birinde takılı kalmak (aşırı uzun!!!)

Şu an açık açık duygularınızı anlatan bir mesaj atsanız kaybedecek hiçbir şey yok.
Sahip olmadığınız bir şeyi kaybedemezsiniz.
Ama kazanabileceğiniz bir şeyler olabilir.

Aranızdaki ara sıra devam eden iletişimi kesme ihtimalini göze alabiliyorsanız gidin konuşun En fazla hayır der.

Sizinki tipik bir fuckbuddysine aşık olduğunu kabullenemeyen kadın sendromu

o ülkeye göc etmek benim aklımda vardı aslında evet. bunları onunla da epey konustuk, sürec nasıl oluyor vs. cok uzak oldugu icin ailemi bırakma düsüncesi hosuma gitmiyor, ayrıca kariyerim acısından deger mi degmez mi emin olamıyorum hala. onun yasadıgı sehirde is bulma ihtimalim de cok düsük maalesef. büyük sehirler competitive oluyor
evet o konuda haklısınız. yani uzun mesafe iliski yürütülemeyecegini düsündüm hep. ondan da böyle bi sey talep etmezdim. olsa bile güvenebilir miydim bilmiyorum aslında ailesiyle yasayan brolarıyla takılan biri amaa asırı güven veriyor diyemem

ya önce bir ilişkiyi ikiniz de bi isteyin
bi tamam, sevgiliyiz biz diyin de bakalım

bi sürü insan uzak mesafeden de (en azından bi süre) yürütüyor, hemen küt diye bırakın gidin 6 ay 1 sene sonra evlenin diye bişey yok ki

ya evet haklısınız ama hic mantıklı biri degil ki cocuk hala meslek okulu okuyan casual isler yapan music producer dj falan ölüyorum bitiyorum evet ama yasım itibariyle cok sükür az biraz rasyonel düsünmeye basladım

Yani elle tutulur pek bir yanı yoksa o zaman iletişimi tamamen kesin. Bu şekilde ara ara konuştukça devamlı onu ve yaşadıklarınızı hatırlayıp başa döneceksiniz.
Bir anda kesip atmak kısa vadede zor olsa da orta ve uzun vadeyi düşünürseniz en iyisi.

Kızlar aklımda hic yokken cocuga ilanı ask edicem simdi akfjjsj En son kurban bayramını kutlamıstım akfjjsjsjd (mesaj atmak icin her bahaneyi bulan flört)
Olmaz unut hemen gercek hayata dön aptalll demenizi falan beklerken everdiniz beni

Kızlar aklımda hic yokken cocuga ilanı ask edicem simdi akfjjsj En son kurban bayramını kutlamıstım akfjjsjsjd (mesaj atmak icin her bahaneyi bulan flört)
Ahshfhs siz ne kestiniz diye de sormadınız umarım ahshf
Kısmet belki seneye ortak kurbana girersiniz, belli mi olur ahshfhs

Ayy aksan ahshfh
Hakikaten bayağı uzakmış ama.
Yalnız orayı böyle güzel güzel gezebildiğiniz için accuk kıskandım, yalan değil
hahhaah benimki BAEde dogmus ama garip bi aksanı var. tam habibi
valla güzel gezdim bi daha gelemem buralara diye diye cocugu da delirttim seni her yere götürdüm göreceğin bi yer kalmadı benden cok gezdin diyordu en son akfjdjsj

Başta ne romantik hikaye diye okumaya başladım ama sonradan sırf ortadoğulu gibi görünmiyim diye aşırı kasmışsın imajı oluştu.
Ciddi ilişki isteyince ne oluyor kezban mı diyecekti sana diye korktun? evlenenler bile boşanabiliyor yani buna bu kadar anlam yüklemenin hayatının sonuna kadar siyam ikizi gibi olacakmışsınızcasına davranmanın alemi ne ki?
Evet sevgili degiliz ama bunu acık acık yazabilmesine cok bozuldum. Sonra batı kültüründe yetişmiş olmanın farkıyla aklindakini direkt söyledi heralde diye düşündüm, bilmiyorum.
Mesela buna bozuluyorsun ama bunu yazdıracak şekilde davranıyorsun adama, cool imajı çizmeye çalışıyorsun. Boynunun kokusunu hatırlamak seni ağlatmaya yetiyor ama çocuk tekrar görüşür müyüz diye sorunca çok isterim ama bilmiyorum demek yerine soğuk soğuk “sanmıyorum “ diyorsun. Batılıdan çok batılı görüneyim diye bu kadar kasmak neden? Böyle ten uyumu ve birlikte eğlenmenin denk gelmesi kolay değil ki hayatının aşkı belki de

Ekşi sözlükte ‘turkish girl on erasmus are easy’ diye bi başlık görmüştüm, Türk erkeklerin kızları aşağılamak için açtıklarını sanmıştım ama yurtdışına çıkan kızlar gerçekten sevdiklerinde bile olayı sekse indirgeyip umrumda değil profili çizmeye çalışıyor sonra da hatırlayıp hatırlayıp aşkından ağlıyorsa karşıdaki adam hakkaten ‘easy’ der yani.

Ahshfs İngilizce konuşan aksanlı habibi deyince aklıma şu video geldi.

Az bir az yorumları okudum, ya yazın itiraf edin cevap alırsınız, ya da başka bir yakışıklı bulun, unutulur bu. Çivi çiviyi söker.

bilmiyorum ben de hayatımda ilk defa bu tür bi ilişki yaşadım o yüzden nasıl davranacağımı bilemedim. erasmusa da gitmiştim orada vukuatım olmadı belki de dediğiniz gibi gereksiz kasıntılık yapmışım. ama gerçekten beni umursayacağını veya bi gelecek olduğunu düşünmedim. duygularını da pek iyi ifade edebilen biri değilim. Bir de hep insanlardan beklentiyi düşük tutarsanız üzülmezsiniz denir ya, biraz o düşünce yapısı var bende de

Olay vukuatın olup olmaması değil ki kendi duygularını inkar etmen. Birini sevmenin onunla uzun süreli ilişki hayal etmenin utanılacak veya küçümsenecek yanı yok. Senin anlatımından yola çıkarak basit hoşlanmanın ötesinde baya baya sevmişsin bu çocuğu işte. Tamam sen teklif etmeyebilirsin ama bi alan aç hiç değilse. Bu hikayede bi daha görüşür müyüz sorusuna sanmıyorum diye cevap vermen bana dokundu galiba

Duygularını net olarak belirt, ne hissediyorsan ona söyle,saklama. Ne güzel ten uyumu yakalamışsınız bol bol sevişiyorsunuz, kokusunu özlemişsin, ben burdan okurken bile heyecanlandım, onu düşünüp ağlayarak mastürbasyon bile yapmışsın yahu. Kendini hiç kasma , boş yere trip atmak, geri çekilmek anlamsız.

Güzel vakit geçirmiş eğlenmişsiniz, herkeste bu uyumu yakalamak kolay olmayabilir. Sen onu unutmak mı istiyorsun? Yoksa onunla konuşmaya devam etmek mi?

vizem bitti acı gercekler ksjfj
dogru söylüyosunuz aslında seviyorum suc mu ulen diyip gözümü karartabilirmisim sjsjs
reddedilme istenmeme korkusu ağır bastı sanırım. bi de kaybedince ve ondan başkasını istemek isteyip yine de başaramayınca ne oluyoruz ya dedim aslında benim için düşündüğümden daha özel ve eşi bulunması zor bir uyum olduğunu anladım

Konusmaya devam edersek daha cok acı cekermisim gibime geliyor. Bana sadık oluyo mu olmuyo mu, seviyo mu sevmiyor mu diye kendimi yiyip bitiririm iliskiyi de sabote ederim muhtemelen. ama bi yandan da baska kızlarla görüstügünü düsünmek üzüyor beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…