- 20 Kasım 2018
- 12.593
- 45.837
- 598
- 35
- Konu Sahibi metainflux
-
- #21
o ülkeye göc etmek benim aklımda vardı aslında evet. bunları onunla da epey konustuk, sürec nasıl oluyor vs. cok uzak oldugu icin ailemi bırakma düsüncesi hosuma gitmiyor, ayrıca kariyerim acısından deger mi degmez mi emin olamıyorum hala. onun yasadıgı sehirde is bulma ihtimalim de cok düsük maalesef. büyük sehirler competitive oluyorbu kadar olmayacak olmasının sebebi ne ki?
sen o ülkeye gidemez misin
o buraya gelemez mi
başka bir ülke olamaz mı
yani tamam bunlar büyük kararlar da hiç yola çıkmamışsınız ki? yola çıkarsın olur veya olmaz bu başka şey, imkansız olan kısım neresi de bu aranızdaki formal bir ilişki olamıyor?
ya önce bir ilişkiyi ikiniz de bi isteyino ülkeye göc etmek benim aklımda vardı aslında evet. bunları onunla da epey konustuk, sürec nasıl oluyor vs. cok uzak oldugu icin ailemi bırakma düsüncesi hosuma gitmiyor, ayrıca kariyerim acısından deger mi degmez mi emin olamıyorum hala. onun yasadıgı sehirde is bulma ihtimalim de cok düsük maalesef. büyük sehirler competitive oluyor
evet o konuda haklısınız. yani uzun mesafe iliski yürütülemeyecegini düsündüm hep. ondan da böyle bi sey talep etmezdim. olsa bile güvenebilir miydim bilmiyorum aslında ailesiyle yasayan brolarıyla takılan biri amaa asırı güven veriyor diyemem
ya evet haklısınız ama hic mantıklı biri degil ki cocuk hala meslek okulu okuyan casual isler yapan music producer dj falanŞu an açık açık duygularınızı anlatan bir mesaj atsanız kaybedecek hiçbir şey yok.
Sahip olmadığınız bir şeyi kaybedemezsiniz.
Ama kazanabileceğiniz bir şeyler olabilir.
Aranızdaki ara sıra devam eden iletişimi kesme ihtimalini göze alabiliyorsanız gidin konuşunEn fazla hayır der.
Sizinki tipik bir fuckbuddysine aşık olduğunu kabullenemeyen kadın sendromu
Yani elle tutulur pek bir yanı yoksa o zaman iletişimi tamamen kesin. Bu şekilde ara ara konuştukça devamlı onu ve yaşadıklarınızı hatırlayıp başa döneceksiniz.ya evet haklısınız ama hic mantıklı biri degil ki cocuk hala meslek okulu okuyan casual isler yapan music producer dj falanölüyorum bitiyorum evet ama yasım itibariyle cok sükür az biraz rasyonel düsünmeye basladım
Ahshfhs siz ne kestiniz diye de sormadınız umarım ahshfKızlar aklımda hic yokken cocuga ilanı ask edicem simdi akfjjsj En son kurban bayramını kutlamıstım akfjjsjsjd (mesaj atmak icin her bahaneyi bulan flört)
Hahhaahahh oralarda pek etik degildir heralde bilemedim simdi. trye gelirse keseriz bi kınalı kocAhshfhs siz ne kestiniz diye de sormadınız umarım ahshf
Kısmet belki seneye ortak kurbana girersiniz, belli mi olur ahshfhs
Çok özel değilse hangi ülke?Hahhaahahh oralarda pek etik degildir heralde bilemedim simdi. trye gelirse keseriz bi kınalı koc
sjhfjsjsjÇok özel değilse hangi ülke?
Gerçi ağlayarak mastürbasyon yaptığınıza kadar öğrendik, artık aramızda özeli mi kaldı ahhshfs
Ayy aksan ahshfhsjhfjsjsj
hahhaah benimki BAEde dogmus ama garip bi aksanı var. tam habibiAyy aksan ahshfh
Hakikaten bayağı uzakmış ama.
Yalnız orayı böyle güzel güzel gezebildiğiniz için accuk kıskandım, yalan değil
Ciddi ilişki isteyince ne oluyor kezban mı diyecekti sana diye korktun? evlenenler bile boşanabiliyor yani buna bu kadar anlam yüklemenin hayatının sonuna kadar siyam ikizi gibi olacakmışsınızcasına davranmanın alemi ne ki?hislerimin yoğunluğunu ona belli etmemeye çalışıyordum. trip de atmadım sorgulamadım da biz şimdi neyiz falan… sadece beraber vakit geçirdiğimiz için mutluydum. ciddi ilişki istemek düşüncesinden bile kaçtım.
Mesela buna bozuluyorsun ama bunu yazdıracak şekilde davranıyorsun adama, cool imajı çizmeye çalışıyorsun. Boynunun kokusunu hatırlamak seni ağlatmaya yetiyor ama çocuk tekrar görüşür müyüz diye sorunca çok isterim ama bilmiyorum demek yerine soğuk soğuk “sanmıyorum “ diyorsun. Batılıdan çok batılı görüneyim diye bu kadar kasmak neden? Böyle ten uyumu ve birlikte eğlenmenin denk gelmesi kolay değil ki hayatının aşkı belki deEvet sevgili degiliz ama bunu acık acık yazabilmesine cok bozuldum. Sonra batı kültüründe yetişmiş olmanın farkıyla aklindakini direkt söyledi heralde diye düşündüm, bilmiyorum.
Ahshfs İngilizce konuşan aksanlı habibi deyince aklıma şu video geldi.hahhaah benimki BAEde dogmus ama garip bi aksanı var. tam habibi
valla güzel gezdim bi daha gelemem buralara diye diyecocugu da delirttim seni her yere götürdüm göreceğin bi yer kalmadı benden cok gezdin diyordu en son akfjdjsj
bilmiyorum ben de hayatımda ilk defa bu tür bi ilişki yaşadım o yüzden nasıl davranacağımı bilemedim. erasmusa da gitmiştim orada vukuatım olmadıBaşta ne romantik hikaye diye okumaya başladım ama sonradan sırf ortadoğulu gibi görünmiyim diye aşırı kasmışsın imajı oluştu.
Ciddi ilişki isteyince ne oluyor kezban mı diyecekti sana diye korktun? evlenenler bile boşanabiliyor yani buna bu kadar anlam yüklemenin hayatının sonuna kadar siyam ikizi gibi olacakmışsınızcasına davranmanın alemi ne ki?
Mesela buna bozuluyorsun ama bunu yazdıracak şekilde davranıyorsun adama, cool imajı çizmeye çalışıyorsun. Boynunun kokusunu hatırlamak seni ağlatmaya yetiyor ama çocuk tekrar görüşür müyüz diye sorunca çok isterim ama bilmiyorum demek yerine soğuk soğuk “sanmıyorum “ diyorsun. Batılıdan çok batılı görüneyim diye bu kadar kasmak neden? Böyle ten uyumu ve birlikte eğlenmenin denk gelmesi kolay değil ki hayatının aşkı belki de
Ekşi sözlükte ‘turkish girl on erasmus are easy’ diye bi başlık görmüştüm, Türk erkeklerin kızları aşağılamak için açtıklarını sanmıştım ama yurtdışına çıkan kızlar gerçekten sevdiklerinde bile olayı sekse indirgeyip umrumda değil profili çizmeye çalışıyor sonra da hatırlayıp hatırlayıp aşkından ağlıyorsa karşıdaki adam hakkaten ‘easy’ der yani.
Olay vukuatın olup olmaması değil ki kendi duygularını inkar etmen. Birini sevmenin onunla uzun süreli ilişki hayal etmenin utanılacak veya küçümsenecek yanı yok. Senin anlatımından yola çıkarak basit hoşlanmanın ötesinde baya baya sevmişsin bu çocuğu işte. Tamam sen teklif etmeyebilirsin ama bi alan aç hiç değilse. Bu hikayede bi daha görüşür müyüz sorusuna sanmıyorum diye cevap vermen bana dokundu galibabilmiyorum ben de hayatımda ilk defa bu tür bi ilişki yaşadım o yüzden nasıl davranacağımı bilemedim. erasmusa da gitmiştim orada vukuatım olmadıbelki de dediğiniz gibi gereksiz kasıntılık yapmışım. ama gerçekten beni umursayacağını veya bi gelecek olduğunu düşünmedim. duygularını da pek iyi ifade edebilen biri değilim. Bir de hep insanlardan beklentiyi düşük tutarsanız üzülmezsiniz denir ya, biraz o düşünce yapısı var bende de
Duygularını net olarak belirt, ne hissediyorsan ona söyle,saklama. Ne güzel ten uyumu yakalamışsınız bol bol sevişiyorsunuz, kokusunu özlemişsin, ben burdan okurken bile heyecanlandım, onu düşünüp ağlayarak mastürbasyon bile yapmışsın yahu. Kendini hiç kasma , boş yere trip atmak, geri çekilmek anlamsız.aşırı uzun yazı uyarısı
merhaba
içimi dökersem iyi gelir diye düşündüm. ben bir insanda takılı kaldım maalesef. hem de olmayacak bir kişi, epey uzak başka bir ülkede. aslında önceki yıl tanışıp kısa bir süre vakit geçirmiştik. bu yıl tekrar görüştük ve birkaç ay beraber takıldık. gerçekten çok güzeldi.
geçen yıl yurtdışındayken ilk defa biriyle date app üzerinden tanıştım. çok hoşuma gitmişti ve konum olarak çok yakındık, anlık bi karar verdim ve dışarıda normal görüştük. Sonrasında “hoşuma gittin ama kusura bakma, date app’e de sadece ydışındayım diye meraktan girmiştim. bu tarz ilişkiler benlik değil” dedim. biz de arkadaş oluruz o zaman dedi (tabii ki o iş öyle olmadı). oralı yani yabancı, çok konuşkan dünya tatlısı eğlenceli bi çocuk. aşşırı yakışıklı denemez ama hayatımda ilk ve son defa “bu çocuk %100 benim tipim” dediğim biriydi ki neredeyse aynı boyda (165) olmamıza rağmen. Benim boy takıntısı falan hikaye oldu onun gözlerine bakıp gülüşünü görünce
çok hoşlanmıştım evet ama geçen yıl geçirdiğimiz o kısa sürede “amann zaten amacı belli” diye kendimi de onu da ciddiye almadım açıkçası. ben türkiye’ye döndüğümde de bana mesaj attı birkaç defa ama en son “date appten tanıştığın binlerce km ötedeki adama mı umut bağlayıp mesajlasacaksın” diye düşünüp mesajlarına cevap vermedim bir süre sonra.
aylar sonra ben tekrardan onun ülkesine gittim ve bir ay sonra da tekrar ona yazdım. yine görüşmeye başladık. toplamda birkaç ay görüşmüş olduk. Aslında hiç yazmayacaktım ama kendime engel olamadım. Neden ilk geldiğinde yazmadın bu kadar bekledin dedi. Roadtrip yapmıstım tek basıma, sen de benimle gelirdin cok güzel olurdu dedi. Sonra beni epey nazladı yalan yok, sürekli görüşüyorduk. Şehrin dört bir yanına beraber gittik gezdik, kamp yaptık hiking yaptık. ben araba kullanmayi beceremem mesela ama bana kendisi için çok değerli özel seri spor arabasını sürdürdü heveslendiğimi görünce. Tabii her fırsatta her yerde bol bol seviştik ve her biri ayrı güzeldi. Ten uyumu denen şey buymuş sanırım. Ben hayatımda birinin kokusuna böyle bağımlı olmadım. boynundaki o koku bana bebeklerin kokusu gibi güzel geliyorduonu seyretmeye doyamıyodum.
ben tabi aptal gibi durmak istemediğim için hislerimin yoğunluğunu ona belli etmemeye çalışıyordum. trip de atmadım sorgulamadım da biz şimdi neyiz falan… sadece beraber vakit geçirdiğimiz için mutluydum. ciddi ilişki istemek düşüncesinden bile kaçtım. 26 yasındayım, diğer her şeyi geçtim o kadar mesafeden yürümeyeceğini adım gibi biliyordum.
neyse tabii ki eninde sonunda trye geri dönecektim ama en az 1-2 ay daha kalacakken aniden dönmem gerekti. En son görüştüğümüz akşam arabada “sence bir daha birbirimizi görecek miyiz?” dedi. son metroyu yakalamam gerektigi için kafam oradaydı. “zannetmiyorum” dedim. bi baktım gözleri dolmuş gözlerini kaçırıyor yüzünü siliyoraşırı şaşırdım hiç böyle bir şey beklemiyordum. benim de gözlerim yaşardı, sadece “hoşçakal” diyebildim indim arabadan.
burada her şey bitti zannederken beklenmedik bir sekilde trde işlerimi halledip bikaç hafta sonra geri dönebildim. bu süreçte arada mesajlastıgımız oluyordu, genelde “tekrar gelecek misin? özledim” vs tarzında kısa konusmalar.
döndüğüm gibi onunla bulustum, zaten asırı özlemistim. hayatımda ilk defa ve kendiliğinden ikinci kez orgazm oldum onunla. asırı güçlü bir histi. daha önce hic böyle bi sey yasamamıstım
o cuma sevgililer günüydü, bana boş musun bi seyler yapalım filan dedi. Basta cevap vermedim mesajına cünkü sevgili degiliz ve olmayacagız bu bir gercek. tribe girdim, onu unutamamaktan korkmaya baslamıstım iyice. sonra arkadasımla planım var diye cevapladım. bana bi seyler yazıp yazıp silmeye basladı. ve su minvalde uzun bir mesaj yolladi “burada bu kadar fazla arkadasın oldugunu bilmiyodum. seyahat ederken datelere cıkmak eglenceli olabilir anlıyorum ama baskasıyla beraber olduysan bana söylemen gerekir. öyle bi durum varsa devam etmek istemiyorum.”
Ben bu mesajı önce kıskanclık gibi düsündüm sonunda bi acık verdi diye salak gibi mutlu oldumsonra tekrar tekrar okuyunca bana asırı bencilce geldi. beni degil sadece cinsel saglıgını düsünüyormus gibi. beni böyle bir seyle itham etmesine de ayrıca çok sinirlendim. Agzıma geleni söyledim “benimle böyle konusamazsın, gercekten bu sözlerin cok asagılayıcı. cok merak ediyorsan eğer başka kimseyle görüşmüyorum çünkü ben çok aptalım senin de beni önemsediğini düşündüm.” yazdım. Sonra özür diledi öyle söylemek istemedim datelerin olabilir sana karışamam falan dedi. önceki mesajlarını sildi tekrar özür diledi. “Ben de seninle farklı olduğu icin iletişimde kaldım, normalde tekrar görüşmeye devam etmem” dedi. Ne diyim ki… beni kıskanmayacağını öğrendiğim an hayat bitti zaten benim için. Evet sevgili degiliz ama bunu acık acık yazabilmesine cok bozuldum. Sonra batı kültüründe yetişmiş olmanın farkıyla aklindakini direkt söyledi heralde diye düşündüm, bilmiyorum. bundan sonra ben baska sehirleri gezmek icin yola cıktım o yüzden görüsemedik o sürecte. ama gittigim yerlerden fotograflar atıyordum ona da.
Sonunda benim kesin dönüş zamanım geldi çattı. 1 gün sonra uçağım vardı. Boynuna sarıldım, o kokusunu içime çekince geçen yıl ilk tanışmamızdan itibaren yaşadığımız her şey gözümün önüne gelmeye başladı ve ağlamaya başladım hahah bunu yazarken de ağlıyorum, rezil bir durum. “Niye ağlıyorsun tekrar görüşeceğiz, seni uğurlamaya gelicem bende tokan kalmıştı onu da getiricem” diye teselli etti beni. Sonraki gün uçuş saatine kadar oyalandık. Ayrılırken “Her şey için teşekkür ederim, burada geçirdiğim zamanı anlamlı kıldın” dedim. O da “sen olduğun için anlamlıydı” dedi. Bi defasında çok yersiz trip atıp huzursuzluk çıkarmıştım, onu zora soktuğum için tekrar özür diledim. “Senin için her zaman değer” dediZaten uçağa geç kalıyordum tekrar sarıldim ve havalimanina girdim
Trye döndüğümde başta psikolojik olarak çok zorlandım. Oradaki hayatımı özlüyordum. Onu özlüyodum. Hatta ağlayarak mast bile yaptığım oldufotograflarımız denk gelince duygulanıyorum, bazen ağlama geliyor. kimseyle tanışmak görüşmek istemiyorum hala. hormonlarim coşsa bile sadece onu istiyorum, hayal ediyorum. onun muhtemelen orada başkasıyla olduğunu düşünmek çok canımı yakıyor. Ben oradayken onu bu kadar özleyeceğimi falan hiç düşünmemiştim. temelli dönüp hayatin bizi çok farklı yerlere savuracağı gerçeğiyle yüzleştikçe çok acı cektim. aşk böyle bir şey degil bence, ben de ergen degilim. neden böyle oldu, neden aşamıyorum bilmiyorum.
Bu sabah profil fotoğrafını değiştirdiğini gördüm. Cok yakisikli srfsizonu gördüğümden beri kendime gelemedim. Bunu yazarken de ağlayıp durdum zaten ergen gibi.
Onunla bi gelecek falan düşündüğüm hayal ettiğim de yok aslinda. Ama onun hayatina devam ettigini düşünüp benim böyle kalmam sadece onu isteyebilmem canimi yakıyor.
Daha önce böyle bir durum yaşayanınız oldu mu? Birini aşmak için herhangi bir önerisi olan var mi? ya da en azindan bacilarimdan “hepsi gececek, unutacaksin”i duymaya ihtiyacim var sanirim. ya da salak misin cemile falan da olur sndbsj
lütfen kırıcı olmayin zağten kırılmış bir kızım…
vizem bittiOlay vukuatın olup olmaması değil ki kendi duygularını inkar etmen. Birini sevmenin onunla uzun süreli ilişki hayal etmenin utanılacak veya küçümsenecek yanı yok. Senin anlatımından yola çıkarak basit hoşlanmanın ötesinde baya baya sevmişsin bu çocuğu işte. Tamam sen teklif etmeyebilirsin ama bi alan aç hiç değilse. Bu hikayede bi daha görüşür müyüz sorusuna sanmıyorum diye cevap vermen bana dokundu galiba
Konusmaya devam edersek daha cok acı cekermisim gibime geliyor. Bana sadık oluyo mu olmuyo mu, seviyo mu sevmiyor mu diye kendimi yiyip bitiririm iliskiyi de sabote ederim muhtemelen. ama bi yandan da baska kızlarla görüstügünü düsünmek üzüyor beniDuygularını net olarak belirt, ne hissediyorsan ona söyle,saklama. Ne güzel ten uyumu yakalamışsınız bol bol sevişiyorsunuz, kokusunu özlemişsin, ben burdan okurken bile heyecanlandım, onu düşünüp ağlayarak mastürbasyon bile yapmışsın yahu. Kendini hiç kasma , boş yere trip atmak, geri çekilmek anlamsız.
Güzel vakit geçirmiş eğlenmişsiniz, herkeste bu uyumu yakalamak kolay olmayabilir. Sen onu unutmak mı istiyorsun? Yoksa onunla konuşmaya devam etmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?