmustum kendimi ki kesin gercek de degil.

Herkes konuşuyo iste sanki kendileri gelip bakacaklar. Alakaya maydanoz senede bir iki kez gördüğün insanlar bile söyleyecek canım daha dur sen.

Haklisin hem de sonuna kadar.
Evliliginizi yasayin biraz, yasiniz da daha cok genc!

Kesinlikle haklısınız.
Ayrıca oğulları daha bekar olsaydı ne olacaktı peki. Çocuk için evlenilmez ki, hemen senesinde çocuğu kucağına almalı mısın illaki? Alışıla gelmiş durum bu olduğu için, herkes bu beklenti içinde maalesef.

Bana söyleyince sen cok guzel dogurmussun annecim bak mis gibi çocukların, sen valla pek bi guzel doğuruyon cok istiyorsan bebek sevmek bi tane daha dogur diyorum kayinvalideme ve bilimum koca karilara utaniyorlar susuyorlar. Bananeymis. Onlar benim mahremime karisirken sorun yok da benim ki mi edepsizlik oluyormus

millete göre yaşanmaz bu milletin beklentisi hiç bir zaman bitmez

bekarlara koca da koca ,evlilere çocukta çocuk onlara neyse

bu konu sizi ilgilendiren bir konu seni ve eşini aileler ne karışır hiç anlamıyorum henüz erken zaten öyle dedikleri zaman çocuk yapmak kolay ama bakmak zor de biz bir evliliğe alisalim çocuk allahın izniyle olur de tatlım sonra bak nasıl susuyorlar.3. 5 ay evlisiniz sen daha evliliğe ısınmamışsındır baskıyla yapılan veya bilinçsizce dünya ya gelen çocuk ah anda benim gibi oluyor sonra annem beni 17 yaşında doğurdu evlenir evlenmez bosandilar ben 1 yaşımdayken 21 senedir ben baba görmedim ve annem hep o hayatın acımasızlığı nı bizden aldı kardesimle sessiz özgüveni olmayan çocuk oldum şimdi Allahım a şükür bu yasa geldim yine de bazen o zguvenim yok. Allah yardimcin olsun ne diyeyim

3 aylık evliyim ben de baya duydum bunları o zamanlar kendime bakamıyorum ona nasıl bakacağım ihtiyaçlarına sponsor olursanız neden olmasın falan dedim sırf sussunlar diye ( kabul etseler de yapmam) sustular :) Şimdi de haftanın 2 güne dershaneye gidiyorum. Aöf son sınıfım ve vizeler yaklaşıyor herkesten koptum yorgunluğumu gören zaten çocuk falan demiyor zaten :)

Nedense halkımızda böyle bir bebek düşkünlüğü var. İstiyorlar ki evlendiğimizin ertesi günü hamile kalalım. Oysa ki evliliğinizin en güzel zamanları başbaşa geçireceğiniz ilk yıllar. Başbaşa kalmanın tadını çıkarmadan, evliliğinizi tam olarak oturtmadan, kendinizi hazır hissetmeden asla ve asla başkalarının baskısıyla bebek sahibi olmayın. Ki zaten yazdıklarınızdan böyle baskıyla çocuk sahibi olacak bir kadın gibi de görünmüyorsunuz. Etrafınızdakileri ciddiye almayın. Gerekirse eşinizle konuşun o uyarsın ailesini. Sonuç olarak bu sizin özeliniz. Kimseyi ilgilendirmez. Çok bebek isteyen kendi yapsın.

Kimisi hemen bebek bekliyor herkesi kedisini gibi düşünüyor. Annemin kuzeni 2 aylık evliyken annesi alıp hastane hastane gezdirdi acaba kızım neden hamile kalamıyor diye. Ben de 3 aya giricem banada soruyolar takmıyorum ilgilenmiyorum ama senin kaynana istiyor belli iyi madem doğursun bi tane

Ahhaha super ya hemen calismalara baslarim fln ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…