Cocuk yapmasamda kredi ödiyordum imkansızdı yani hayalelr ve kezbanlar :))))) yaşadığıma da şükürler olsun.milyonlarca insana göre çom iyi şartlarınız var
hem senin hem eşinin işi var
para kazanıyorsunuz
sadece parayı yönetmeyi bilmiyorsunuz
çocuk var demişsiniz hayalleriniz bu kadar önemli ise önce hayalleri gerçekleştirip sonra çocuk yapacaktınız benim gibi
ya şuan ki işin olmasa eşinin de işi olmasa böyle düşün
bence fazla harcama listenizi kontrol edin ona göre bir düzene oturdun
mesela ev kira ne kadar kira veriyorsunuz
kredi çekip ev almak cazip ise öyle bir yol deneyin ben öyle yaptım
zor bir iki sene geçirdim şimdi çok şükür diyordum
her şey gençlikte
Hepimizde aynı dert var ama ne yapacaksın üzülünce değişen bir şey olmuyor ki
iyi o zaman kolay gelsinCocuk yapmasamda kredi ödiyordum imkansızdı yani hayalelr ve kezbanlar :))))) yaşadığıma da şükürler olsun.
ayyy canım bana umut verdin allah razı olsunnnkredi neyin kredisi ev mi?
ama ev kira demişssin.
ikizlerin var biliyorum.
dolayısıyla masrafın oldukça fazladır.
aynı durumdayım.yetişmekte zorlanıyoruz biz de.
eşin en azından çocuklara bakıyormuş evde.
annen tek başına da bakabiliyor mu eşin olmasa?
ataması olur inş. eşinin bu arada:))
amin cnm aminn.Allah yardımcınız olsun
böyle evde oturup iş beklemekle kısmeti açılmaz onu diyim ben.
bir erkeğin kpss olursa olur yoksa bekleyeceğim demesi de hiç normal değil.
eşinizin öyle ya da böyle bir işe girmesi gerek.
yani ben memur olmadan önce çay da yaptım, sekreterlik de yaptım, muhasebecilik de yaptım. belli ki sırtını size dayamış.
bence dürtme vakti gelmiş, geçiyor.
Üzülme Can'ım benim bankada bir ablam vardı eve hep o bakıyordu Allah mutluluk versin yurtdışı vs eşinle huzurun olmadı mı zehr olur oda olur inşben zaten çalışıyrum allaha Şükürler olsun ama Memuriyete başladıgım zamandan beri lanet paranın hayrını hiç görmedimherşey kursagımda kaldı .Cocuklarım oldu. Eşim serbest çalışan. Ev kira,elektrik,su cocukların masrafı yemesi içmesi yarım ay idare etmez .Kredi borçları derken ayyyyyyyyyy!!!!!!!Ölmek istiyorum.Evlendiğimizde hep yurtdışına balayına gitmek isterdim olmadı içimde uhte kaldı .Ve hiçbir zamanda olmıyacak ben önce aç karnımı doyurayım da.Eşim annemle artık evde cocuklara bakıyor iş gelirse gidiyor ne yapsın ev kira, krediler. Kpss ye girdi.(çok çalıştı Allah var) Daha sonuçlar açıklanacak ta 1. tercih olmazssa 2.tercih olmazsa 3( yaaa yine olmazssa)Allahım ne olacak bizim bu halimiz sen bizim durumumuzda olan herkesin imdadına yetiş Ne zaman düzene girecek hayatımız.
Haklısın cnmÜzülme Can'ım benim bankada bir ablam vardı eve hep o bakıyordu Allah mutluluk versin yurtdışı vs eşinle huzurun olmadı mı zehr olur oda olur inş
Evi siz geçindiriyorsunuz resmen eşinizde illa memurluk diye diretmesin ataması oluncaya kadar girsin bir işte çalışsın market olur,garsonluk olur farklı günlük işler olur.ben zaten çalışıyrum allaha Şükürler olsun ama Memuriyete başladıgım zamandan beri lanet paranın hayrını hiç görmedimherşey kursagımda kaldı .Cocuklarım oldu. Eşim serbest çalışan. Ev kira,elektrik,su cocukların masrafı yemesi içmesi yarım ay idare etmez .Kredi borçları derken ayyyyyyyyyy!!!!!!!Ölmek istiyorum.Evlendiğimizde hep yurtdışına balayına gitmek isterdim olmadı içimde uhte kaldı .Ve hiçbir zamanda olmıyacak ben önce aç karnımı doyurayım da.Eşim annemle artık evde cocuklara bakıyor iş gelirse gidiyor ne yapsın ev kira, krediler. Kpss ye girdi.(çok çalıştı Allah var) Daha sonuçlar açıklanacak ta 1. tercih olmazssa 2.tercih olmazsa 3( yaaa yine olmazssa)Allahım ne olacak bizim bu halimiz sen bizim durumumuzda olan herkesin imdadına yetiş Ne zaman düzene girecek hayatımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?