Birinden hoşlanıyorum

Tugbacanmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
185
47
98
28
4 yıl sonra üniversite sınavına girmek istedim herhangi bi gerekçe yoktu ihtiyacım da yoktu kendi mesleğim var. Ve sınav günü onunla karşılaştık ilk defa gördüm onu dikkatimi çekti. Bişeyler hissettim tabiki ilk görüşte aşka inanmıyorum sadece içimde iyi birşeyler hissettim ona dair. İsmini falan duymaya çalıştım ama olmadı. Daha sonra o beni buldu ortak arkadaşımız varmış. Konuşmaya görüşmeye başladık ama ben hayatıma birini almak istemediğimi söyledim biraz daha tanımak için. Ve şu an çok hoşlanıyorum ondan söyleyemiyorum. Aklında veya kalbinde biri var mı bilmiyorum. söylemeye çok çekiniyorum. Hatta ona mektup gibi bişeyler yazdım çok istiyorum okusun, ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım? Şuan konuşmuyoruz keyfi yok yanında olmaya da çalışıyorum ama konuşmuyor. Sebebini falan sormak için konuştuk beni hep hayatında istediğini ama şu ara iyi olmadığını kimseyle görüşmek istemediğini söyledi. Yardım pls :(

Cevap vermiyor sürekli mesaj atıp da darlamak da istemiyorum biraz kafasını dinlesin gibisinden

e çocuk sana gelmiş. sen kimseyi istemiyorum demişsin. o da seni silmiş bence. kaybetmişsin gibi duruyor burdan bakınca. eğer hala isteseydi hemen cevap atardı.

Mektup falan gayet itici. Adamı reddetmişsiniz, gururu incinmiş. Sinema falan bir etkinlik planlayın. Akış herşeyi çözer.

4 yıl sonra üniversite sınavına girmek istedim herhangi bi gerekçe yoktu ihtiyacım da yoktu kendi mesleğim var. Ve sınav günü onunla karşılaştık ilk defa gördüm onu dikkatimi çekti. Bişeyler hissettim tabiki ilk görüşte aşka inanmıyorum sadece içimde iyi birşeyler hissettim ona dair. İsmini falan duymaya çalıştım ama olmadı. Daha sonra o beni buldu ortak arkadaşımız varmış. Konuşmaya görüşmeye başladık ama ben hayatıma birini almak istemediğimi söyledim biraz daha tanımak için. Ve şu an çok hoşlanıyorum ondan söyleyemiyorum. Aklında veya kalbinde biri var mı bilmiyorum. söylemeye çok çekiniyorum. Hatta ona mektup gibi bişeyler yazdım çok istiyorum okusun, ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım? Şuan konuşmuyoruz keyfi yok yanında olmaya da çalışıyorum ama konuşmuyor. Sebebini falan sormak için konuştuk beni hep hayatında istediğini ama şu ara iyi olmadığını kimseyle görüşmek istemediğini söyledi. Yardım pls :KK43:
Mesleğiniz var ihtiyacınız yok, biriyle tanışmaya mi üniversite sınavına giriyorsunuz? :işsiz: Beğendiğiniz kişi sizden küçük mü? İlk kez mi giriyor sınava?

Ayy senin gibi insanlar insanin enerjisini emer, tuketir. Adam gorusmemekte hakli. Hoslandigim adam kalkicak onca imkansizliga ragmen beni bulacak ve ben `ostomoyorom` diyecegim. Zorla nikah yapmiyor ki

Mektup falan gayet itici. Adamı reddetmişsiniz, gururu incinmiş. Sinema falan bir etkinlik planlayın. Akış herşeyi çözer.
Görüşmediğimiz için ve tanımladığımız için öyle söyledim ki kendisi de akışına bırakmamız gerektiğini söylemişti

Bence kendisini geri çekmiş artık diliniz çözülsün diye.

Açılmalı mıyım

Hemen açılmayın ama sevdiği birşey yapın. En basiti eğer sevdiği çikolatayı biliyorsanız ve yanına gidemiyorsanız alıp fotoğrafını atabilirsiniz ve güzel birşey yazabilirsiniz işte iyi olman için burada bişey var gibi... siz daha iyi tanıyorsunuz burdan yola çıkıp bişey yapabilirsiniz :cool:

Olayı tam olarak anlayamadım ben ya :işsiz:
Önce isteyip sonra niye onu reddettiniz ?
Peki reddettiniz niye sonra tekrar istediniz ?

Hayır o benden büyük üç yaş var aramızda KPSS’yle atanması daha kolay olsun diye ailem istedi
Peki o neden girmiş sınava? mesleği işi gücü var mı? lise mezunu mu? yoksa seninle aynı nedenlerden mi sınava girmiş? sana uygun olup olmadığını merak ettiğim için soruyorum

Back
X