amin be canım çok sağol.amin. inşallah hersey dilediğince olur.
bir bucuk yıl var canım kredinin bitmesine.Allah herkesin yardımcısı olsun. işimiz zor gerçekten.Inşallah kısa zamanda herkes düzlüğe çıkar. Cidden para nasıl geliyor nereye gidiyor anlamıyor insan. Hele şu krediler,kredi kartları varken. Insanın eline ulaşmadan gidiyor zaten maasının yarısı. Umarim kazanır eşiniz ve diğer tüm emek harcayanlar. Kredi ne zaman bitiyor? Nefes alırsınız en azindan bitince.
allah sabırlı kullarından etsin canım .Bazen kısır döngü dönüyor etrafımızda.
Sabırlı olun. Birbirinizi yemeden sabrınızı ortaya atın.
Rabbim bir kapıyı acar ötekini kapar.
Amin. çok zor gercekten.allah sabırlı kullarından etsin canım .
hangi bölumden atanmak istio puanı kacben zaten çalışıyrum allaha Şükürler olsun ama Memuriyete başladıgım zamandan beri lanet paranın hayrını hiç görmedimherşey kursagımda kaldı .Cocuklarım oldu. Eşim serbest çalışan. Ev kira,elektrik,su cocukların masrafı yemesi içmesi yarım ay idare etmez .Kredi borçları derken ayyyyyyyyyy!!!!!!!Ölmek istiyorum.Evlendiğimizde hep yurtdışına balayına gitmek isterdim olmadı içimde uhte kaldı .Ve hiçbir zamanda olmıyacak ben önce aç karnımı doyurayım da.Eşim annemle artık evde cocuklara bakıyor iş gelirse gidiyor ne yapsın ev kira, krediler. Kpss ye girdi.(çok çalıştı Allah var) Daha sonuçlar açıklanacak ta 1. tercih olmazssa 2.tercih olmazsa 3( yaaa yine olmazssa)Allahım ne olacak bizim bu halimiz sen bizim durumumuzda olan herkesin imdadına yetiş Ne zaman düzene girecek hayatımız.
bu yıl rahatsınızdır inşallah.Amin. çok zor gercekten.
Gecen yıl bizim halimiz geldi gözümün önüne.
Çok zor bir yıl atlatmıştık.
dişimizi sıkmaktan dişsiz kaldık canım ya.ONu bekliyoruz olmazsa işe girecek cocuklarda allaha emanet artık.Az kalmış canım sıkın azcık dişinizi.. Allah yardım eder muhakkak. İnş eşininizde en kısa zamanda kpss yi kazanır. Beklerken asgari ücretli de olsa düzenli sigortalı bir işe girse. .
sabrım tükendi bittim be canımböyle lanet ettiğiniz sürecede hayır görmezsiniz zaten
bende bazen amann diyorum ama parasız kalınca diplerde yüzüyorumPanik olmayın:)
Biliyorum demesi kolay ama cidden takmayın bu kadar
Aman olursa olur olmazsa olmaz diyin gamsız olun biraz :)
İnşallah gönlünüzce olur herşey Birgün hayalinizde ki tatilide yaparsınız
Bizimde maddi sıkıntılarımız var bitmiyor borçlar allah sonumuzu hayır etsin bebişle zor oluyor
2. Çocuğu çok istiyorum sırf maddiyattan yapamıyorum :/
milyonlarca insana göre çom iyi şartlarınız varsabrım tükendi bittim be canım
Hepimizde aynı dert var ama ne yapacaksın üzülünce değişen bir şey olmuyor kibende bazen amann diyorum ama parasız kalınca diplerde yüzüyorum
kredi neyin kredisi ev mi?daha
bir bucuk yıl var canım kredinin bitmesine.Allah herkesin yardımcısı olsun. işimiz zor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?