- 5 Eylül 2015
- 70
- 32
- 8
- Konu Sahibi fazlacahayal
merhabalar.Ben universite öğrencisiyim gectiğimiz sene hazırlık sınıfındaydım ve oda arkadaşımla baya problemler yaşadım.Şöyle anlatayım ben sırt üstü uyuyunca horluyormuşum bu kız bana bunu söylemedi hiç bir gece odamda ben uyurken Allahım vesile oldu uyandım odada arkadaşıyla dedikodumu yapıyordu ertesi gün kendisiyle konuştum hoş karşılayıp doktora gittim ve yapılacak pek bişey olmadığını söyledi sırt üstü uyuamamk dışında genellikle gece 4 de uyuyordum artık ve sabah okula gidiyodum ama bana hakaret içerikli mesajlar yazmaya başladı aynı odada bunu 2.dönem öğrenmeme rağmen dayanamadığını söyledi yine yumuşak cevaplar verdim ama psikoloojim alt üst oldu konuşmadık daha sonrasında kendimi kusurlu görmeye başladım memleketimde kbb ye gittim bir çok test geçirdim bir sorun olmadığı anlaşıldı şimdi bunu bilen 3 arkadşımla aynı odayı tuttuk sorun olmayacaklarını söylediler fakat okul yaklaştıkça benim uykularım kaçıyor kabuslar görüyorum ve çıldırmak üzereyim o kıza cevao verememiş olmam ve kendimi problemli kusurlu görmem beni artık çıldırtacak düzeyde onu Allaha havale ediyorum.Allah rızası için yardımcı olabilecek düşüncelerini yazın :)