+1Adami zorla bu Tugbaya dogru itiyorsun gibi geldi bana. Ortada bir sey yokken hem de
Adami zorla bu Tugbaya dogru itiyorsun gibi geldi bana. Ortada bir sey yokken hem de
He ya,ben erkek olsam la bu Tugbada ne var hele bi gideyim de bakinayim derimdimi canım, biri sana güvense güvenini boşa çıkarmayayım dersin, ama sana güvenmeyen birine karşı sadık olmakta zorlanırsın.
Öyle mi diyorsun ama napıyım engel olamıyorumki içimdeki vesveselere benim içinde kolay değilki arkadasım hayatımdaki en önemli erkeği kaybettim ben bu sebepten 30 yıldır baba hasreti cekiyorum ben hemde bi kadın yüzünden şimdi aynı şekilde eşimide kaybederim diye korkuyorum sence ne yapmalıyımAdami zorla bu Tugbaya dogru itiyorsun gibi geldi bana. Ortada bir sey yokken hem de
Sabah sabah güldürdün beni sağol ne yapıyım nasıl davranıyım pekiHe ya,ben erkek olsam la bu Tugbada ne var hele bi gideyim de bakinayim derim
Bu konuda tamam hem fikiriz benim derdim o değil zaten eşimde ne yapıyım işimi bırakıyım yoksa Tuğba yı mı kovdurayım dedi ama neden o gün sivil gidiliyor ben ona takılıyorum gerçi süslenilmiyor ama yinede insan acaba kendini mi göstermeye çalışıyor diye düşünüyorBu konularda hep kendimi düşünürüm.
Senin eski sevgililerinden biriyle de iş yapmak zorunda kalabilirdin.
Tabii ki bunu hiç kimse istemez ama dünya küçük.
Her an bir yerlerde birileri ile karşılaşabiliriz,muhatap olmak zorunda kalabiliriz.
O zaman konuş,sivil giyinmesin demeyeceğim.Bu konuda tamam hem fikiriz benim derdim o değil zaten eşimde ne yapıyım işimi bırakıyım yoksa Tuğba yı mı kovdurayım dedi ama neden o gün sivil gidiliyor ben ona takılıyorum gerçi süslenilmiyor ama yinede insan acaba kendini mi göstermeye çalışıyor diye düşünüyor
İnşallah.calısıyorum özel bir şirkette ama yinede kafamı rahatlatamıyorum bazen sabah onu sivil giyinmiş görünce bende şartel atıyorBen eski sevgilim ile mecburen de olsa gorunmek zorunda kalsam şıkır şıkır giyinirim. Içgüdüsel bir şey bence. Her erkek yapar mı bilmem ama her kadın yapar.
Bence ilişkinizi yıpratmayın. Zaten kuruntularınız boş çıkmış. Gercekten neden eski sevgilinin adı evinizde geçsin ki? Yoktan yere huzursuzluk.
Çalışıyor musunuz? Bir meşgaleniz yoksa muhakkak edinin. Böyle böyle sinir hastası olur insan.
Allah yüzünüze gülüp iyi bir insan olarak karşınıza eşinizi çıkartmıştır inşallah.
Evet haklısın kendimi o kızın yerine koyuyorum buarada ben eşimin çocukluk askıyım zamanında çok teklif etti kabul etmedim nasip 17 yıl sonraymış neyse bir erkek benimleyken çocukluk askıyla görüşmeye başlayacak (arkadaş olarak)sonra onu hala sevdiğini anlayıp beni bırakacak gidip onunla evlenecek sonra 1,5 yıl sonra hop ben geldim bu durumda zaten kimse hoş geldin demez.ben benim öküze kızıyorumBiz zannediyoruz ki eşlerimiz ayrıldıktan sonra karşı taraf için hayat duruyor ve üzerinden ne kadar geçerse geçsin, eşlerimiz onlara dönse , eski sevgilileri bunların boynuna atlıcak..
Bu bende de var.
Kendi kendimizi yemekten başka bir şeye yaramıyor bu.
Belki eşiniz Tuğba için bi gram bişey ifade etmiyordur. Kız kendi hayatına bakmıştır, oturup eşinizi mi beklicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?