Birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
merhaba arkadaşlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.Kızlar bunaldım çok ben çevrem yeni olduğu için eş dost kimsem yok siz bari dinleyin beni daha öncede yazdım birkaç kez eşimden şüphelendim ama hep boş çıktı ama kafam ara ara bulanıyor belkide sebebi babamdır çünkü babam bi kadın için annemi ve beni terk etti neyse eşim suan oturduğumuz memleketten dolayısıyla da cevresi var ama ailesi vefat ettiği için kimsesi yok benden önce bir sevgilisi varmış 9-10 ay çıkmışlar bana söylediği onu sevmedim ama o beni çok seviyordu e bende yalnızdım tlf ucunda birinin olduğunu bilmek güzeldi ama sonu olmadığıda belliydi dedi neyse biz şimdi 10 aylık evliyiz ve 2-3 aydır eşim kızın çalıştığı şirkete uğramak zorunda orayla anlaşma yapıldı mecbur yani gitmeye normalde şirket kıyafetiyle çalışır ama o şirkete gideceği zaman sivil giyiniyor gerçi bunuda her zaman yapmıyor 2-3 haftada bir yapıyor ve sanki farklı düşünme der gibide o şirkete gittiği gün sivil giyinmişse akabindeki günlerde sivil giyiniyor birkez konuyu o kıza getirtim ya ne Tuğba'ymıs bi bitmedi ben bitirdim sen hala bitiremedin niye onun adı bizim evimizde geçiyor dedi ama bilemiyorum ya aklıma takılıyor işte sonrada surat yapıyorum sabah yılısıyo sarılıyo falan soğuk durdum suratım 5 karış yine itici kuvvet olmuşsun sabah sabah itiyorsun beni diyo acaba kıskandırmak için yapabilirmi birara umursamaz davrandım hatta parfüm sıktım üstünede bozuldu normal şirket kıyafeti giymeye başladı ve sen beni niye kıskanmıyorsun falan dedi şimdi üstüne düşüyorum yine başladı buarada bizim kavgamız gülültümüz olmaz hatta çok uyumlu ve eğlenceli bir çift olduğumuz söylenir nasıl davranıyım ben bilemiyorum
Dip not: sunuda düşünüyorum bir insan bi halt yiyecek olsa şirket kıyafetini giyer beni işe bırakır zaten evimizin önünden geçiyor uğrar 2 dk değişir üstünü öyle gider benim ruhum bile duymaz ayrıcada öyle sac bas düzeltme parfümlenme vs yapmıyor sadece sivil giyinir

gereksiz kıskançlık en çok sana zarar verir, ne gerek var üzüyorsun kendini.
eşin beni kıskanmıyor musun dediğinde de kıskançlık ilişkimize zarar verdiği için o yönümü törpülemeye karar verdim de. Birbirinize sürekli bir şeylerin imasını yapmayın.

Adami zorla bu Tugbaya dogru itiyorsun gibi geldi bana. Ortada bir sey yokken hem de
Öyle mi diyorsun ama napıyım engel olamıyorumki içimdeki vesveselere benim içinde kolay değilki arkadasım hayatımdaki en önemli erkeği kaybettim ben bu sebepten 30 yıldır baba hasreti cekiyorum ben hemde bi kadın yüzünden şimdi aynı şekilde eşimide kaybederim diye korkuyorum sence ne yapmalıyım

Bu konularda hep kendimi düşünürüm.
Senin eski sevgililerinden biriyle de iş yapmak zorunda kalabilirdin.
Tabii ki bunu hiç kimse istemez ama dünya küçük.
Her an bir yerlerde birileri ile karşılaşabiliriz,muhatap olmak zorunda kalabiliriz.

Ben eski sevgilim ile mecburen de olsa gorunmek zorunda kalsam şıkır şıkır giyinirim. Içgüdüsel bir şey bence. Her erkek yapar mı bilmem ama her kadın yapar.

Bence ilişkinizi yıpratmayın. Zaten kuruntularınız boş çıkmış. Gercekten neden eski sevgilinin adı evinizde geçsin ki? Yoktan yere huzursuzluk.

Çalışıyor musunuz? Bir meşgaleniz yoksa muhakkak edinin. Böyle böyle sinir hastası olur insan.

Allah yüzünüze gülüp iyi bir insan olarak karşınıza eşinizi çıkartmıştır inşallah.

Bu konuda tamam hem fikiriz benim derdim o değil zaten eşimde ne yapıyım işimi bırakıyım yoksa Tuğba yı mı kovdurayım dedi ama neden o gün sivil gidiliyor ben ona takılıyorum gerçi süslenilmiyor ama yinede insan acaba kendini mi göstermeye çalışıyor diye düşünüyor

bence hiç adını geçirmeyin bile kendi hayatınıza mutluluğunuza odaklanın ki adam ne olursa olsun evde şen şakrak güleryüzlü karım var benim desin dışarılara vermesin kendini.

ayrıca içgüdüsel gerçekten bitmiş olsa da insan eski flörtünü görünce başka davranışlar içine girebilir ya bu hala aklının onda olduğunu göstermez. bi süre sonra normalleşceğini düşünüyorum.

Biz zannediyoruz ki eşlerimiz ayrıldıktan sonra karşı taraf için hayat duruyor ve üzerinden ne kadar geçerse geçsin, eşlerimiz onlara dönse , eski sevgilileri bunların boynuna atlıcak..
Bu bende de var.
Kendi kendimizi yemekten başka bir şeye yaramıyor bu.
Belki eşiniz Tuğba için bi gram bişey ifade etmiyordur. Kız kendi hayatına bakmıştır, oturup eşinizi mi beklicek.

O zaman konuş,sivil giyinmesin demeyeceğim.
Eşinin yok yere günahını alıyorsun bence.
Yapma yazık.

İnşallah.calısıyorum özel bir şirkette ama yinede kafamı rahatlatamıyorum bazen sabah onu sivil giyinmiş görünce bende şartel atıyor

Evet haklısın kendimi o kızın yerine koyuyorum buarada ben eşimin çocukluk askıyım zamanında çok teklif etti kabul etmedim nasip 17 yıl sonraymış neyse bir erkek benimleyken çocukluk askıyla görüşmeye başlayacak (arkadaş olarak)sonra onu hala sevdiğini anlayıp beni bırakacak gidip onunla evlenecek sonra 1,5 yıl sonra hop ben geldim bu durumda zaten kimse hoş geldin demez.ben benim öküze kızıyorum ne o kendini gösterir gibi sivil giyinmeler ha birkezde faceden bakmıştı bir anlık meraktı özür dilerim dedi bende uzatmamıştım

bence çok büyük hata yapıyosun.

kendini adamın yerine koy. kocan sana böyle bişeyi ima ederek surat assa ? bence yaptığın hiç hoş dğeil. güvenmediğin aldattığını düşündüğün adamla evli kalma madem o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…