• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

ayyy kızlar valla öbür tarafta bıdı bıdı etmekten buraya girmek hiç aklıma gelmiyo artık. ne iyi yaptık da orda toplandık.

hahahah :) buraya girmeye unutuyorum resmen, diger tarafa alismisim iyice. neyse az önce meyve salatasi yedim <3 sabah 3 dilim kepek ekmekle kahvaltimi güzelce yaptim, yaninda yesil cayimi ictim, bugün süper gidiyorum. herhalde birazdan kendime sütlü corba ve salata yaparim ve günü öyle kapatirim. bu arada saat 17:00 burda, yani 23 degil :D
seviyorum hepinizi :16:

hahahah :) buraya girmeye unutuyorum resmen, diger tarafa alismisim iyice. neyse az önce meyve salatasi yedim <3 sabah 3 dilim kepek ekmekle kahvaltimi güzelce yaptim, yaninda yesil cayimi ictim, bugün süper gidiyorum. herhalde birazdan kendime sütlü corba ve salata yaparim ve günü öyle kapatirim. bu arada saat 17:00 burda, yani 23 degil :D
seviyorum hepinizi :16:

yav herkes unutuyor burayı bende önce faceyi açıyorum orda lak lak
burda in cin top oynuyorr

bugün berbattı benim için

menüm

sabah 2 dl ekmek peynir omlet domates salatalık yedim

öğle 2 ymk makarna ve pırasa

akşamsaa kumpir :17::17: gerçi hepsini bitiremedim (züğürrt tesellisi):37::37:

su bir ltre bile olmamıştır

spor yok ama mağaza mağaza dolaştım :9::9::9:

yarında dışardayım ertesi günde
valiz hazırlığıyla geçer kilom hala 73 buarada
yarın sabaha kadar değişiciğini sanmıyorummm :19::19:

yanlız şu varki bir beden incelmişim looo
nasıl oluyor anlamadım ama 42 bedene rahat girdim bundan 2 hafta öncesine 44 dü

hatunlar bugün kilo bildirimi günü

benim kilom 58.6

geçen hafta 60 bu hafta 58 nasıl oluyor bu durum bende anlamıyorum ama neticede mutluyum

selammm kızlaaaarrr

valla bugun kilo bildirimi vardı ama valla unutmuşum aklıma tartılmak gelmedi
bi de haftasonu çok yedim
tartılmaya korkuyorum diyebilirim
ayrıca bayram geliyor
gene kaçamaklar olucak bolca

aslında bayram tatili benim için bir fırsat olabilir
4 gün spor yapsam belki biraz kendime gelirim:26:

Adetimiz yaklaşırken kilo vermesi duran varmı..bende öyle oluyo..denedm çok azda yesem 3 gundur tartıda aynı çkıyorum...........

Adetimiz yaklaşırken kilo vermesi duran varmı..bende öyle oluyo..denedm çok azda yesem 3 gundur tartıda aynı çkıyorum...........

evet canım malesef böyle bir durum var hatta kilo vermeyi bırak bu zamanlarda 2 kilo bile fazla çıkabilirsin
çünkü vücut su topluyor ama adet geçince birkaç gün içinde düzene girer

.

kızlar pembe nerelerde yahuuuu

ben tabloyu yarn düzenler eklerim bugün hiç halim yokkk

bugün çok yoruldum malüm bayram temizliği bide benm 2 ev olunca işler 2 ye katlanıyr:(

kızlar pembe nerelerde yahuuuu

ben tabloyu yarn düzenler eklerim bugün hiç halim yokkk

bugün çok yoruldum malüm bayram temizliği bide benm 2 ev olunca işler 2 ye katlanıyr:(

yettim gari bebeeeeeemmm bayramınızzz mübarek olsuunn bayram ziyaretleri oraya git buraya git derken giremiyorumm.Buarada da acaip yiyorum acaip bi gevşeklik var bayramdan sonra dukana başlıcam en güzel o diyeti yapıodum benn iş arkadaşımında akllına girdim oda başlıcak bi süre bişey yiyemiceeemden dolayı önüme geleni yiyorum sonum hayrola:)

yettim gari bebeeeeeemmm bayramınızzz mübarek olsuunn bayram ziyaretleri oraya git buraya git derken giremiyorumm.Buarada da acaip yiyorum acaip bi gevşeklik var bayramdan sonra dukana başlıcam en güzel o diyeti yapıodum benn iş arkadaşımında akllına girdim oda başlıcak bi süre bişey yiyemiceeemden dolayı önüme geleni yiyorum sonum hayrola:)

Vallahi böyle olmuyor bende p.tesi geri dumana baslicm
ve bidahada birakmicm enguzel onu uyguluyorum

poffff diyet miyet hiçbişey kalmadı bu bayram mahvetti beni

yaklaşık 1 haftadır hayvan gibi tatlı yiyorum ya rezalet

pazartesi ben de adam gibi düzenli beslenmeye dönücem

adet oldum bi de onu da bahane ettim deli gibi yedim

şu işin temposuna alışsam bi spora da başlıycam ama nasıl olucak bilmiyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmmm
neler olmuş ben yokken buralarda
grup 2 ye mi ayrıldı bana mı öyle geliyor?
herkes ne güzel kilolarını vermiş
ben acınacak haldeyim

nisan ayından bu yana ne siteye girebildim ne de diyet yapabildim
mart sonunda aniden bir rahatsızlandım (kulak zarım patlaı, %87 duyma kaybım oluştu) aylarca onunla uğraştım
ben rahatsızlanınca eşim apar topar gemiden geldi
derken tedavi kontroller iyileşme süreci yaz tatili vs vs vs derken derken eşimi yine yolladım yurt dışına ve aranıza döndüm
bu kez iyice zayıflamam lazım Allah'ın izniyle nasıl bir diyet yapacağıma bu gece karar verip yarın itibariyle psikopata bağlamalıyım çünkü 89 kilo geldim şimdi
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmmm
neler olmuş ben yokken buralarda
grup 2 ye mi ayrıldı bana mı öyle geliyor?
herkes ne güzel kilolarını vermiş
ben acınacak haldeyim

nisan ayından bu yana ne siteye girebildim ne de diyet yapabildim
mart sonunda aniden bir rahatsızlandım (kulak zarım patlaı, %87 duyma kaybım oluştu) aylarca onunla uğraştım
ben rahatsızlanınca eşim apar topar gemiden geldi
derken tedavi kontroller iyileşme süreci yaz tatili vs vs vs derken derken eşimi yine yolladım yurt dışına ve aranıza döndüm
bu kez iyice zayıflamam lazım Allah'ın izniyle nasıl bir diyet yapacağıma bu gece karar verip yarın itibariyle psikopata bağlamalıyım çünkü 89 kilo geldim şimdi
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?

aaaaaaaaaa diyorum şu an çok şaşırdım senin yazdığını görünce
biz de noldu bu kıza diyoduk

biz aynıyız canım sadece ufak değişiklikler oldu o kadar
geçmiş olsun bu arada

Back
X