Yok neden kizayimkızma ama Türkan Şorayın filmi geldi aklıma konunu okuyunca ,hatta Adile Naşitin Sultaaaan kız Sultan diye seslenişi çınladı kulağımda istemsizce
kızma ama Türkan Şorayın filmi geldi aklıma konunu okuyunca ,hatta Adile Naşitin Sultaaaan kız Sultan diye seslenişi çınladı kulağımda istemsizce
Ya onu derkenBaşlığa istinaden; gayet insancıl bir duygu..
Konuya dönersek neden olmayacağını düşünüyorsunuz. Nedense aklıma '' sultan '' filmi geldi Türkan Şoray'ın.
Korna ile flörtleşmeyi ilk kez duydum.
aaa büyük kayıp izlemelisiniz. Sonu güzel bitiyo neyse ki. Hayırlısı olsun ne diyelim hislere söz geçmez.Ya onu derkenbi kere kornaya basmisti bende kardesimle pazara gidiyodum oyle. Evet olmicagini dusunuyorum icimdeki his bu yonde. Bu arada filmi merak ettim bi ara izlicem
aa izlemedin mi hiçYa onu derkenbi kere kornaya basmisti bende kardesimle pazara gidiyodum oyle. Evet olmicagini dusunuyorum icimdeki his bu yonde. Bu arada filmi merak ettim bi ara izlicem
Dimi yaa herkes oyle soyluyo. Umarimkarsima daha ii biri cikar. Yoksa daha daha cok baglanicam onaMinibüscüden koca olmaz diyim ben sana
aa izlemedin mi hiçben mi nostaljik takılıyorum ayol sadece
Aynen benim de aklıma film geldi☺Ya onu derkenbi kere kornaya basmisti bende kardesimle pazara gidiyodum oyle. Evet olmicagini dusunuyorum icimdeki his bu yonde. Bu arada filmi merak ettim bi ara izlicem
senin mesleğin nedir?Dimi yaa herkes oyle soyluyo. Umarimkarsima daha ii biri cikar. Yoksa daha daha cok baglanicam ona
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmışarkadaslarimin gelip bana onun minibusune kac tane guzel kiz biniyodur herkese bakiyodur demeleri yok mu ?
Tabi haklisiniz dedikleriniz de. Arladaslarim beni anlamiyor gercekten"Onun minibüsüne kaç tane güzel kız biniyordur biliyor musun" diyen arkadaşlar...
Bunu ulaşılmaz birine mesela bir sanatçıya, futbolcuya aşık olunca söylerler genelde, burada ilginç olmuş.
Ben burada imkansız bir durum görmedim ama ideal bir tablo da yok.
Mesleğinden dolayı demiyorum, durum arabesk, sizi görünce korna çalması vs...
O kisiyi taniyamacagim :) ewet duygu degisiklikleri olabilir ama onu gordugumde kalbim kut kut atiyosa ve titriyosam beynime ve kalbime soz gecmiyor demektirYa o kişiyi tanıyınca bu duygular geçerse o da varyoksa duyguların gayet normal hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz
Bende öyleydim tanıma fırsatım oldu birebir görüştük eve zor kaçtımO kisiyi taniyamacagim :) ewet duygu degisiklikleri olabilir ama onu gordugumde kalbim kut kut atiyosa ve titriyosam beynime ve kalbime soz gecmiyor demektir
Sagolyorumun icin :)Bende öyleydim tanıma fırsatım oldu birebir görüştük eve zor kaçtımsıkma canını imkansız bişey değil elbet evli değilse şansını deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?