Birileriyle tanışmak için uygulamaları kullanan var mı?

Yani cinselliği geçtim bunca dolandırıcının, katilin, tecavüzcünün, sapığın olduğu ortamda nasıl uygulama üzerinden biriyle tanışmak konusunda hevesiniz oluyor anlamıyorum. Tanışma uygulamasını geçtim, sosyal medya üzerinden bile tanışılmasına karşıyım şu devirde.

kız ferhans sen misin diyecektim ki o da yazmış. bilmiyorum ama bana inandırıcı gelmiyor bu tarz konular ya. nasıl korunman gerektiğini buraya yazana kadar güvenilir kaynaklardan öğrenebilirsin. bir de doğru söylediğini varsayıp büyükşehirlerden birindeysen hpv, bel soğukluğu hatta hiv sandığınızdan çok daha yaygın. random kişi hem de uygulamalardan. insan canını bu kadar mı sevmez ?

Hiç tanımadığın, sevmediğin, geçmişini ve şimdiki halini asla gerçek anlamda öğrenemeyeceğin elin adamlarıyla sırf hormonlarının verdiği yetkiye dayanarak yatacaksın he mi? Biz de bunu sorgulayınca ahlak bekçisi olacağız, yobaz ya da gerici olacağız muhtemelen. Ama sen ve senin gibi ons takılan kadınlar modern, özgür falan filan.

Birini unutmanın yolu başka birinin yatağından geçmiyor.

Çok sinirlisin

Ferhans gayet aklı başında yazmış konuya günahını almayın

bu devirde esinizle bile test yapmadan ilişkiye girmeyin. ayrıca ortalık katil dolu. asla uygulamadan bulup görüşmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…