- Konu Sahibi denizeliklim
slm kızlar nabersinizzzz
cyy hoşgeldin tekrardan canım
selammmmmmmmmmmmmmmmm hoşbuldum
nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nabersinizzzz
cyy hoşgeldin tekrardan canım
selam kızlar
bugünkü menümü bildiriyorum
sabak: 1 kase nesfit
ara: 1 bardak beşi bir yerde çayı
öğle: 1 kocaman kase beyaz lahana,marul ve 1 havuçtan oluşan ve içine 1 dilim peynir ufaladığım yağsız limonlu salata + 1 paket etiformun 3/4 ü.
ara: 1 bardak biberiye çayı + 1 çilekli activia yoğurt + 1 paket mavi yeşil mısır ve prinç çıtırı
akşam: 1 tabak kapuska + 1 kase yoğurt + 2 dilim kepek ekmeği
bugünde güzel gitti maşallah
biraz dinlenip spor da yapacağım inşallah
kızlar dukan mı isveç mi
dukan yapan var mı aramızda
dukan işe yarıyor mu gerçekten
valla ben isveçi falan bilmem ama dukan yapıorum ve kesinlikle dukan diorum hem aç geçmiosun sürekli dukana uygun şeyler yiyebiliosun gerçi yemenede gerek kalmıo protein acaip tok tutuo verdiğin kiloyuda hayvani bi şekilde yemediğin sürece almıosun(gerçi benim hayvanide yediğim oldu ama az aldım)
pembe arkadaşım
dukan testini yaptım 3 gün atak evresi çıktı
98 gün 2. evre çıktı
senden ricam sipariş verdiğim dukan kitabı gelene kadar bana atak evresinde neler yemem neler yememem gerektiğini bi anlatıver zahmet olmazsa
Benden daha güzel anlatıcak fotolar buldum:)
Eki Görüntüle 543949 Eki Görüntüle 543950 Eki Görüntüle 543952
DETAYLAR-EKSTRALAR:
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TOPLAMDA 1KG'YU GEÇMEMELİ.SÜT TERCİHEN 1 BRD.LA SINIRLANDIRILMALI.
ÇAY,KAHVE,BİTKİÇAYLARI,AYRAN,KEFİR,SÜT DIŞINDA EN AZ 1,5 LT SU İÇMEYİ UNUTMAYIN.
SİRKE(BALSAMİK veya ELMA)
KOKULU OTLAR(maydanoz,dereotu,nane gibi otlar yiyeceklere tat verme amaçlı az miktarlarda tüketebilirsiniz,fazlası sebzeye gireceğinden izinli değil),
BAHARATLAR,
KORNİŞON TURŞU(3-4 adet)
LİMON SUYU(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde 1 kaşık)
SOĞAN,(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde çeyrey ufak soğan)
SARMISAK,(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde 1)
TUZ (çok çok azaltın)
HARDAL
ZEYTİNYAĞ(kasım 2011 de dr.dukan yaptığı güncellemeyle diyete 2 çay kaşığı kadar zeytinyağ ekledi.US ölçüsüne göre 2 çay kaşığı yaklaşık 3/4 yemek kaşığı kadar ediyor.Bunu istediğiniz yiyecekle kullanabilirsiniz.)
DOMATES(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde 1 kaşık)Domatesi rende,şeker ve yağ katkısız salça veya püre olarak kullanabilirsiniz.
*İçeceklerde veya yiyeceklerde kalorisiz tatlandırıcılardan(aspartam,sukraloz vs.) kullanabilirsiniz.(ÖRN:SPLENDA,STEVIA,TAKİTAFORMTAT60)
*Light gazlı içecekler tüketebilirsiniz.(Diyet kola vs)Dr.Dukan bu tür içecekleri de sınırlamıyor ama şahsi görüşüm 1-2 bardağın üzerine çıkmamak çünkü selülitin artmasına sebep oluyor bu tür içecekler.
müdahale etme gereyi duydum
bilin bakalım niye
müdahale etme gereyi duydum
bilin bakalım niye
Merhaba Kızlar,
Dukan'a başladım bugün 2. günüm
menümü bildirmek istiyorum
sabah 1 bardak süt + 1,5 kaşık yulaf kepeği
öğle 200 gram civarında haşlanmış tavuk eti + 1 kase light yoğurt
ara 1 fincan biberiye çayı
akşam 5 tane ızgara köfte (köfteyi kendim yaptım içine 1 yumurta, soğan, maydanoz, sarımsak, karabiber, kimyon ve 1 kasık kadar yulaf kepeği koydum.yağsız tavada pişirdim.)
bu saate kadar 1,5 litre civarında su içtim 2 ye tamamlayacağım.
bencede doğru yolu buldun tebrik ederimselam kızlar,
yarın dukan a başlıyorum Allah nasip ederse.
kitabı da aldım okuyorum.
umarım bu kez istediğim kiloya inebilirim.
menün güzel ama dikkatimi çektiMerhaba Kızlar,
Dukan'a başladım bugün 2. günüm
menümü bildirmek istiyorum
sabah 1 bardak süt + 1,5 kaşık yulaf kepeği
öğle 200 gram civarında haşlanmış tavuk eti + 1 kase light yoğurt
ara 1 fincan biberiye çayı
akşam 5 tane ızgara köfte (köfteyi kendim yaptım içine 1 yumurta, soğan, maydanoz, sarımsak, karabiber, kimyon ve 1 kasık kadar yulaf kepeği koydum.yağsız tavada pişirdim.)
bu saate kadar 1,5 litre civarında su içtim 2 ye tamamlayacağım.
sarmsak sınırlı izinli tüketilebiliyor şekerimmmNiyçınnnnnnnnnn?
Ohh ne güzell başladın demek dukanaaa gün gün eriyip mutlu olcaksın doğru yolu buldun:) sarımsak falan dukanda serbest değil dimi heleki atak evresindee? ama sınırlı izinli olabilir
tebrikler canmmKilo bildirimii: 55.700 Kıyafetle =) Yarın daha az çıkarım çünküm bugün protein günümmmmmLaaa sadişş dönemedin mii halaaa
bugunku menum
sabah: beyaz peynirli tost, haşlanmış yumurta, limonlu sıcak su.
öğlen: 1 kepçe çorba, tavuk sote, pulbiberli yoğurt.
ara: kahve
akşam: 1 kepçe çorba, 5-6 kaşık taze fasulye yemeği, bol salata.
su çok fazla içemedim. sanırım 1.5 lt ancak olmuştur.