• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

selam kızlar
bugünkü menümü bildiriyorum

sabak: 1 kase nesfit

ara: 1 bardak beşi bir yerde çayı

öğle: 1 kocaman kase beyaz lahana,marul ve 1 havuçtan oluşan ve içine 1 dilim peynir ufaladığım yağsız limonlu salata + 1 paket etiformun 3/4 ü.

ara: 1 bardak biberiye çayı + 1 çilekli activia yoğurt + 1 paket mavi yeşil mısır ve prinç çıtırı

akşam: 1 tabak kapuska + 1 kase yoğurt + 2 dilim kepek ekmeği

bugünde güzel gitti maşallah

biraz dinlenip spor da yapacağım inşallah

kızlar dukan mı isveç mi

dukan yapan var mı aramızda

dukan işe yarıyor mu gerçekten

selam kızlar
bugünkü menümü bildiriyorum

sabak: 1 kase nesfit

ara: 1 bardak beşi bir yerde çayı

öğle: 1 kocaman kase beyaz lahana,marul ve 1 havuçtan oluşan ve içine 1 dilim peynir ufaladığım yağsız limonlu salata + 1 paket etiformun 3/4 ü.

ara: 1 bardak biberiye çayı + 1 çilekli activia yoğurt + 1 paket mavi yeşil mısır ve prinç çıtırı

akşam: 1 tabak kapuska + 1 kase yoğurt + 2 dilim kepek ekmeği

bugünde güzel gitti maşallah

biraz dinlenip spor da yapacağım inşallah

kızlar dukan mı isveç mi

dukan yapan var mı aramızda

dukan işe yarıyor mu gerçekten

valla ben isveçi falan bilmem ama dukan yapıorum ve kesinlikle dukan diorum hem aç geçmiosun sürekli dukana uygun şeyler yiyebiliosun gerçi yemenede gerek kalmıo protein acaip tok tutuo verdiğin kiloyuda hayvani bi şekilde yemediğin sürece almıosun(gerçi benim hayvanide yediğim oldu ama az aldım)

valla ben isveçi falan bilmem ama dukan yapıorum ve kesinlikle dukan diorum hem aç geçmiosun sürekli dukana uygun şeyler yiyebiliosun gerçi yemenede gerek kalmıo protein acaip tok tutuo verdiğin kiloyuda hayvani bi şekilde yemediğin sürece almıosun(gerçi benim hayvanide yediğim oldu ama az aldım)

pembe arkadaşım

dukan testini yaptım 3 gün atak evresi çıktı

98 gün 2. evre çıktı

senden ricam sipariş verdiğim dukan kitabı gelene kadar bana atak evresinde neler yemem neler yememem gerektiğini bi anlatıver zahmet olmazsa

pembe arkadaşım

dukan testini yaptım 3 gün atak evresi çıktı

98 gün 2. evre çıktı

senden ricam sipariş verdiğim dukan kitabı gelene kadar bana atak evresinde neler yemem neler yememem gerektiğini bi anlatıver zahmet olmazsa

Benden daha güzel anlatıcak fotolar buldum:)

$s.webp$ö.webp$a.webp

DETAYLAR-EKSTRALAR:

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TOPLAMDA 1KG'YU GEÇMEMELİ.SÜT TERCİHEN 1 BRD.LA SINIRLANDIRILMALI.

ÇAY,KAHVE,BİTKİÇAYLARI,AYRAN,KEFİR,SÜT DIŞINDA EN AZ 1,5 LT SU İÇMEYİ UNUTMAYIN.

SİRKE(BALSAMİK veya ELMA)
KOKULU OTLAR(maydanoz,dereotu,nane gibi otlar yiyeceklere tat verme amaçlı az miktarlarda tüketebilirsiniz,fazlası sebzeye gireceğinden izinli değil),
BAHARATLAR,
KORNİŞON TURŞU(3-4 adet)
LİMON SUYU(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde 1 kaşık)
SOĞAN,(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde çeyrey ufak soğan)
SARMISAK,(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde 1)
TUZ (çok çok azaltın)
HARDAL
ZEYTİNYAĞ(kasım 2011 de dr.dukan yaptığı güncellemeyle diyete 2 çay kaşığı kadar zeytinyağ ekledi.US ölçüsüne göre 2 çay kaşığı yaklaşık 3/4 yemek kaşığı kadar ediyor.Bunu istediğiniz yiyecekle kullanabilirsiniz.)
DOMATES(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde 1 kaşık)Domatesi rende,şeker ve yağ katkısız salça veya püre olarak kullanabilirsiniz.

*İçeceklerde veya yiyeceklerde kalorisiz tatlandırıcılardan(aspartam,sukraloz vs.) kullanabilirsiniz.(ÖRN:SPLENDA,STEVIA,TAKİTAFORMTAT60)
*Light gazlı içecekler tüketebilirsiniz.(Diyet kola vs)Dr.Dukan bu tür içecekleri de sınırlamıyor ama şahsi görüşüm 1-2 bardağın üzerine çıkmamak çünkü selülitin artmasına sebep oluyor bu tür içecekler.

Son düzenleme:
Benden daha güzel anlatıcak fotolar buldum:)

Eki Görüntüle 543949 Eki Görüntüle 543950 Eki Görüntüle 543952

DETAYLAR-EKSTRALAR:

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TOPLAMDA 1KG'YU GEÇMEMELİ.SÜT TERCİHEN 1 BRD.LA SINIRLANDIRILMALI.

ÇAY,KAHVE,BİTKİÇAYLARI,AYRAN,KEFİR,SÜT DIŞINDA EN AZ 1,5 LT SU İÇMEYİ UNUTMAYIN.

SİRKE(BALSAMİK veya ELMA)
KOKULU OTLAR(maydanoz,dereotu,nane gibi otlar yiyeceklere tat verme amaçlı az miktarlarda tüketebilirsiniz,fazlası sebzeye gireceğinden izinli değil),
BAHARATLAR,
KORNİŞON TURŞU(3-4 adet)
LİMON SUYU(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde 1 kaşık)
SOĞAN,(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde çeyrey ufak soğan)
SARMISAK,(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde 1)
TUZ (çok çok azaltın)
HARDAL
ZEYTİNYAĞ(kasım 2011 de dr.dukan yaptığı güncellemeyle diyete 2 çay kaşığı kadar zeytinyağ ekledi.US ölçüsüne göre 2 çay kaşığı yaklaşık 3/4 yemek kaşığı kadar ediyor.Bunu istediğiniz yiyecekle kullanabilirsiniz.)
DOMATES(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde 1 kaşık)Domatesi rende,şeker ve yağ katkısız salça veya püre olarak kullanabilirsiniz.

*İçeceklerde veya yiyeceklerde kalorisiz tatlandırıcılardan(aspartam,sukraloz vs.) kullanabilirsiniz.(ÖRN:SPLENDA,STEVIA,TAKİTAFORMTAT60)
*Light gazlı içecekler tüketebilirsiniz.(Diyet kola vs)Dr.Dukan bu tür içecekleri de sınırlamıyor ama şahsi görüşüm 1-2 bardağın üzerine çıkmamak çünkü selülitin artmasına sebep oluyor bu tür içecekler.

teşekkür ederim süper oldu bu

kitabım da geldi şimdi başlıyorum okumaya

pazar günü ya da pazartesi günü Allah nasip ederse dukan'a başlayacağım.

selam kızlar,

bugünkü menümü veriyorum:

sabah 1 kase nesfit

ara:1 bardak beşi bir yerdeli biberiye çayı

öğle: 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılan peynirli sandviç + 1 salatalık + yarım bardak ayran + 1 küçük meyveli yoğurt

akşam: tutmaç çorbası içeceğim. 4 gündür kapuskadan bıktım :) 1 tabak çorba + 1 dilim ekmek yeter bana :)

bugün de güzel geçti çok şükür.

şimdi dukan kitabıma başlıyorum.

haydi bismillah.

Bende bugün sabah dukan ekmeğim lor ve bi dilim sebzeli jambon yedim

Öğlen: ızgara Tavuk ve yeşil salata

Akşam: ızgara Tavuk yeşil salata lor peynir

akşam dışarda olacağım için öğlen yemeğimi fazla fazla getirmiştim ikiye böldüm yedim bu saatten sonra bişey yicemi sanmıorm yersemde yoğurt falan yerim en fazla bugün sebze protein günüm oldugundan yarın biraz fazla çıkabilirim neyse sorunn deill yeterki proteinlerde az cıkıyım:)

selam kızlaarrr haftasonu kmse girmez ama bari ben yazıyımmmm:) bugün 55.900 çıktımmm umarım düşüşler hep böyle devam ederrr ucundan kıyısından gördüm 55iii peki ama nerde benimmm gaza gelmişş arkadaşlarımmm yiyossunuz demiyyy çakallar hadi artık son lokmaları yiyince başlayın benle birlikteee

selam kızlar,

yarın dukan a başlıyorum Allah nasip ederse.

kitabı da aldım okuyorum.

umarım bu kez istediğim kiloya inebilirim.

Merhaba Kızlar,

Dukan'a başladım bugün 2. günüm

menümü bildirmek istiyorum

sabah 1 bardak süt + 1,5 kaşık yulaf kepeği

öğle 200 gram civarında haşlanmış tavuk eti + 1 kase light yoğurt

ara 1 fincan biberiye çayı

akşam 5 tane ızgara köfte (köfteyi kendim yaptım içine 1 yumurta, soğan, maydanoz, sarımsak, karabiber, kimyon ve 1 kasık kadar yulaf kepeği koydum.yağsız tavada pişirdim.)

bu saate kadar 1,5 litre civarında su içtim 2 ye tamamlayacağım.

müdahale etme gereyi duydum
bilin bakalım niye

Niyçınnnnnnnnnn?

Merhaba Kızlar,

akşam 5 tane ızgara köfte (köfteyi kendim yaptım içine 1 yumurta, soğan, maydanoz, sarımsak, karabiber, kimyon ve 1 kasık kadar yulaf kepeği koydum.yağsız tavada pişirdim.)

Ohh ne güzell başladın demek dukanaaa gün gün eriyip mutlu olcaksın doğru yolu buldun:) sarımsak falan dukanda serbest değil dimi heleki atak evresindee? ama sınırlı izinli olabilir

pembe seni tebrik ediyorum öncelikle gördün 55leri sonunda
darısı bizim başımıza :)

ben kendime geldim diyetime devam ediyorum

birazdan gelip menümü yazarımm

bugunku menum

sabah: beyaz peynirli tost, haşlanmış yumurta, limonlu sıcak su.

öğlen: 1 kepçe çorba, tavuk sote, pulbiberli yoğurt.

ara: kahve

akşam: 1 kepçe çorba, 5-6 kaşık taze fasulye yemeği, bol salata.

su çok fazla içemedim. sanırım 1.5 lt ancak olmuştur.

yarım saat spor yaptım kızlar
az oldu ama başlangıç için iyi
artık totoyu kaldırma zamanıdır
sızlanmanın alemi yok

selam kızlar,

yarın dukan a başlıyorum Allah nasip ederse.

kitabı da aldım okuyorum.

umarım bu kez istediğim kiloya inebilirim.
bencede doğru yolu buldun tebrik ederim:D
Merhaba Kızlar,

menün güzel ama dikkatimi çekti
günlük yulaf hakkını aşmşsn bilgin olsun canmm
Niyçınnnnnnnnnn?

Ohh ne güzell başladın demek dukanaaa gün gün eriyip mutlu olcaksın doğru yolu buldun:) sarımsak falan dukanda serbest değil dimi heleki atak evresindee? ama sınırlı izinli olabilir
sarmsak sınırlı izinli tüketilebiliyor şekerimmm
Kilo bildirimii: 55.700 Kıyafetle =) Yarın daha az çıkarım çünküm bugün protein günümmmmm:52::52::52: Laaa sadişş dönemedin mii halaaa
tebrikler canmm
ben dün sabah evime geldim
ve hemen diyete başladm ama normal diyete çünkü 1 2 güne kadar adanaya gideceğim 4 5 günde orda kalacagm
şimdi dukana başlarsam geri bırakmak zorunda kalcam
şimdi normal diyete devam edeyim gelince dukana başlarm

bugunku menum

sabah: beyaz peynirli tost, haşlanmış yumurta, limonlu sıcak su.

öğlen: 1 kepçe çorba, tavuk sote, pulbiberli yoğurt.

ara: kahve

akşam: 1 kepçe çorba, 5-6 kaşık taze fasulye yemeği, bol salata.

su çok fazla içemedim. sanırım 1.5 lt ancak olmuştur.

menü şahaneee
benm su miktarıda düştü yaa akşama kadar 3 4 bardak içiyorsam anca

Back
X