- 20 Kasım 2018
- 12.571
- 45.732
- 598
- 35
- Konu Sahibi metainflux
-
Bazen başkasını istemek isteyip isteyemediğimiz (tekerleme gibi oldu bu da ahhsf) durumlar olabiliyor.vizem bittiacı gercekler ksjfj
dogru söylüyosunuz aslında seviyorum suc mu ulen diyip gözümü karartabilirmisim sjsjs
reddedilme istenmeme korkusu ağır bastı sanırım. bi de kaybedince ve ondan başkasını istemek isteyip yine de başaramayınca ne oluyoruz ya dedimaslında benim için düşündüğümden daha özel ve eşi bulunması zor bir uyum olduğunu anladım
ben birkac kere ona yeşil ışık yaktım yokladım aslında i love you demesem de ajfjjsAy afedersiniz ama tam olarak hangi noktada bunun iliskiye dönmeyecegini dusunup su ergenlikleri yaptiniz bacimsu, aglayarak mast yapmak falan neden yahu? Açıl gitsin olmazsa olmaz, olursa ne guzel olur.
Ay bilmiyorum ben boyle sehvetli ve mutlu iliskilerin ilerlemesi gerektigine inaniyorum, ten uyumu kolay bulunan birsey degil...ben birkac kere ona yeşil ışık yaktım yokladım aslında i love you demesem de ajfjjs
ikimizin de konustugu 3. bir dilde seni seviyorum dedim. aşkım falan da dedim hatta
iliskiyi ilerletmek istese anlardım bence, en azından o da yoklayabilirdi. Bi keresinde de ben zaten senin beni sevdiginden daha cok seviyorum seni demistim. Ona da sadece gülümseyip cevap vermemisti
ama ciddi bi konusma hiç yapmadım tabii. reddedilme istenmeme kücük düsme korkusundan heralde. aman ali rıza bey tadımız kacmasın tarzı
iltifat olarak alıyorum tesekkür ederim sjsjs özelden fotomuzu atiyim isterseniz yakısıyo muyuz söylersinizYerel kanallardaki diziler yetmiyosa demek kendi dizinizi çekiyorsunuz.
ben imkansız asklar icin yaratılmısım galibaAy bilmiyorum ben boyle sehvetli ve mutlu iliskilerin ilerlemesi gerektigine inaniyorum, ten uyumu kolay bulunan birsey degil...
Tv dizilerinin rezalet olduğunu düşünüyorum açıkçası ve yakışıp yakışmamanız zerre kadar umurumda değil Allah mübarek etsin.iltifat olarak alıyorum tesekkür ederim sjsjs özelden fotomuzu atiyim isterseniz yakısıyo muyuz söylersiniz
ben imkansız asklar icin yaratılmısım galiba
Imkansiz aşk yoktur, adim atmayan taraflar vardir diyorum bendeiltifat olarak alıyorum tesekkür ederim sjsjs özelden fotomuzu atiyim isterseniz yakısıyo muyuz söylersiniz
ben imkansız asklar icin yaratılmısım galiba
Ay soyle bicir bicir, gelis gidisli bi hikayede neden bu kadar negatiflestiniz anlamadim ben, cidden. Neyi kacirdim?Tv dizilerinin rezalet olduğunu düşünüyorum açıkçası ve yakışıp yakışmamanız zerre kadar umurumda değil Allah mübarek etsin.
Sağlıksız, saplantılı ilişkiler
Sağlıksız evlilikler
Sağlıksız ve topluma karışamayan çocuklar
Sadece bunu diyorum
Hadi size iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?