- 2 Haziran 2019
- 166
- 187
- 103
- Konu Sahibi metainflux
-
merhaba
içimi dökersem iyi gelir diye düşündüm. ben bir insanda takılı kaldım maalesef. hem de olmayacak bir kişi, epey uzak başka bir ülkede. aslında önceki yıl tanışıp kısa bir süre vakit geçirmiştik. bu yıl tekrar görüştük ve birkaç ay beraber takıldık. gerçekten çok güzeldi.
geçen yıl yurtdışındayken ilk defa biriyle date app üzerinden tanıştım. çok hoşuma gitmişti ve konum olarak çok yakındık, anlık bi karar verdim ve dışarıda normal görüştük. Sonrasında “hoşuma gittin ama kusura bakma, date app’e de sadece ydışındayım diye meraktan girmiştim. bu tarz ilişkiler benlik değil” dedim. biz de arkadaş oluruz o zaman dedi (tabii ki o iş öyle olmadı). oralı yani yabancı, çok konuşkan dünya tatlısı eğlenceli bi çocuk. aşşırı yakışıklı denemez ama hayatımda ilk ve son defa “bu çocuk %100 benim tipim” dediğim biriydi ki neredeyse aynı boyda (165) olmamıza rağmen. Benim boy takıntısı falan hikaye oldu onun gözlerine bakıp gülüşünü görünce
çok hoşlanmıştım evet ama geçen yıl geçirdiğimiz o kısa sürede “amann zaten amacı belli” diye kendimi de onu da ciddiye almadım açıkçası. ben türkiye’ye döndüğümde de bana mesaj attı birkaç defa ama en son “date appten tanıştığın binlerce km ötedeki adama mı umut bağlayıp mesajlasacaksın” diye düşünüp mesajlarına cevap vermedim bir süre sonra.
aylar sonra ben tekrardan onun ülkesine gittim ve bir ay sonra da tekrar ona yazdım. yine görüşmeye başladık. toplamda birkaç ay görüşmüş olduk. Aslında hiç yazmayacaktım ama kendime engel olamadım. Neden ilk geldiğinde yazmadın bu kadar bekledin dedi. Roadtrip yapmıstım tek basıma, sen de benimle gelirdin cok güzel olurdu dedi. Sonra beni epey nazladı yalan yok, sürekli görüşüyorduk. Şehrin dört bir yanına beraber gittik gezdik, kamp yaptık hiking yaptık. ben araba kullanmayi beceremem mesela ama bana kendisi için çok değerli özel seri spor arabasını sürdürdü heveslendiğimi görünce. Tabii her fırsatta her yerde bol bol seviştik ve her biri ayrı güzeldi. Ten uyumu denen şey buymuş sanırım. Ben hayatımda birinin kokusuna böyle bağımlı olmadım. boynundaki o koku bana bebeklerin kokusu gibi güzel geliyordu onu seyretmeye doyamıyodum.
ben tabi aptal gibi durmak istemediğim için hislerimin yoğunluğunu ona belli etmemeye çalışıyordum. trip de atmadım sorgulamadım da biz şimdi neyiz falan… sadece beraber vakit geçirdiğimiz için mutluydum. ciddi ilişki istemek düşüncesinden bile kaçtım. 26 yasındayım, diğer her şeyi geçtim o kadar mesafeden yürümeyeceğini adım gibi biliyordum.
neyse tabii ki eninde sonunda trye geri dönecektim ama en az 1-2 ay daha kalacakken aniden dönmem gerekti. En son görüştüğümüz akşam arabada “sence bir daha birbirimizi görecek miyiz?” dedi. son metroyu yakalamam gerektigi için kafam oradaydı. “zannetmiyorum” dedim. bi baktım gözleri dolmuş gözlerini kaçırıyor yüzünü siliyor aşırı şaşırdım hiç böyle bir şey beklemiyordum. benim de gözlerim yaşardı, sadece “hoşçakal” diyebildim indim arabadan.
burada her şey bitti zannederken beklenmedik bir sekilde trde işlerimi halledip bikaç hafta sonra geri dönebildim. bu süreçte arada mesajlastıgımız oluyordu, genelde “tekrar gelecek misin? özledim” vs tarzında kısa konusmalar.
döndüğüm gibi onunla bulustum, zaten asırı özlemistim. hayatımda ilk defa ve kendiliğinden ikinci kez orgazm oldum onunla. asırı güçlü bir histi. daha önce hic böyle bi sey yasamamıstım
o cuma sevgililer günüydü, bana boş musun bi seyler yapalım filan dedi. Basta cevap vermedim mesajına cünkü sevgili degiliz ve olmayacagız bu bir gercek. tribe girdim, onu unutamamaktan korkmaya baslamıstım iyice. sonra arkadasımla planım var diye cevapladım. bana bi seyler yazıp yazıp silmeye basladı. ve su minvalde uzun bir mesaj yolladi “burada bu kadar fazla arkadasın oldugunu bilmiyodum. seyahat ederken datelere cıkmak eglenceli olabilir anlıyorum ama baskasıyla beraber olduysan bana söylemen gerekir. öyle bi durum varsa devam etmek istemiyorum.”
Ben bu mesajı önce kıskanclık gibi düsündüm sonunda bi acık verdi diye salak gibi mutlu oldum sonra tekrar tekrar okuyunca bana asırı bencilce geldi. beni degil sadece cinsel saglıgını düsünüyormus gibi. beni böyle bir seyle itham etmesine de ayrıca çok sinirlendim. Agzıma geleni söyledim “benimle böyle konusamazsın, gercekten bu sözlerin cok asagılayıcı. cok merak ediyorsan eğer başka kimseyle görüşmüyorum çünkü ben çok aptalım senin de beni önemsediğini düşündüm.” yazdım. Sonra özür diledi öyle söylemek istemedim datelerin olabilir sana karışamam falan dedi. önceki mesajlarını sildi tekrar özür diledi. “Ben de seninle farklı olduğu icin iletişimde kaldım, normalde tekrar görüşmeye devam etmem” dedi. Ne diyim ki… beni kıskanmayacağını öğrendiğim an hayat bitti zaten benim için. Evet sevgili degiliz ama bunu acık acık yazabilmesine cok bozuldum. Sonra batı kültüründe yetişmiş olmanın farkıyla aklindakini direkt söyledi heralde diye düşündüm, bilmiyorum. bundan sonra ben baska sehirleri gezmek icin yola cıktım o yüzden görüsemedik o sürecte. ama gittigim yerlerden fotograflar atıyordum ona da.
Sonunda benim kesin dönüş zamanım geldi çattı. 1 gün sonra uçağım vardı. Boynuna sarıldım, o kokusunu içime çekince geçen yıl ilk tanışmamızdan itibaren yaşadığımız her şey gözümün önüne gelmeye başladı ve ağlamaya başladım hahah bunu yazarken de ağlıyorum, rezil bir durum. “Niye ağlıyorsun tekrar görüşeceğiz, seni uğurlamaya gelicem bende tokan kalmıştı onu da getiricem” diye teselli etti beni. Sonraki gün uçuş saatine kadar oyalandık. Ayrılırken “Her şey için teşekkür ederim, burada geçirdiğim zamanı anlamlı kıldın” dedim. O da “sen olduğun için anlamlıydı” dedi. Bi defasında çok yersiz trip atıp huzursuzluk çıkarmıştım, onu zora soktuğum için tekrar özür diledim. “Senin için her zaman değer” dedi Zaten uçağa geç kalıyordum tekrar sarıldim ve havalimanina girdim
çok hoşlanmıştım evet ama geçen yıl geçirdiğimiz o kısa sürede “amann zaten amacı belli” diye kendimi de onu da ciddiye almadım açıkçası. ben türkiye’ye döndüğümde de bana mesaj attı birkaç defa ama en son “date appten tanıştığın binlerce km ötedeki adama mı umut bağlayıp mesajlasacaksın” diye düşünüp mesajlarına cevap vermedim bir süre sonra.
aylar sonra ben tekrardan onun ülkesine gittim ve bir ay sonra da tekrar ona yazdım. yine görüşmeye başladık. toplamda birkaç ay görüşmüş olduk. Aslında hiç yazmayacaktım ama kendime engel olamadım. Neden ilk geldiğinde yazmadın bu kadar bekledin dedi. Roadtrip yapmıstım tek basıma, sen de benimle gelirdin cok güzel olurdu dedi. Sonra beni epey nazladı yalan yok, sürekli görüşüyorduk. Şehrin dört bir yanına beraber gittik gezdik, kamp yaptık hiking yaptık. ben araba kullanmayi beceremem mesela ama bana kendisi için çok değerli özel seri spor arabasını sürdürdü heveslendiğimi görünce. Tabii her fırsatta her yerde bol bol seviştik ve her biri ayrı güzeldi. Ten uyumu denen şey buymuş sanırım. Ben hayatımda birinin kokusuna böyle bağımlı olmadım. boynundaki o koku bana bebeklerin kokusu gibi güzel geliyordu
ben tabi aptal gibi durmak istemediğim için hislerimin yoğunluğunu ona belli etmemeye çalışıyordum. trip de atmadım sorgulamadım da biz şimdi neyiz falan… sadece beraber vakit geçirdiğimiz için mutluydum. ciddi ilişki istemek düşüncesinden bile kaçtım. 26 yasındayım, diğer her şeyi geçtim o kadar mesafeden yürümeyeceğini adım gibi biliyordum.
neyse tabii ki eninde sonunda trye geri dönecektim ama en az 1-2 ay daha kalacakken aniden dönmem gerekti. En son görüştüğümüz akşam arabada “sence bir daha birbirimizi görecek miyiz?” dedi. son metroyu yakalamam gerektigi için kafam oradaydı. “zannetmiyorum” dedim. bi baktım gözleri dolmuş gözlerini kaçırıyor yüzünü siliyor
burada her şey bitti zannederken beklenmedik bir sekilde trde işlerimi halledip bikaç hafta sonra geri dönebildim. bu süreçte arada mesajlastıgımız oluyordu, genelde “tekrar gelecek misin? özledim” vs tarzında kısa konusmalar.
döndüğüm gibi onunla bulustum, zaten asırı özlemistim. hayatımda ilk defa ve kendiliğinden ikinci kez orgazm oldum onunla. asırı güçlü bir histi. daha önce hic böyle bi sey yasamamıstım
o cuma sevgililer günüydü, bana boş musun bi seyler yapalım filan dedi. Basta cevap vermedim mesajına cünkü sevgili degiliz ve olmayacagız bu bir gercek. tribe girdim, onu unutamamaktan korkmaya baslamıstım iyice. sonra arkadasımla planım var diye cevapladım. bana bi seyler yazıp yazıp silmeye basladı. ve su minvalde uzun bir mesaj yolladi “burada bu kadar fazla arkadasın oldugunu bilmiyodum. seyahat ederken datelere cıkmak eglenceli olabilir anlıyorum ama baskasıyla beraber olduysan bana söylemen gerekir. öyle bi durum varsa devam etmek istemiyorum.”
Ben bu mesajı önce kıskanclık gibi düsündüm sonunda bi acık verdi diye salak gibi mutlu oldum
Sonunda benim kesin dönüş zamanım geldi çattı. 1 gün sonra uçağım vardı. Boynuna sarıldım, o kokusunu içime çekince geçen yıl ilk tanışmamızdan itibaren yaşadığımız her şey gözümün önüne gelmeye başladı ve ağlamaya başladım hahah bunu yazarken de ağlıyorum, rezil bir durum. “Niye ağlıyorsun tekrar görüşeceğiz, seni uğurlamaya gelicem bende tokan kalmıştı onu da getiricem” diye teselli etti beni. Sonraki gün uçuş saatine kadar oyalandık. Ayrılırken “Her şey için teşekkür ederim, burada geçirdiğim zamanı anlamlı kıldın” dedim. O da “sen olduğun için anlamlıydı” dedi. Bi defasında çok yersiz trip atıp huzursuzluk çıkarmıştım, onu zora soktuğum için tekrar özür diledim. “Senin için her zaman değer” dedi
Trye döndüğümde başta psikolojik olarak çok zorlandım. Oradaki hayatımı özlüyordum. Onu özlüyodum. Hatta ağlayarak mast bile yaptığım oldu
Bu sabah profil fotoğrafını değiştirdiğini gördüm. Cok yakisikli srfsiz
Onunla bi gelecek falan düşündüğüm hayal ettiğim de yok aslinda. Ama onun hayatina devam ettigini düşünüp benim böyle kalmam sadece onu isteyebilmem canimi yakıyor.
Daha önce böyle bir durum yaşayanınız oldu mu? Birini aşmak için herhangi bir önerisi olan var mi? ya da en azindan bacilarimdan “hepsi gececek, unutacaksin”i duymaya ihtiyacim var sanirim. ya da salak misin cemile falan da olur sndbsj
lütfen kırıcı olmayin zağten kırılmış bir kızım…