- Emoji Skoru
- 16.271
- Puanlar
- 208
Hafta sonu çok yoğun olacağım için unutmadan yazmak istedim
4 haftadır üst üste bireysel siralamanin birincisi oluyorum benim 3 haftadır yazdiklarim dışında yazabileceğim herhangi bir sırrim.yok açıkçası. Tek sırrim hep dediğim gibi muhteşem bir takımda kendime yer bulabilmiş olmam bunun içinde öncelikle Kaptanligi layigiyla yapan sevgili @Zipzip- 'a daha sonra o takimin üyeleri olan
@Nidsalii
@selensu82
@asysss
@PAPATYAM
@birbeste
@sena zeynep
@Elhan
@Tesnim1989
@Elif Eylul
@madamhd
@askrhpozitif
@Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
@Cordeliaa
@timesinfinity
@Haticesnr
@SATURN71
@sulisim
@Cedarice
@onlinenurse 'ye tek tek tesekur ediyorum.Verdiginiz güven gösterdiginiz hoş görü ve iradenizle bu yolda sizinle olabilme firsatini bana verdiğiniz için hepinize sonsuz tesekur ederim .IYKI VARSINIZ 6.Takımın muhteşem çıtırları ❤❤❤
İsteyin vazgeçmeyin başarmanın hazzina varın..
4 haftadır üst üste bireysel siralamanin birincisi oluyorum benim 3 haftadır yazdiklarim dışında yazabileceğim herhangi bir sırrim.yok açıkçası. Tek sırrim hep dediğim gibi muhteşem bir takımda kendime yer bulabilmiş olmam bunun içinde öncelikle Kaptanligi layigiyla yapan sevgili @Zipzip- 'a daha sonra o takimin üyeleri olan
@Nidsalii
@selensu82
@asysss
@PAPATYAM
@birbeste
@sena zeynep
@Elhan
@Tesnim1989
@Elif Eylul
@madamhd
@askrhpozitif
@Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
@Cordeliaa
@timesinfinity
@Haticesnr
@SATURN71
@sulisim
@Cedarice
@onlinenurse 'ye tek tek tesekur ediyorum.Verdiginiz güven gösterdiginiz hoş görü ve iradenizle bu yolda sizinle olabilme firsatini bana verdiğiniz için hepinize sonsuz tesekur ederim .IYKI VARSINIZ 6.Takımın muhteşem çıtırları ❤❤❤
İsteyin vazgeçmeyin başarmanın hazzina varın..