• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

pembe seni tebrik ediyorum öncelikle gördün 55leri sonunda
darısı bizim başımıza :)

ben kendime geldim diyetime devam ediyorum

birazdan gelip menümü yazarımm

Saol bebemmm valla 100gr bile gitse mutlu oluyorummm ve daha yeni yeni kendimi zayıflamış gibi hissetmeye başladım 1 kilo bile ne kadar önemliymişş psikolojidee

bugunku menum

sabah: beyaz peynirli tost, haşlanmış yumurta, limonlu sıcak su.

öğlen: 1 kepçe çorba, tavuk sote, pulbiberli yoğurt.

ara: kahve

akşam: 1 kepçe çorba, 5-6 kaşık taze fasulye yemeği, bol salata.

su çok fazla içemedim. sanırım 1.5 lt ancak olmuştur.

Yemeklerini nası canımm çektii haa tavuk hariç:) afiyet olsun canım menün gayet güzeell su da öyle bianda artmıo yavaş yavaş arttırınca vucut bu sefer kendi istiyo suyuu arttırırsın takma kafana

bencede doğru yolu buldun tebrik ederim:D

menün güzel ama dikkatimi çekti
günlük yulaf hakkını aşmşsn bilgin olsun canmm

sarmsak sınırlı izinli tüketilebiliyor şekerimmm

tebrikler canmm
ben dün sabah evime geldim
ve hemen diyete başladm ama normal diyete çünkü 1 2 güne kadar adanaya gideceğim 4 5 günde orda kalacagm
şimdi dukana başlarsam geri bırakmak zorunda kalcam
şimdi normal diyete devam edeyim gelince dukana başlarm

menü şahaneee
benm su miktarıda düştü yaa akşama kadar 3 4 bardak içiyorsam anca

kızz vallahada yulaf kepeğinin ucu kaçmış hiç dikkat etmemişim:) tabii adanaya gidip dukan yapmak olurmu daha lahmacun yiyeceeeeeeen:52::52::52::52:

Şuan bi havalar bi havalar 55.500 den sıkılmış durumdayımm banane banane 54ü görmek istiyorummm 55leri beğenmez oldummm ee okadarda olsun hayatımda hiç 54ü görmedimkii hevesleniorum işte:) haydiiin gaz verin bana bırakmıyım şu dukanııı yaaaaaa

Merhaba arkadaşlar,

Dukan'ın 3. gününü sağ salim bitirdim. Bugün kabus gibi bir gündü. Öğle yemeğim için light ton balığı ve ayranımı akşamdan yapıp hazırlamıştım ama okula gittiğimde buzdolabında unuttuğumu anladım,yıkıldım. Köy gibi bir yerde öğretmenlik yaptığım ve bugün nöbetçi olduğum için okuldan ayrılamadığımdan öğle menüm kabus gibi ama akşam hakkını verdim :)

Mutlu olma sebebim şu ki dukan a pazar başladım. ctsi gecesi 89,600 idim. pazar sabahı dukan a başlarken 89,00 geldim ve ve ve bugün 87,100 geldim. bu süperrrrrrr değil mi?

Ama hiç kaçamak yapmadım. Dün arkadaşımın doğum günüydü.Orada hiçbir şey yemedim sadece maden suyu içtim :) ve kızlar irademe hayran oldu. Umarım hep böyle devam eder. İnşallah.

Şimdi menümü paylaşıyorum:
sabah: 1 bardak süt + 1,5 kaşık yulaf kepeği

öğle: 1 bardak ayran + 1 maden suyu (yemeğimi evde unuttum çünkü ve okulda da sadece sucuklu kaşarlı tost ve bisküvi satılıyor.)

akşam: light yağı süzüm süzüm süzülmüş ton balığı + 1 bardak ayran + 4 köfte (dün kendi yaptığım köfteden) + 3-4 kaşık yoğurt

gün içinde ancak 1 litre su içmişimdir. daha da içerim yatıncaya kadar.

bugün sporumu okulda yaptım sayıyorum. sabah 8 den akşam 5 e kadar okuldaydım ve bahçe nöbetçisiydim fazlasıyla yürüdüm merdiven inip çıktım şimdi spora halim yok.

umarım bu günümü beğenirsiniz.

bencede doğru yolu buldun tebrik ederim:D

menün güzel ama dikkatimi çekti
günlük yulaf hakkını aşmşsn bilgin olsun canmm

sarmsak sınırlı izinli tüketilebiliyor şekerimmm

tebrikler canmm
ben dün sabah evime geldim
ve hemen diyete başladm ama normal diyete çünkü 1 2 güne kadar adanaya gideceğim 4 5 günde orda kalacagm
şimdi dukana başlarsam geri bırakmak zorunda kalcam
şimdi normal diyete devam edeyim gelince dukana başlarm

köftede 1,5 kaşık kadar yulaf kullandım ve o köfte benim dün, bugün ve yarın lık diye yoğurduğum köfte. yani hepsini dün yemedim. yulaf kepeğini çok abartmış sayılmam yani :)

selam kızlar

menüm

sabah: beyaz peynirli tostum ve yumurtam fiks :D

öğlen: 1 kepçe çorba, 7-8 kaşık nohut yemee, yoğurt

ara: yarım simit. simidi müdür getirmiş sabahleyin. akşama doğru midem kazındı yarısını yedim ben de.

akşam: 1 kepçe çorba, istavrit balığı, bol salata

selam kızlar

menüm

ara: yarım simit. simidi müdür getirmiş sabahleyin. akşama doğru midem kazındı yarısını yedim ben de.

tebrik ederim
süpersin

selam kızlar

menüm

azmine hayranım ya, maşallah sana.
ben de senin gibi olurum inş.

Merhaba arkadaşlar,

Dukan'ın 3. gününü sağ salim bitirdim. Bugün kabus gibi bir gündü. Öğle yemeğim için light ton balığı ve ayranımı akşamdan yapıp hazırlamıştım ama okula gittiğimde buzdolabında unuttuğumu anladım,yıkıldım. Köy gibi bir yerde öğretmenlik yaptığım ve bugün nöbetçi olduğum için okuldan ayrılamadığımdan öğle menüm kabus gibi ama akşam hakkını verdim :)

Mutlu olma sebebim şu ki dukan a pazar başladım. ctsi gecesi 89,600 idim. pazar sabahı dukan a başlarken 89,00 geldim ve ve ve bugün 87,100 geldim. bu süperrrrrrr değil mi?

Ama hiç kaçamak yapmadım. Dün arkadaşımın doğum günüydü.Orada hiçbir şey yemedim sadece maden suyu içtim :) ve kızlar irademe hayran oldu. Umarım hep böyle devam eder. İnşallah.

öğle: 1 bardak ayran + 1 maden suyu (yemeğimi evde unuttum çünkü ve okulda da sadece sucuklu kaşarlı tost ve bisküvi satılıyor.)

akşam: light yağı süzüm süzüm süzülmüş ton balığı + 1 bardak ayran + 4 köfte (dün kendi yaptığım köfteden) + 3-4 kaşık yoğurt

bugün sporumu okulda yaptım sayıyorum. sabah 8 den akşam 5 e kadar okuldaydım ve bahçe nöbetçisiydim fazlasıyla yürüdüm merdiven inip çıktım şimdi spora halim yok.

İşte dukanında zorluğu burda başlıooo yemeğini hep kendin hazırlamak zorundasın es kaza unuttun mu ya aç kalcan ya yasaklara yönelcenn bir kerelik birşey olmaz diye düşünüyorum ama çok dikkat et unutmamaya çalış canımm ayrıca tebrik ederim 2 kilo gitmiş bu diyetin en önemli motive kaynağıda hızla giden kilolar oluyo :9: eridiğini gördükçe bırakası gelmio insanın böyle devam et eşin gelince bi şok olsun bakalım =)

selam kızlar

menüm

dukan gözümü kör etti herşeyi protein olarak görüyorummm ama sen bana bakma böyle menülerle ne güzel kilolar verdin sen herşeyide ölçülü yemişsin böyle devam et balımm seni artık 58lerde görmek istiyorum hatta 58e sızlanıp 57lere düşmeni istiyorum:52::52::52:

Dün Akşam ne güzel 55.200 çıkmıştım yarın 54.900ü görürüm derken bugün 55.400 e fırladığımı gördümmm olsuunn moral bozmak yok S+P günü artışıdır ödemdir ödemm eheheh
Hergünde rüyamda dukanı bozdugumu ayı gibi yediğimi görüyorum rüyalar tersine çıkarmış inşallah bozmamda 52leri falan görürüm

İşte dukanında zorluğu burda başlıooo yemeğini hep kendin hazırlamak zorundasın es kaza unuttun mu ya aç kalcan ya yasaklara yönelcenn bir kerelik birşey olmaz diye düşünüyorum ama çok dikkat et unutmamaya çalış canımm ayrıca tebrik ederim 2 kilo gitmiş bu diyetin en önemli motive kaynağıda hızla giden kilolar oluyo :9: eridiğini gördükçe bırakası gelmio insanın böyle devam et eşin gelince bi şok olsun bakalım =)

dukan gözümü kör etti herşeyi protein olarak görüyorummm ama sen bana bakma böyle menülerle ne güzel kilolar verdin sen herşeyide ölçülü yemişsin böyle devam et balımm seni artık 58lerde görmek istiyorum hatta 58e sızlanıp 57lere düşmeni istiyorum:52::52::52:

inşallah canım valla
ben de çok pis kafaya taktım bu işi yakında 58leri görmek istiyorum

selam kızlar

sabah işe giderken 60 çıktım ama sanırım denizin tezi doğru. sabahları ödem oluyo. işten geldiğimde 59 çıktım yineee:52: veeeee çok mutlu oldum acayip gaza geldim. demek ki öküz gibi yeyince insan öyle 60 da çıkarım bilmem kaç da.

bugunku menüm:

sabah: fiks tostlu kahvaltım :)) 1 yumurta

ara: 1 mandalina

öğlen: 1 kepçe çorba, arnavut ciğeri-miktar olarak bir tabağı doldurcak kadardı-, ayran

ara: 2 mandalina

kızlar yemekte mandalina vardı. ondan böyle mandalina şenliği yaptım bugun :))

akşam: 1 kepçe çorba, kıymalı yumurta, 1 dl çavdar ekmeği.

su bolca içtim 2 lt ye yaklaşmıştır

bugun işte ciğerin yanında patates ve pilav da vardı. ben tabii ki ikisini de yemedim. arkadaşlar kıza bak ya nasıl dikkat ediyo falan diyolar bana :) eski halimi gösterdim, inanamadılar ahahahah bi bana bakıyolar bi fotoya :)))) çok güldüm. arkadaş kalktı müdürüme bile gösterdi. bakın hüseyin bey bu kim diyo :)) müdür de 140 kilo falan bi adam. bi ara 40 kilo vermiş. 30unu geri almış. adam hayran oldu. seni gördüm ya daha da tatlı yemem diyo :))

selam kızlar ne habersiniz
sayfamız dibe vurmuş ani bir hareketle yukarı çekeyim dedim
benim diyet miyet yaptığım yok iyi bir sopaya ihtiyacım var
reglim bitti düzelirim dedim ama malesef birtürlü toparlanamıyorum
ama öyle hayvan gibide yemiyorum az bişey dikkat ediyorum
bu sabah 59.2 idim çok bişe almamışım ama 58 lerden sonra hatta 57 lerin hayalini kurarken azıcık dokundu diyebilirim

Merhaba arkadaşlar,

dukanın hayırlı uğurlu olsun
ama sakın unutma dukan yarım bırakmaya gelmez başladın mı bitereceksin
ya hep ya hiç mantığı yani.ben bu sebeple başlıyamıyorum
zaten vermem gereken 2-3 kilocuk var dukan mukan yapamam

bahçe nöbetide iyi bir spor sayılır
ben nöbet tutmuyorum ama arkadaşlardan biliyorum

bende bende 57 leri beyenmeyip 56 lara göz dikmek istiyorum

inşallah canım valla
ben de çok pis kafaya taktım bu işi yakında 58leri görmek istiyorum

bende

dün kimse yazmamış diye :ssz:
bildim mi :1:

evet canım malesef sayfa dibe vurmuştu

Niyçınnnnnnnnnn?,

Ohh ne güzell başladın demek dukanaaa gün gün eriyip mutlu olcaksın doğru yolu buldun:) sarımsak falan dukanda serbest değil dimi heleki atak evresindee? ama sınırlı izinli olabilir

bkz üstteki mesaj

selam kızlar

sabah işe giderken 60 çıktım ama sanırım denizin tezi doğru. sabahları ödem oluyo. işten geldiğimde 59 çıktım yineee:52: veeeee çok mutlu oldum acayip gaza geldim. demek ki öküz gibi yeyince insan öyle 60 da çıkarım bilmem kaç da.

bugunku menüm:

sabah: fiks tostlu kahvaltım :)) 1 yumurta

ara: 1 mandalina

öğlen: 1 kepçe çorba, arnavut ciğeri-miktar olarak bir tabağı doldurcak kadardı-, ayran

ara: 2 mandalina

kızlar yemekte mandalina vardı. ondan böyle mandalina şenliği yaptım bugun :))

akşam: 1 kepçe çorba, kıymalı yumurta, 1 dl çavdar ekmeği.

su bolca içtim 2 lt ye yaklaşmıştır

:46::46::46::46:

bugun işte ciğerin yanında patates ve pilav da vardı. ben tabii ki ikisini de yemedim. arkadaşlar kıza bak ya nasıl dikkat ediyo falan diyolar bana :) eski halimi gösterdim, inanamadılar ahahahah bi bana bakıyolar bi fotoya :)))) çok güldüm. arkadaş kalktı müdürüme bile gösterdi. bakın hüseyin bey bu kim diyo :)) müdür de 140 kilo falan bi adam. bi ara 40 kilo vermiş. 30unu geri almış. adam hayran oldu. seni gördüm ya daha da tatlı yemem diyo :))

bir alkış ta burası için :46::46::46::46::46:

kızlar bilgisayarım,daha doğrusu internetim arızalıydı dün deli etti beni
face yi açtım ama sayfa falan ilerlemiyor hatta sohbettekiler bile görünmüyordu
kk yı açmayı denedim hiç açılmadı şükür bugün iyi

random ve pembe sizi canı gönülden kutluyorum
sizde olmasanız bizi kim motive edecekl

UZUN ZAMANDAN SONRA İLK MENÜ BİLDİRİMİM

SABAH
1 adet küçük boy poaça,1 bardak şekersiz çay

ARA
1 kupa şekersiz,sütsüz neskafe
2 saat sonra
2 adet hurma (elma gibi olanlardan)

ÖĞLEN
4-5 çatal taze fasülye,2-3 çatal çocuklardan kalma menemen.elimin boyutunda kepekli lavaş

akşam
2 adet çok küçük boy dolma,2 tanede kabak dolmasının dış kabukları

su
malesef pek içemedim

spor
çocuklarla boğuşma,sinir krizi,bağırma falan fistan

Son düzenleme:
bugun iyi bi menü çıkaramadım
karbonhidrat fazlası oldu biraz ne yazık ki

sabah: 2 dl çavdar ekmeği, domatesli yumurta, peynir zeytin çay.

öğlen: 1 kepçe çorba, 1 tane biber dolması, 1 dl su böreği

hem börek hem dolma hiç olmadı.

akşam: 1 kepçe çorba, balık.

Merhaba Kızlar,

5. Atak Günümdeyim çok şükür.

89 ile başladığım kilom 86,5 bugün itibariyle.

Bugünkü menümü bildiriyorum.

Sabah 1 bardak süt + 1 çatal peynir + 1 kaşık yulaf kepeği

Öğle kıymalı yumurta + yoğurt

akşam sulu köfte + yoğurt (köfteye ceviz kadar soğan rendeledim. çünkü ben yıllardır et tüketemeyen bir insanım.)

(annemin sulu köftesini kendimce dukana uyarladım. süper oldu. günlerdir köfte yemekten bıkmıştım. )

selam hatunlar
bende bugün pek iyi gitmedim ama yinede yazıyım sizde görün

sabah
2 adet poaça,şekersiz çay

ara
1,5 dilim baklava,yarım avuç çerez ( utanç tablom ) :17::17:

öğlen
1 küçük boy patlıcan dolması, 2,3 tane çıbık kraker

ara
1 elma

akşam
fırın poşetinde tavuk yapıyorum,yanınada yoğurt yemeyi düşünüyorum

bugünlük bukadar

suyumu gene az içtim şu suyu birtürlü arttıramadım gitti

.

bugun iyi bi menü çıkaramadım
karbonhidrat fazlası oldu biraz ne yazık ki

sabah: 2 dl çavdar ekmeği, domatesli yumurta, peynir zeytin çay.

öğlen: 1 kepçe çorba, 1 tane biber dolması, 1 dl su böreği

hem börek hem dolma hiç olmadı.

akşam: 1 kepçe çorba, balık.

çorba,dolma,börek hep karbonhidrat olmuş
ama sen yarın kesin dengelersin eminim buna

.

Back
X