Bakin hanımefendi,bununla ilgili ilk ve son kez açıklama yapıyorum. Eski üyelerden biri hatırladı dövmuş diyorsunuz.Muhtemelen o üye beni farklı biriyle karıştırıyor veya benim bir yorumumu çarpıtıyor ama 2 seneye yakın bir zaman öncesini nasıl böyle aklına kazımış hayret ettim. Ben çocuğumu dövüyorsam çocuğuma senden güçlü olanlar suç işlediğinde seni dövebilir mesajı veririm,bu çocuk bunu normal görür, kendine ozsaygisini yitirir hakettim der.Gelir bana anlatır miydi? Bir de yine söylüyorum,kızımın yalan söylemeyeceğini çok iyi biliyorum. Siz duygusal bakıp o öğretmenle kendinizi benzetmişsiniz ama aynı durumda olmadığınız muhtemel.Merhaba , evet ben tartaklamaya karşıyım , incitmeye karşıyım , tam olarak alındığım nokta şu , öğretmen sesini bile yükseltemez, ceza veremez kısmı... Neden sesimi yükseltmeyeyim , bu anneler evde çocuklarına hiç mi ses yükseltmiyor , bir kaç sayfa önce arkadaşlardan biri konu sahibini hatırladı çocuğunu dövmüştün diye , konu sahibi ona da ters cevap verdi . Demek istediğim şu ; öğretmen çocukla yüzleşmek istemiş , konuşmak istemiş ama konu sahibi hala çocuğumu korkuttu yazıyor hem de kendi yanında.. bir de en çok şuna takılıyorum benim çocuğum asla yalan söylemez ... Bakın size tüm samimiyetimle söylüyorum ; sınıfımda bir çocuk öğretmenim beni sınıfta dövdü diye evde annesine söylemiş , dövmeyi bırakın çocuğa temas bile etmemiştim , bütün sınıfa soruldu hepsi asla öğretmenim böyle bişey yapmadı dediler , sonra çocuk dedi ki tuvalette dövdü.. bakın bu kul hakkıdır, o yüzden asla ve asla benim çocuğum yalan söylemez denmemeli .. Ben 13 yıldır aynı okulda çalışıyorum , disiplinli ama sevecen olarak tanınırım , çoğu veli beni tanır ve benim sınıfıma yazdırmak ister , aynı bu konudaki öğretmen gibi .. çocuklara yeri geldiği zaman sesimi de yükseltirim, kızarım da, ceza da veririm .. Ama deli gibi severim de.. Bahçeye çıktığım zaman bütün eski öğrencilerim üstüme atlarlar .. Uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir derdimi ..Sevgiler ..
Son düzenleme: