- 1 Şubat 2025
- 121
- 69
- 13
- Konu Sahibi yingyang92
Ve bu uygulamalardan ya da random biriyle ilişki yaşar mıydınız? HPV geçmişim yok, aşım da yok, etrafımdaki her kadın arkadaşımda HPV var, cinsellik korkutamaya başladı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenilir değil benceVe bu uygulamalardan ya da random biriyle ilişki yaşar mıydınız? HPV geçmişim yok, aşım da yok, etrafımdaki her kadın arkadaşımda HPV var, cinsellik korkutamaya başladı.
Ben örnek verdim sadece arkadaş çevresi de olabilir. HPVli kadın arkadaşlarım bile bunu gizliyor, korunmasız birlikte oluyor başkalarıyla. Son derece yaygın yani.Kendi inancıma göre öyle uygulamalardan ya da bardan ordan burdan birisi ile ilişki yaşamam.
Ayrıca kontrolsuz cinsellik korkutucu değil mi? Partner seçerken daha titiz olmak ve gerekli önlemleri almak hayat kurtarır. Asinizi olun, kontrollerinizi ihmal etmeyin...hatta mümkünse daha mantıklı yerden partner yapın
BenVe bu uygulamalardan ya da random biriyle ilişki yaşar mıydınız? HPV geçmişim yok, aşım da yok, etrafımdaki her kadın arkadaşımda HPV var, cinsellik korkutamaya başladı.
Evli çoğu ama sormak istediğim HPV'den nasıl korunacağız? Aşı çok pahalı yaptıramadım. Çok sık duyuyorum. Cinsellik yaşamak korkutucu gelmeye başladı.Gencecik insansın , bence eyrafından tanış huyuna suyuna iyice bakarak. App işleri toptan çöp
Tamamen korunamayacaksiniz.Evli çoğu ama sormak istediğim HPV'den nasıl korunacağız? Aşı çok pahalı yaptıramadım. Çok sık duyuyorum. Cinsellik yaşamak korkutucu gelmeye başladı.
Ölmek daha pahalı, eğer bir kadın olarak aşıya paranız yoksa , bence rastgele uygulamalarsan erkeklerle cinsel ilşkiye girmeyi planlamadan önce işe girin.Evli çoğu ama sormak istediğim HPV'den nasıl korunacağız? Aşı çok pahalı yaptıramadım. Çok sık duyuyorum. Cinsellik yaşamak korkutucu gelmeye başladı.
Söylemesi kolay? Şu an çalışıyorum, kıyafet vs almasam da aşıya ayıraca param kalmıyor ay sonuna.Ölmek daha pahalı, eğer bir kadın olarak aşıya paranız yoksa , bence rastgele uygulamalarsan erkeklerle cinsel ilşkiye girmeyi planlamadan önce işe girin.
O zaman ne yapmak gerekiyor? Cinsel hayatım yok zaten bu sebepten ama iki sevgilisi olan bir erkekte de olabilir. Her kadın da tek eşli değil sonuçta.Tamamen korunamayacaksiniz.
Asilar belli tip kansorejen hpvleri engelliyor. Onlarin disinda kalan butun tipler prezervatife ragmen bulasabiliyor.
Sonra o cicili bicili elbiseleriniz sizi kurtarmaz amaSöylemesi kolay? Şu an çalışıyorum, kıyafet vs almasam da aşıya ayıraca param kalmıyor ay sonuna.
Tek eşli olmasi da garanti degil, onceden kapmis olabilir.O zaman ne yapmak gerekiyor? Cinsel hayatım yok zaten bu sebepten ama iki sevgilisi olan bir erkekte de olabilir. Her kadın da tek eşli değil sonuçta.
Eğer sağlığınız için , örneğin 1 yıl içinde 4500-7000 arası bir para biriktiremiyorsanız, uygulamalarsan adamlarla sevişmeyiverin, tedavi çok daha pahalıya patlarSöylemesi kolay? Şu an çalışıyorum, kıyafet vs almasam da aşıya ayıraca param kalmıyor ay sonuna.
Her konum birbiriyle bağlantılı olmak zorunda mı? Belki onu unutmak istiyorumdur.Siz daha dün hoşlandığınız kişi için konu açmadınız mı? Uygulama da nereden çıktı şimdi?